Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Νίκος Σαραντάκος -ούτε Έλληνες υπήρχαν!....

 Σχόλιο:Διαβάσαμε το άρθρο του Νίκου Σαραντάκου ( Η πινακίδα του Δισπηλιού και το άλμα τριπλούν της ελληναράδικης παραγλωσσολογίας ) και μας δίνει τη δική του θεωρία για το θέμα της πινακίδας του Δισπηλιού. Και -ξάφνου, ξαφνικά, άξαφνα- ανακαλύπτουμε ότι δεν υπήρχαν Έλληνες εκείνη την εποχή!  Κατά την λογική των ΕΒΡΑΙΚΩΝ επιστημόνων και πανεπιστημίων!... Τόμπολα κύριοι, τα ίδια ακριβώς ακούσαμε σε βίντεο από τον Νίκο Λυγερό περί φοινικικού αλφάβητου και άλλα παραμύθια, επειδή αυτά λέει η κατεστημένη και ελεγχόμενη επιστήμη παραδόξως βεβαίως από τους Εβραίους!...Που έχουν ουκ ολίγες περγαμηνές ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, παίρνοντας κείμενα Ελλήνων επιστημόνων.....τα έκοψαν στα μέτρα τους και τα υπέγραψαν ως δικά τους!...  Αλήθεια από ποιούς επιστήμονες λέγεται πως δεν υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ;   Ο νοών!...

 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι όσα γράφτηκαν για την πινακίδα του Δισπηλιού από τους ελληνοκεντρικούς είναι “άλμα τριπλούν” της ελληναράδικης παραγλωσσολογίας: Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι τα χαράγματα της πινακίδας αποτελούν σύμβολα που ανήκουν σε αλφάβητο, πολύ δε περισσότερο σε ελληνικό αλφάβητο, σε μια εποχή όπου ούτε Έλληνες υπήρχαν, ούτε αλφάβητα, και κατά συνέπεια η θεωρία για τη φοινικική προέλευση του ελληνικού αλφαβήτου παραμένει σε ισχύ και γίνεται αποδεκτή από όλους τους επιστήμονες.)

Καταγγελία του Γιώργου Πάλμου για την πινακίδα του Δισπηλιού Καστοριάς


«Μετά την μερική καταστροφή της πινακίδας του Δισπηλιού Καστοριάς, και ευτυχώς για την Ελλάδα, μία ομάδα αρχαιολόγων, με τους οποίους είμαστε σε επαφή, ανακάλυψε σε παραλία της Βουλγαρίας (της οποίας η αρχαιολογική υπηρεσία είναι η σοβαρότερη στον κόσμο!) ένα πιάτο του 6000 π.Χ. – δηλ. παλαιότερο του Δισπηλιού – που φέρει ελληνική γραφή. Δηλ. έχει τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, με μια διαφοροποίηση σε 2-3 γράμματα. Άρα, παρά την καταστροφή της πινακίδας του Δισπηλιού, η βουλγαρική πλευρά είναι που πιστοποιεί ότι η ελληνική γραφή είναι η αρχαιοτέρα στον κόσμο και μάλιστα 2 με 3000 χρόνια αρχαιοτέρα οιασδήποτε άλλης γραφής! Τα ευρήματα αυτά τα έχουμε δημοσιεύσει στον ελληνικό και ξένο τύπο, υπάρχουν στα αρχεία του ινστιτούτου μας και εξάλλου μπορεί να απευθυνθεί κανείς σχετικά και στη βουλγαρική αρχαιολογική υπηρεσία»..
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ