Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η οργάνωση της οικογένειας Παπανδρέου. Μέσα από το ίδρυμα Α. Παπανδρέου...! ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Όπως η Κόζα Νόστρα;

Όσοι έχουν την εντύπωση ότι η οικογένεια Παπανδρέου σκοπεύει να συμβιβαστεί με την ιδέα της ταπεινωτικής αποχώρησης από τα πολιτικά πράγματα της χώρας κάνουν μεγάλο λάθος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος-Τζέφρυ και τα αδέλφια του ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ σιγά-σιγά την επιστροφή τους στα παιχνίδια εξουσίας, θεωρώντας το πέρασμα του χρόνου πολύτιμο σύμμαχο για την ανάκτηση της αίγλης του ονόματος που φέρουν.

Ο Γιώργος-Τζέφρυ Παπανδρέου τα επόμενα τρία χρόνια θα αναζητήσει τον «εξαγνισμό» και την αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας σε μέγιστο βαθμό όλες τις δημόσιες σχέσεις που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια είτε ως υπουργός Εξωτερικών είτε ως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Την ανασύσταση του εσωτερικού μετώπου έχει αναλάβει για λογαριασμό του ο αδελφός του Νίκος, ο οποίος έχει ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ένα άτυπο Στρατηγείο στα γραφεία του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου», στην οδό Πειραιώς.

Εκεί πραγματοποιεί μυστικά ραντεβού και συναντήσεις με στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζοντας την επιστροφή του ΓΑΠ….Εφ. Παραπολιτικά


Υ.Γ. Το ίδρυμα που πληρώνουμε οι Έλληνες με ΦΟΡΟΥΣ για να περνάνε καλά οι κλέφτες;

Σχόλιο: Είδατε την Ελληνική Δικαιοσύνη να κινηθεί εναντίον της ΟΙΚ. Παπανδρέου, για όλες αυτές της απάτες τόσα χρόνια; Ποιος θα εμπιστευθεί την Δικαιοσύνη; Κανένας. Μόνον οι ΜΑΣΩΝΟΙ και οι πληρωμένοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ …. Εκκαθάριση άμμεσα στην Κόπρο του Αυγεία, που λέγεται δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ