Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο Αντισυνταγματάρχης ε.α. του Αμερικανικού Στρατού, Archibald E. Roberts

Καταθέτοντας ενώπιον μίας ειδικής δημόσιας επιτροπής στον νομοθέτη της Πολιτείας του Wisconsin, δήλωσε τα εξής:

«Η πιο μυστική τεχνογνωσία, είναι η επιστήμη του ελέγχου του νου που ασκείται πάνω στους ανθρώπους, στις κυβερνήσεις και τους πολιτισμούς. Το θεμέλιο αυτής της απόλυτης πειθαρχίας είναι ο έλεγχος του πλούτου. Με τον έλεγχο του πλούτου επέρχεται ο έλεγχος της πληροφόρησης του κοινού και των αναγκών της ζωής.
Με τον έλεγχο των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης επέρχεται η διαστρεβλωμένη πληροφόρηση. Με τον έλεγχο των βασικών αναγκών επέρχεται ο άμεσος έλεγχος των ανθρώπων και των λαών.

Ο αμερικανικός λαός….., σημειώνει, -πρέπει να ενημερωθεί γι’ αυτήν την Αόρατη Κυβέρνηση της Οικονομικής ολιγαρχίας. Οι Αμερικανοί ακόμα έχουν την αυταπάτη ότι εργάζονται για μια καλύτερη ζωή.

Αλλά, κρυφά, υπόγεια, οι κοινωνικές συνήθειες και μορφές διοίκησης στις ΗΠΑ τροποποιούνται προσεκτικά ΑΘΟΡΥΒΑ και ΒΑΘΜΙΑΙΑ. Η αλλαγή από μια μορφή πολιτισμού σε μια άλλη θα επιτευχθεί βαθμιαία έτσι, χωρίς να προκαλέσει καμμία σοβαρή δημόσια αντίδραση ή διαμαρτυρία».

Προειδοποιώντας ότι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ είναι πολύ κοντά, εκτός εάν περισσότεροι άνθρωποι αφυπνισθούν και εξεγερθούν ενάντια σ’ αυτή την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.

Πρόσθεσε δε: «Η μόνη αλήθεια είναι ότι η Αμερική περνάει από μία Συνταγματική Δημοκρατία σ’ ένα Ολοκληρωτισμό και σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση».

Το ερώτημα που δημιουργείτε από όλα αυτά είναι αν πράγματι βυθιζόμαστε σε μια ΠΕΡΙΟΔΟ σκότους, σε μια άβυσσο μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχεται από τους λίγους, όπως ισχυρίζεται ο αντισυνταγματάρχης Archibald E. Roberts και η επιτροπή Αποκατάστασης του Συντάγματος, γιατί τότε οι λαϊκές μάζες δεν αφυπνίζονται και δεν κατανοούν την κρισιμότητα; Γιατί δεν αντιδρούν;

Η απάντηση είναι ότι το κύριο χαρακτηριστικό ενός καταρρέοντος (πολιτισμού) είναι ότι εκείνοι που αποτελούν τα αυριανά ΘΥΜΑΤΑ να μην υποψιάζονται καθόλου την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που θα υποστούν, εξαιτίας της σημερινής αδράνειας, αδιαφορίας και ανοησίας που θα την ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ο ΠΑΝΙΚΟΣ και η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ