Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η «Νέα Αριστερά» Σύριζα


Τι να συμβολίζει αυτή η σημαία, με το άστρο;
Η Νέα Αριστερά με όλες τις αλτρουιστικές και ανθρώπινες αντιλήψεις «να σώσουμε τα παιδιά», «να σώσουμε τη φύση», «κάτω ο ρατσισμός», «Λευτεριά στο μαύρο ψάρι» κλπ. είναι ο Δούρειος Ίππος που θα φέρει την πιο μεγάλη «σκιά θανάτου» πάνω στην ανθρωπότητα και στην γραπτή ιστορία  πάνω στη ΓΗ.

Στα βιβλία της Παγκοσμιοποίησης, στις αναφορές τους τα Ηνωμένα Έθνη, κάνουν έκκληση για μαζική μείωση του πληθυσμού της Γης. Απαιτούν επίσης την μείωση της Δημοκρατίας και του πολιτισμού κάτω από το κάλυμμα μιάς νέας ομάδος σκέψης που εφηύρε την διεθνή θρησκεία και την μία κυβέρνηση, την Αόρατη Κυβέρνηση.

Οι άλλες εκδοχές της αριστεράς. Βεβαίως με σύμβολα όπως το μισό άστρο.
 Η Αριστερά στηρίζει σήμερα οτιδήποτε μπορεί να φέρει την καταστροφή και την μείωση του πληθυσμού.
Παρατηρήστε και εδώ το άστρο.
 Η Αριστερά σήμερα στηρίζει μία θρησκεία, αλλά πρώτα στηρίζει με όλα τα όπλα που έχει «προπαγάνδας» και Βίας, την ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, διότι μέσα από αυτή τη θρησκεία θα μπορέσουν να στείλουν στο θάνατο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων.
Και εδώ το κεντρικό άστρο, ίδιο με του Σύριζα.
Και ύστερα με μαεστρία και εφ’ όσον θα έχει μειωθεί ο πληθυσμός θα είναι ευχαριστημένοι για το έργο που τους έχουν αναθέσει από την από την Αόρατη Κυβέρνηση. Η Χίλαρυ Κλίντον είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. Και αυτή μέσω της Παγκόσμιας Ισλαμικής ηγεσίας, με τα Ραββινικά Ιερατεία.

Η σημαία του σύριζα είναι καθαρά συμβολικό ΜΑΣΩΝΙΚΟ έμβλημα, το ΑΣΤΡΟ με την Τριάδα. Μαζί με τους χρωματισμούς που ο κάθε ένας συμβολιζει κάτι ξεχωριστό.. Υπό την επίβλεψη του επόπτη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ