Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ενθουσιαμένοι οι του American Jewish Committee με τον Δ. Αβραμόπουλο-Τι δεν καταλαβαίνεις;

Επειδή ο υπουργός, με απόφασή του, τοποθέτησε την διακεκριμένη kosher-ολόγο κυρία Φωτεινή Τομαή (εμπειρογνώμονα πρεσβευτή Α' και ιστορικό), ως ''Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος''.
http://www.kalami.net/
Προς τον μέγιστο των υπουργών, Δημ. Αβραμόπουλο, υπουργείο Εξωφρενικών, Αθήνα
Λεφτά υπάρχουν... Γεν. πρόξενος στον Καναδά συχνά ταξιδεύει πρός Λας Βέγκας και Καλιφόρνια, Σαββατοκύριακα και ίσαμε πρόσφατα... διαφήμιζε τα ταξίδια του, στο facebook, φωτογραφικά. Πιθανά να 'ναι πλούσιος και να κάνει την ζωή του... Μιά χαρά πάτε ως υπουργείο, δηλ. στο πουθενά, όπως πάντα, προς δόξα του Light Lifestyle σας... Shalom.
Y.Γ.: Υπουργάρα, μέσα σε 7 μήνες, ξεπέρασες σε συγκάλυψη σκανδάλων ΥΠ.ΕΞ., ακόμα και GAP, Ντόρα.
Και κάτι άλλο: Πρεσβείες και προξενεία σου, στην Β. Αμερική, ασχολούνται μόνο με κοινωνικές εκδηλώσεις και να μαζεύουν χρήμα από Ομογενείς, γιά πληρεξούσια, διαβατήρια κλπ. Αλλά δεν ασχολούνται με την προβολή της Ελλάδας ή αντιμετώπισης αρνητικών δημοσιευμάτων γιά την Ελλάδα. Φυσικά, παραμένουν κλειστά, αργίες στην Ελλάδα, αλλά και αργίες στην Αμερική. Ναι, εντάξει. ''Εξυπηρετούν'' γιά... λίγες ώρες την εβδομάδα.
Τα προξενεία μας στις ΗΠΑ κατάργησαν εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος, αλλά παραμένουν σταθερά σε αυτές γιά το ''εβραϊκό Ολοκαύτωμα''... (Δείτε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ