Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σκάνδαλο: Διορίζουν στην ΕΡΤ και άλλους κομματικούς.! Και παροπλίζουν τους εργαζόμενους...!

Ξανά μαγαζάκι η ΕΡΤ;
Τα ίδια, Παντελάκη μου, θυμίζουν οι… αφίξεις εκεί πάνω στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Εισβολή κομματικών στελεχών ή προστατευόμενων από βουλευτές και στελέχη ένθεν και ένθεν, με... ποσόστωση!

Καθένα από τα συγκυβερνώντα κόμματα θέλει να βάλει τους δικούς του, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ κ. Τέλης, επιλογή Βενιζέλου, απαιτεί να έχει δικαίωμα… συνυπογραφής με τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο, με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα… και πάνω στην ΕΡΤ να γίνεται χαμός. Και τα παράπονα των… γηγενών απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς, ενώ έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί, παροπλίζονται για να καταλάβουν τις θέσεις τους οι… εισβολείς που έχουν την κομματική πιστοποίηση και που αυξάνουν το κόστος λειτουργίας της ΕΡΤ.
Μήπως θα πρέπει να παρέμβει προσωπικά ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, γιατί κινδυνεύει να χρεωθεί την επιστροφή της δημόσιας τηλεόρασης σε εποχές που ήταν εξάρτημα του κυβερνώντος κόμματος;
Δεν είναι δυνατόν την ώρα που απαγορεύονται οι προσλήψεις να προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι, ενώ η ΕΡΤ έχει και περισσευούμενους. Έτσι θα γίνει ο περιορισμός των δαπανών; 
Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ