Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η «Νέα Δεξιά» Χρυσή Αυγή



Από την άλλη πλευρά κάποιες οργανώσεις της Νέας Δεξιάς, τι οποίες χειρίζονται προβοκάτορες-πράκτορες των Μαύρων επιχειρήσεων εμφανίζονται εχθρικές  προς τις μάζες ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης.

Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες αυτές γνωρίζουν κάποιες πλευρές της Αόρατης Κυβέρνησης-Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν μπορούν όμως να δούν πως Χρησιμοποιούνται ως ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ τράγοι στο σαμποτάζ των μαύρων Επιχειρήσεων.

Η «Αόρατη Κυβέρνηση» χρησιμοποιεί πάντα κάποιο είδος χάους το οποίο η ΙΔΙΑ δημιουργεί για να ζητήσει το κοινό κοινωνικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα των έλεγχο των όπλων, και άλλα πράγματα, αλλά με τέτοιο τρόπο που να ενοχοποιείται..


Το παιχνίδι τους έχει τη ρίζα  του στον παλιό ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ όρο «ORDO AD CHAO».

 Δημιουργούν μυστικά το πρόβλημα και οι πολιτικοί τους έρχονται για να προσφέρουν ανοιχτά μια ΝΕΑ ΛΥΣΗ- Τάξη από το Χάος.

Παράδειγμα, όλες οι Αριστερές δυνάμεις της Ελλάδας, επί χρόνια βοηθούσαν και ενεργούσαν σύμφωνα με τις εντολές που είχαν μαζί με την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων, να δημιουργήσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την ανεξέλεγκτη ΕΙΣΡΟΗ Λαθρομεταναστών. 

Οι οποίοι αριστεροί τώρα, έρχονται και προτείνουν τη ΛΥΣΗ.  

Νομιμοποίηση όλων των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 

Και από την άλλη πλευρά η Χρυσή Αυγή παίζει κι αυτή το ρόλο της.

Παρατηρήστε τη συμπεριφορά των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Βουλή, απέναντι στη Χρυσή Αυγή ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ …. 

Με ποιους διαπληκτίζεται η χρυσή Αυγή; 

Με τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

Αυτές τις εντολές έχουν ΛΑΒΕΙ τα Αριστερά Κόμματα και οι ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ