Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Έλληνες (πολιτικοί) ανδρείκελα των Εταιριών....

Οι Υπάλληλοι των Πολυεθνικών, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γίνουν πλούσιοι εις βάρος της Ελλάδας.
ΓΕΝΕΥΗ (Ελβετία) -Ο Γκέρτσος, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, Ο Ιωαννίδης, ο Μακάριος, η Κύπρος και ο Ετσεβίτ. Το παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑΣ.
Η NSA ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΕΠΑΝΟΔΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ 40 ΟΙ ΟΡΟΙ ! ΟΙ ΡΟΛΟΙ !

Η...ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.........ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ
ΑΥΓΟΥΣΤΟ 1974.....


Το αεροπλάνο της SWISSAIR κατέβηκε απαλά στο διάδρομο του αεροδρομίου της Γενεύης στην Ελβετία.
¨Ενα στιγμιαίο ταρακούνημα ,ένα άλλο λίκνισμα ,μετά σαν πεισματάρικη κυρία ακούμπησε τους τροχούς που στρίγγλισαν για μια στιγμή αλλά αμέσως μετά υπάκουσαν και ρολάρισαν με άνεση.
Η πρώτη θέση είχε μόνο δύο κυρίους . Ο ένας ξανθός παχουλός ,καλοζωϊσμένος ,πενηνταπεντάρης ,με λίγες άσπρες τρίχες σκόρπιες, εδώ και εκεί, στα πλούσια μαλλιά του.
Το άσχημο στόμα του έχασκε σε μια γκριμάτσα γέλιου και τα γκριζογάλανα μάτια του παιγνίδιζαν κοροϊδευτικά,καθώς κύταζε το συνεπιβάτη του που είχε τσιτωθεί .Έσφιγγε τα μπράτσα του καθίσματος με δύναμη και τα γυαλιά του είχαν γεμίσει ιδρώτα.
Αυτός το αντίθετο με τον πρώτο κύριο έμοιαζε με φτωχό δάσκαλο ορεινού χωριού Ελλήνικής επαρχίας.Στεγνός με ετοιματζίδικο φτηνό κουστούμι,μάτια στρογγυλά ,καστανά,σβησμένα και αφηρημένα,χείλια ίσια και σφιχτά . Ανάστημα μέτριο. Το αντίθετο με τον ξανθό.
Τα μαλλιά του είχαν πέσει και μόνο το μουστάκι του θύμιζε πως κάποτε είχε και αυτός πολλά μαλλιά.Το αεροπλάνο σταμάτησε επιτέλους.
Οι δύο κύριοι περίμεναν κάμποση ώρα. Είχαν φύγει όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό ετοιμαζόταν με γελάκια να αφήσει το αεροσκάφος.

Ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους δώδεκα άνδρες νέοι καλογυμνασμένοι και οπλισμένοι. Ο επικεφαλής τούς χαιρέτησε τους δύο κυρίους με σεβασμό.
Κατόπιν τους οδήγησε γρήγορα σε ένα αυτοκίνητο Μερσεντές,αλεξίσφαιρο,που ξεκίνησε αστραπιαία πριν ακόμα κλείσουν οι πόρτες.
Ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν σαν προπομπός της Μερσεντές και δύο άλλα ακολουθούσαν σε απόσταση ασφαλείας και ορατότητας.
*Σε 30' είχαν φθάσει στον προορισμό τους στο Αμερικανικό Προξενείο. Οδηγήθηκαν απο τους άνδρες ασφαλείας στο γραφείο του Γενικού Προξένου.

*Εκεί περίμενε ο Πρόξενος ,ο Σταθμάρχης της CIA στην Ελβετία, δύο άλλοι αξιωματούχοι Αμερικανοί, ο Ρώσσος σταθμάρχης στο Παρίσι που ήρθε ειδικά για τη συνάντηση και ένας Έλληνας.

Τις συστάσεις ανέλαβε ο Αμερικάνός προξενος.

*Ο κ. Κλαίρ Ελρόυ Τζ.ωρτζ, Α' Γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βυρητό (στην πραγματικότητα .ηταν ο σταθμάρχης της CIA εκεί. Η πραγματική του ιδιότητα ήταν υποδιευθυντής της NSA του τμήματος συγκαλυμμένων επιχειρήσεων) .

*Ο κ. Ρίτσαρντ Γουέλς απο το Λάγκλεϋ της Βιρτζίνια ... CIA ...Αυτοί ήταν οι δύο επιβάτες στο αεροπλάνο . Ο Έλληνας ήταν ο επιχειρηματίας Γ. Γκέρτσος προσωπικός φίλος του Κ. Καραμανλή.

*Με λίγα λόγια το περιεχόμενο της εντολής προς Καραμανλή ήταν...να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την Πρωθυπουργία.

*Να μη φέρει αντιρρήσεις σε ότι συμβεί στην Κύπρο, γιατί η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει εκεί.Το νησί οδηγείται σε Κουβανοποίηση από τον ......ΠΑΠΑ.....(εννοούσε τον Αρχ.Μακάριο).

*Το νησί είναι και πρέπει να παραμείνει αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην περιοχή. Ας απευθυνθεί μετά η υπό τον Κ. Καραμανλή κυβέρνηση στους Διεθνείς Οργανισμούς (τους οποίους ελέγχουν οι ΗΠΑ ''αυτό δεν το είπε'').

*Εμείς θα βοηθήσουμε ώστε το προφίλ του Κ. Καραμανλή να μην στραπατσαριστεί. Αυτό θα το πάθουν οι Τούρκοι. (Εννοούσε τον πρωθυπουργό Ετσεβίτ ο οποίος μετα την εισβολή στην Κύπρο καταστράφηκε πολιτικά απο την ίδια την NSA η οποία τον είχε προωθήσει στο αξίωμα του πρωθυπουργού)

*Ο καθηγητής Α. Παπανδρέου δεν θα κάνει τίποτε χωρίς να το επιτρέψουμε εμείς ! Αλλωστε τις κρίσιμες ώρες θα απουσιάζει απο την Ελλάδα!!!!

*Το ΚΚΕ θα νομιμοποιηθεί απο τον Κ. Καραμανλή.....................................................αυτό είναι όρος........

Με αυτό το αντάλαγμα δεν θα φέρει αντιρρήσεις στην πολιτική της νέας κατάστασης.Τους ενόχους της σημερινής κατάστασης ας τους δικάσει για εσχάτη προδοσία και για την επιβολή της δικτατορίας και γι'αυτά που θα συμβούν στην Κύπρο.

..............Ο Ελληνικός Τύπος.............θα βοηθήσει στην περίπτωση.................

Καθώς και στην όλη προσπάθεια του κ. Καραμανλή για την εμπέδωση της ......Δημοκρατίας!!!!στη χώρα σας......

Οι βάσεις στην Ελλάδα θα μείνουν ως έχουν .Θα ενισχυθούν τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ και.................

*Οι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.............έδειξε με το κεφάλι το σταθμάρχη της KGB (ο οποίος ήταν και πράκτορας της  ..NSA..)που κούνισε το κεφάλι καταφατικά.Σύσκεψη της Επιτροπής 40
Αίθουσα επισκόπησης καταστάσεως
31 Μαίου ώρα 8.30 το πρωϊ .

Μετά την τηλεφωνική επαφή Κίσσιγκερ-Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας ,ο τελευταίος συγκάλεσε για την επομένη ,ώρα 8 το πρωϊ την Ομάδα Ειδικών Ενεργειών ,για Σύσκεψη με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Απο τις 8.00 μέχρι τις 8.20 ο Πρόεδρος συνεδρίαζε με τα μέλη της Ομάδας . Σε αυτή συμμετείχε εκτός των άλλων και ο Τζο Σίσκο. (Πρώην πράκτορας της CIA .Εγινε υφυπουργός Εξωτερικών και έλαβε μέρος στην απόβαση των τούρκων στην Κύπρο).

Ο πρόεδρος τους έβγαλε ένα λογίδριο ,για να τους δείξει ότι αναγνώριζε τις προσπάθειές τους. Τους είπε οτι η δουλειά τους ήταν να...... περιφρουρήσουν τα Αμερικανικά και Νατοϊκά συμφέροντα......στην Ελλάδα και την Κύπρο για την ισορροπία στην περιοχή.
(ήθελε να ακούσει την εκτίμησή τους αδιάφορο τι πίστευαν προηγουμένως ότι ήταν δικές του προτιμήσεις.)
Στις 8.20 τα μέλη της Ομάδας Ειδικών Ενεργειών έφυγαν ''εμπνευσμένα''απο το γραφείο του Προέδρου και επανέλαβαν τη σύσκεψή τους κάτω στην Αίθουσα Επισκόπησης Καταστάσεων.

Η Σύσκεψη τελείωσε στις 9.15 π.μ. Εκεί μεθοδεύτηκε η επιστροφή ................
..Κ. Καραμανλή -----Α. Παπανδρέου ...........στην Ελλάδα .


Η ανάληψη της Πρωθυπουργίας απο τον πρώτο και η σιωπηρή αποδοχή της ...ΕΙΣΒΟΛΗΣ...στην Κύπρο και απο τους ...ΔΥΟ...Η NSA και η CIA ανέλαβαν τις ''λεπτομέρειες''με τις οποίες δεν ασχολούνται οι πολιτικοί...

Αγαπητέ κ. Υπουργέ
Εν συνεχεία της συνάντησής μας της  18ης Ιουλίου  1974 έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα 
.................................................................................................................................................................
..συμφωνίες Ζυρίχης  Λονδίνου.
Με τη λύση του Κυπριακού προβλήματος.
Μετά τη λήξη της δεύτερης φάσης στην Κύπρο επιθυμώ ειρήνη στην περιοχή .
Θα περιμένω τη συμφωνηθείσα γραπτή εγγύηση των Ανατολικών συνόρων της χώρας μου.
............θα περιμένω από την πλευρά σας να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήσαμε.
                           Ειλικρινώς
                     Κωνσταντίνος   Καραμανλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ