Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ότι είναι καλό για τη Ντόιτσε Μπανκ, είναι καλό για τη Γερμανία;

Υπάρχουν πολλές σκοπιές, από τις οποίες μπορεί κανείς να κρίνει αν κάτι είναι σωστό, ή όχι. Στην πραγματικότητα όμως σήμερα το αν ένας ισχυρισμός είναι σωστός ή όχι, αυτό εξαρτάται από το αν είναι προς το συμφέρον μας ή όχι.

Ο Χέρμαν Γιόζεφ Αμπς, ο μεγάλος Γερμανός έμπορος χρήματος, είπε κάποτε; «Ότι είναι καλό για τη Ντόιτσε Μπανκ, είναι καλό για τη Γερμανία».

Αλλά για τη Ντόιτσε Μπανκ καλό είναι όταν οι ιδιοκτήτες της βγάζουν όλο και μεγαλύτερα κέρδη, όταν συγκεντρώνουν όλο και μεγαλύτερη περιουσία και όταν ασκούν όλο και μεγαλύτερη επιρροή στην κυβέρνηση.
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ΧΙΛΙΑΔΕΣ κρατούμενοι και ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ πολέμου ΔΟΥΛΕΥΑΝ στο στρατόπεδο του Άουσβιτς για τους μετόχους της ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ, πρίν δολοφονηθούν από τους ΝΑΖΙ, Γερμανούς και Προδότες, συνεργάτες κρατούμενους, οι οποίοι ήταν πολύ χειρότεροι από τους ΝΑΖΙ Γερμανούς μέσα στα στρατόπεδα.

Οι Γερμανοί στρατιώτες, τα Ες-Ες και οι Γερμανοί αστυνομικοί ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ στις επιχειρήσεις περισσότερους κρατούμενους – δούλους από όσους ξόδευαν αυτές, και έτσι οι επιχειρήσεις, (Που πολλές από αυτές ήταν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ), δεν τσιγκουνεύονταν τους ανθρώπους.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ.

Ήταν όμως καλό για τους εργάτες και τα θύματα του Άουσβιτς; Το ίδιο συνέβαινε με τον ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ Στάλιν και τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, που ο άνθρωπος ήταν αναλώσιμο είδος για τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ όπως, και για τους ΝΑΖΙ του Χίτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ