Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο αλβανός υπουργός Εξωτερικών, κ. Παναρίτι, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει και η ίδια εγκαταλείψει τη Συμφωνία Οριοθέτησης Θαλασσίων Ζωνών

Αφού δεν την έφερε για επικύρωση στη Βουλή, και έτσι πλέον η συμφωνία δεν υφίσταται. Είπε ακόμη ότι έχει συμφωνηθεί η έναρξη συνομιλιών για διαμόρφωση νέας συμφωνίας.


Θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσει ο κ. Αβραμόπουλος εάν πράγματι έχει υπάρξει τέτοια συμφωνία για επαναδιαπραγμάτευση ενός ήδη συμφωνημένου κειμένου, που απλώς τα Τίρανα αθετήσαν την υπογραφή τους… Και, κυρίως, εάν η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει το οποιοδήποτε αντάλλαγμα για το «σέρβις» αυτό που προσέφερε στον κ. Μπερίσα.

Επειδή όμως και άλλα τινά ακούγονται σε σχέση με την Αλβανία, θα παρακολουθούμε στενά τη στάση που θα κρατήσει η μειονότητα το προσεχές διάστημα και μέχρι τις αλβανικές εκλογές. Ας ελπίσουμε ότι στη διαπραγμάτευση για τον αγωγό ΤΑΡ και στη Συμφωνία Θαλασσίων Ζωνών δεν έχει εμπλακεί, καθ' οιονδήποτε τρόπο, το θέμα της μειονότητας. ΠΗΓΗ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ