Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Banquedorient: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Στις 19 Μαρτίου έχει οριστεί η εκδίκαση μιας εκούσιας δικαιοδοσίας τριών πλευρών για το διορισμό εκκαθαριστών στην υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής. 


Στην εκούσια δικαιοδοσία που θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2013, για το διορισμό εκκαθαριστών για την Τράπεζα Ανατολής, θα φανούν πολλά για τον πατριωτισμό κάποιων και την πλευρά που έχουν επιλέξει. Στη διαδικασία συμμετέχουν τόσο ο κ. Σώρρας ατομικά, όσο και οι δύο οργανώσεις, στις οποίες φέρεται να έχει δωρήσει από 4 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής στην κάθε μία (End National Debt και Ellas Never Die).
Φαινομενικά αντίδικος θα είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να μας πείσει ότι έχει ολοκληρωθεί η ειδική εκκαθάριση το 1936. Σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες που έχουν φτάσει σε εμάς, στόχος της εκούσιας δικαιοδοσίας είναι να απομακρυνθούν οι υπόλοιποι μέτοχοι και να περιοριστεί το ζήτημα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον τριών εκκαθαριστών, των οποίων η απόφαση είναι πιθανό να δώσει την υπόθεση στο πιάτο της Εθνικής Τράπεζας.
 Σε αυτό το κλίμα, διάφοροι παρατρεχάμενοι και δήθεν υπερασπιστές των μετόχων προτείνουν εδώ και αρκετούς μήνες πλήρη απραξία και αποφυγή νομικών κινήσεων, μέχρι φυσικά τη στιγμή που η εκούσια δικαιοδοσία θα “σφραγίσει την υπάρχουσα συμφωνία” και θα δυσκολέψει τους υπόλοιπους μετόχους στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. 
Όσο και αν προσπαθήσει η πλευρά της Εθνικής, της Grant Thornton, των Rothchild και των ανήθικων τραπεζικών φαντασμάτων να σταματήσει την επερχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά και με καθυστέρηση 80 ετών, θα αναγκαστούν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα της πραγματιστικής λογικής. Οι αμαρτίες πληρώνονται…
Τέλος, απλά να θυμίσουμε ότι ο διάλογος για το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζεται στο ολοκαίνουργιο forum μας http://banquedorient.org/forum/index.php?topic=281.0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 
Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση ΕΤΕ, Grant Thornton και End National Debt των 600 δις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ