Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο.Ε.Α. -Κατεπείγον …!! Προς άπαντες αξιωματικούς των τριών όπλων.

Σχόλιο: Γι' αυτό η παρέλαση όλων αυτών των αμερικανών αξιωματούχων, στη Θράκη; Μυστικών και όχι μόνον, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
******************************************
Αμερικανικό Πεντάγωνο και τουρκικό ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ του Εμιράτου του Κατάρ, ετοιμάζουν εγκατάσταση Ισλαμικού ΣΤΡΑΤΟΥ του Κατάρ υπέρ «Τούρκων» Ελλάδος και άγκυρας, στην 25η τεθωρακισμένη μεραρχία Ξάνθης…!!!!
******************************************
Γενικό Επιτελείο Ο.Ε.Α. Αθήναι .
*****************************************
Μέσω του επίσημου ιστολογίου της Ο.Ε.Α. –Έλλην και Χάος- ιδιοκτησίας του Έλληνα Πατριώτου Απόστολου Παπανάκου.
Προς άπαντες ΕΛΛΗΝΕΣ αξιωματικούς των τριών όπλων, και της Ελ. Ας.
****************************************
ΑΘΗΝΑΙ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ…!!!!!!!!!!!!!!!
*****************************************


Έλληνες αξιωματικοί των τριών όπλων, από Ελληνοαμερικανικές Μ. Υ. αμερικανικών υπηρεσιών πληροφορούμεθα ότι: «ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» και τα ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας και του Κατάρ, έχουν προ πολλού ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ την εγκατάσταση μιας ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ Ταξιαρχίας από το Εμιράτο του Κατάρ, ΕΝΤΟΣ των εγκαταστάσεων της ελληνικής 25ης τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ξάνθης, και εντός των εγκαταστάσεων του Στρατηγείου του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης…..

*Συμφώνως με τις ίδιες πληροφορίες «το ήμισυ αυτής της Ταξιαρχίας του Κατάρ θα αποτελείται από άνδρες των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων (μπορντό Μπερελί ή Κόκκινα Μπερέ), οι οποίοι θα φέρουν ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ και ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ του στρατού του Κατάρ.

*Από τα ΓΕΕΘΑ ΗΠΑ-Τουρκίας-Κατάρ σχεδιάσθηκε ώστε η ως άνω Ταξιαρχία, με την συμπαιγνία του Ανθέλληνα Γ. Γραμματέα του ΟΗΕ (ONU- ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΥΝ) να αφιχθεί στην Ελλάδα με το ΨΕΥΔΕΣ πρόσχημα της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ, και με ονομασία «ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» ή “THRACE FORCE” κατά το ανάλογο της “K-FOR” ήτοι «Δύναμης Κοσσόβου» ή «KOSSOVO-FORCE», όταν ξεσπάσει η προγραμματισμένη Ένοπλη Εξέγερση των «Τούρκων» Θράκης και των Ισλαμιστών Λ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ελλάδα, εναντίων των ΑΜΑΧΩΝ Ελλήνων Θράκης και εναντίων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, στην Θράκη.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ της ως άνω Ταξιαρχίας του Κατάρ-Τουρκίας, έχουν καθορισθεί οι ακόλουθοι: ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ΕΛΛΑΔΟΣ-Β.Α.Σ.Τ./Ρ.

1) Μετά το ξέσπασμα των πρώτων ταραχών, ΠΑΡΟΧΗ βαρέως οπλισμού προς τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ της ελληνικής Θράκης, και προς τους Λ-Μετανάστες στη Θράκη, με σκοπό την ένοπλη εξέγερση των ανωτέρω εναντίων του ΕΛ.ΣΤΡΑΤΟΥ, εναντίων των Ελλήνων ΑΜΑΧΩΝ Θράκης…..

2) Παρεμπόδιση του ΕΛ. ΣΤΡΑΤΟΥ και της ΕΛ.ΑΣ. στο έργο της καταστολής της ως άνω ένοπλης εξέγερσης.-

3) Κατασκοπεία από την ως άνω Ταξιαρχία Τουρκίας-Κατάρ, εναντίων των θέσεων της 25ης Ελληνικής Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Ξάνθης και εναντίων των ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ του ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, με σκοπό την ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ και εξόντωση του Ελληνικού Στρατού από τουρκικές και βουλγαρικές ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ Ταξιαρχίες που σταθμεύουν σήμερα εντός του Βουλγαρικού εδάφους…

4) Πρό-Υπονόμευση με τοποθέτηση ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ σημεία Διελεύσεων μονάδων του Δ’ Στρατού Ξάνθης…..-

-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ