Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

(Ω) Ωμέγα, όπως Ωνάσης- Ο ανελέητος πόλεμος Γ'

Από την Κ-802 θυρίδα, ο παχύς άντρας, παρέλαβε μια τσάντα και μια σακούλα αντίστοιχα. Η τσάντα περιείχε ένα διαβατήριο με τη φωτογραφία του Κάντις και ένα όπλο. Η σακούλα περιείχε μια περούκα αντρική και άλλα αντικείμενα ….. Τα παρέδωσε όλα στον Κάντις όταν συναντήθηκαν στο Μόντε Κάρλο.
Ο Τζον Κάντις, στις ατελείωτες ώρες της αναμονής λάδωνε το όπλο. Χρονομετρούσε μπροστά σε έναν καθρέπτη ολόκληρη την επιχείρηση. Μελετούσε τα διάφορα σχεδιαγράμματα του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει ο στόχος. (Αριστοτέλης Ωνάσης), καθώς και τα διάφορα μέρη που θα επισκεπτόταν.

Σε ολόκληρο το διάστημα των δοκιμών του, στέρεο έπαιζε αδιάκοπα, τραγούδια του Φρανκ Σινάτρα. Οι δύο άλλοι άντρες επέστρεφαν χωριστά κάθε φορά που είχαν κάτι νεότερο για τις κινήσεις του Α. Ωνάση, για να τις γνωστοποιήσουν στον εκτελεστή.

Εκείνος άκουγε προσεκτικά, χωρίς να σχολιάζει…. Απεφάσισε κάποια στιγμή να πάει ο ίδιος να ανιχνεύσει τους χώρους του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο στόχος-αν διέμενε- επειδή ο Ωνάσης είχε έρθει με το κότερό του και συνήθιζε να μένει σ’ αυτό…. Ήξερε την ώρα της εξόδου του, αλλά παρ’ όλα αυτά πήγε δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα, απέναντι στο ξενοδοχείο.

Καθισμένος μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο, παρατηρούσε την είσοδο του ξενοδοχείου. Σε λιγότερο από έναν τέταρτο ο εφοπλιστής μ’ ένα τσούρμο ανθρώπους φάνηκε μπροστά στην μεγάλη πόρτα.

Με βιαστικά βήματα κατέβηκε τη σκάλα, ενώ τα αυτοκίνητα πολυτελή άνοιξαν τις πόρτες τους για να δεχθούν τον Ωνάση και όσους τον συνόδευαν. Ξεκίνησαν απότομα όπως είχαν έρθει. Ο Κάντις χωρίς να βιάζεται, σημείωσε την ώρα που βγήκε ο εφοπλιστής και μετά ακολούθησε την πομπή των αυτοκινήτων.

Η απόσταση δεν ήταν μακρινή. Ο εφοπλιστής πήγε στο κότερό του για να πάρει το μεσημεριανό του γεύμα. Ο Κάντις παρκάρισε το αυτοκίνητό του σε σημείο που να έχει οπτικό πεδίο με το κότερο. Αποφάσισε τελικά να πυροβολούσε τον Αριστοτέλη Ωνάση ακριβώς, μετά το γεύμα του…..

Συνήθιζε να ανεβαίνει στη γέφυρα και να απολαμβάνει την ομορφιά της θάλασσας με κάποια νοσταλγική διάθεση…Ο Κάντις τον παρατηρούσε… κι αν ματαίωνε την επίσκεψη στο κότερο; Θα ματαίωνε κι ο Κάντις την δολοφονία εκεί, και θα περίμενε μετά όταν θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο……

Ο Μέιχιου ήταν της άποψης ότι η (δουλειά) έπρεπε να γίνει στις σκάλες του ξενοδοχείου, αλλά ο Κάντις διαφωνούσε ριζικά…. Δεν είπε όμως τίποτε στον Μέιχιου όταν επέστρεψε αργότερα στη βίλα του Σταύρου Νιάρχου…..

23 Δεκεμβρίου . Ώρα 13:42.

Ο Κάντις βρισκόταν αρκετή ώρα σ’ ένα ταχύπλοο σκάφος, εκατό περίπου μέτρα μακριά από το μεγαλοπρεπές ΣΚΑΦΟΣ του Έλληνα εφοπλιστή. Περισσότερες από δέκα φορές είχε δοκιμάσει το όπλο, καθώς και την διόπτρα.

Έβλεπε το σημείο που θα στεκόταν ο στόχος πολύ καθαρά. Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν μήπως ο στόχος άλλαζε γνώμη την τελευταία στιγμή και πήγαινε κάπου αλλού.
Ώρα 14:27.

Τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τον εφοπλιστή φάνηκαν ξαφνικά. Ο Κάντις έμεινε για λίγη ώρα να κοιτάζει, μέχρι που ο Ωνάσης και η συνοδεία του χάθηκαν από το οπτικό του πεδίο. Πέρασαν όλοι μαζί, εκτός από τους σωματοφύλακές του στο σαλόνι.

Ο Κάντις ήλεγξε άλλη μια φορά το όπλο του, δοκίμασε τη διόπτρα και κατόπιν το άφησε δίπλα του. Άρχισε να τρώει ένα σάντουιτς, πίνοντας κόκα κόλα. Ποτέ δεν έπινε αλκοόλ πριν τη δουλειά. Τελείωσε και άναψε ένα τσιγάρο. Ξαφνικά το σκάφος του κουνήθηκε ανεπαίσθητα. Άφησε το τσιγάρο, πήρε το πιστόλι και άρχισε ….. την εξερεύνηση. Σε λίγα λεπτά επέστρεψε στη θέση του. Δεν είχε παρατηρήσει τίποτα ύποπτο… Κι όμως …. Ο Ρόμπερτ Μέιχιου είχε μπει στο σκάφος…..!!!!!
Ώρα 15:47.

Ο Ωνάσης ανέβηκε στην γέφυρα γελώντας δυνατά. Μια όμορφη λεπτή κυρία φάνηκε και στάθηκε δίπλα του. Ο εφοπλιστής κάτι τη έλεγε κι εκείνη γελούσε πολύ δυνατά, ενώ πλησίαζε πολύ κοντά του…. Ο Κάντις τον σημάδευε και το χέρι του χάιδευε την σκανδάλη, ενώ μετρούσε νοερά…. Δέκα, εννέα, οκτώ….

Η κυρία πλησίασε το πρόσωπό της πολύ κοντά σε αυτό του Ωνάση, αλλά ο τελευταίος με μια απότομη κίνηση τραβήχτηκε και προσπάθησε να ανάψει ένα πούρο.

Η σφαίρα έφυγε…
Διαπέρασε τον δεξί κρόταφο της κυρίας και καρφώθηκε απέναντι ακριβώς, ενώ μια δεύτερη σφαίρα έξυσε το κρανίο της.

Ο Ωνάσης γονάτισε απότομα και στριμώχτηκε στο δάπεδο, ενώ η κυρία έπεφτε μονοκόμματα….

Ο Κάντις αποσύνδεσε με γοργές κινήσεις τη διόπτρα και στη συνέχεια το όπλο. Ήταν σκυμμένος όταν άκουσε ένα ανεπαίσθητο ήχο.

Απέναντί του στεκόταν με το όπλο στο χέρι ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΕΪΧΙΟΥ.

Τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Ήρεμα έβαλε το πιστόλι στην τσέπη του και πήγε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο Τζέρεμι Ίστμαν.

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του FBI περίμενε να μπεί στο αυτοκίνητο ο Μέιχιου και μετά πάτησε το κοντρόλ που είχε στα χέρια του σημαδεύοντας το σκάφος του Κάντις.

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Μικρά κομμάτια του σκάφους τινάχτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αυτοκίνητο των δυο πρακτόρων πέρασε ήρεμα ανάμεσα από την αστυνομία που έσπευδε στο κότερο του Ωνάση……

Οι δύο πράκτορες κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο και λίγο αργότερα πετούσαν προς το Παρίσι…..

Το ίδιο βράδυ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ στο ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ αποφασίσθηκε να πολεμηθεί ο Ωνάσης με οικονομικό μποϊκοτάζ……

Σχόλιο: διαγγελέα: και αφού, απέτυχαν και σε αυτόν το τομέα, εκτέλεσαν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΝΑΣΗ, και αργότερα την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ…
Και ο μόνος απόγονος του Ωνάση είναι η Αθηνά Ωνάση που και αυτήν έχουν στο στόχαστρο…. Το ποιοι είναι αυτοί; Θα το γράψουμε σε κάποια άλλη ανάρτηση….

Αθανάσιος Στριγάς
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου....

Αριστοτέλης Ωνάσης 

(Ω) Ωμέγα, όπως Ωνάσης- Ο ανελέητος πόλεμος Α'

(Ω) Ωμέγα, όπως Ωνάσης- Ο ανελέητος πόλεμος Β'


Διαβάστε περισσότερα: http://dianoima.webnode.gr/home/newscbm_818422/30/
Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.com
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ