Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η λαθρομετανάστευση και το δημογραφικό

Αναδημοσιεύουμε ένα παλαιότερο ΑΡΘΡΟ, για να δούμε σε τι κατάσταση είναι πλέον το θέμα: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
Του Στεφ. Σωτηρίου
    Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο in.gr μια δραματική επιστολή του νομάρχη Δωδεκανήσων κ. Μαχαιρίδη σχετική με την λαθρομετανάστευση. Στον τύπο βέβαια εμφανίστηκε, στον πρωθυπουργό δε, προς τον οποίον και απευθύνονταν, ποτέ δεν έφτασε (γράφω παρακάτω το γιατί).
  Η Δωδεκάνησος έχει βουλιάξει από τους λαθρομετανάστες.  Οι Κυκλάδες το ίδιο.
Ο τουρισμός, η «βαριά βιομηχανία» των  κολεγιόπαιδων που μας κυβερνούν, δεν αντέχει άλλο από το βάρος των σκατών, των παρανομιών και της χολέρας που εισάγεται από την Ασία. Βέβαια αυτά για την ελληνική αριστερά  είναι πολυπολυτισμικά σκατά και έχουν αξία, σ΄ αντίθεση με τα ντόπια!

Επεισόδιο πρώτο. Τα νησιά  που Βούλιαξαν!

Πριν μερικές εβδομάδες, προσπάθησε   το Λιμενικό  να κατεβάσει μια καραβιά λαθρομετανάστες στην Σάμο. Εκείνη τη στιγμή ένας μικρός αριθμός κατοίκων  έπιασε το λιμάνι για να εμποδίσει την αποβίβαση τους. Για να μην πάρει έκταση το γεγονός και μαζευτεί όλη η Σάμος στο λιμάνι, το Λιμενικό τους οδήγησε στην Πάτμο. Και εκεί όμως ο κόσμος έκλεισε το λιμάνι λέγοντας ΣΤΟΠ, δεν πάει άλλο!.  Το ίδιο συνέβη και στην Λέρο.
Η διάφορα της Πάτμου και της Λέρου με την Σάμο, είναι ότι στα δύο πρώτα νησιά η αντίδραση είναι σύσσωμη, λαού και τοπικής ηγεσίας. Στην Σάμο όμως κουμάντο κάνει μια αριστερή συμμαχία Νομαρχών, Δήμαρχων, με  τον συρφετό των αριστεριστών  και των Μ.Κ.Ο. που έχουν  κατακλύσει το νησί, με μόνη ασχολία την προσφορά βοηθείας στους λαθρομετανάστες. Από πού πληρώνονται όλες αυτές οι ΜΚΟ, που κατά τα φαινόμενα κατευθύνονται από την κεντρική οργάνωση του ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων, συνιδρυτής της οποίας ήταν ο καθηγητής Τσάτσος του ΠΑΣΟΚ και την είχε  εντάξει στην επίσημη χρηματοδότηση του Υπ.Εξωτερικων ο κ. Γιώργος Παπανδρέου);
Στην Σάμο λοιπόν η αντίδραση είναι χαλαρή και ανοργάνωτη. Μόνο μουρμούρα από τον κόσμο. Το ίδιο με την Σάμο συμβαίνει και στην Λέσβο και στην Χίο, όπου οι Μ.Κ.Ο. έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης!!!
 

Οι ΜΚΟ

Παίζουν το κύριο ρόλο στην κατάρρευση αυτού του κράτους
 Η «Προ-Ασύλ», που είναι παράτημα της Ευαγγελικής εκκλησίας της Ρηνανίας (;;;)  Το «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι», το «ΚΕΜΟ» και δεκάδες άλλοι,  ασκούν ασφυκτική πίεση στο ελληνικό κράτος, με αποτέλεσμα άχρωμοι και άβουλοι υπουργοί, όπως ο  κατέχων την αρμόδια   θέση στην Υπόθεση, Υπ.Εσ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος να  υποχωρούν στην πίεση τους!!!

Ορισμένα παραδείγματα

Δεκάδες χιλιάδες Αλβανόγυφτοι έχουν κατακλύσει την Αθήνα.  Έχουν κάνει κατάληψη σε σπίτια και παλιά εργοστάσια στον Ταύρο, στο Ρέντη, στο Περιστέρι κ.λ.π. Εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών, κλέβουν οτιδήποτε περιέχει μέσα του χαλκό. Ακόμα και πυκνωτές της ΔΕΗ. Κατόπιν ανάβουν τεράστιες φωτιές.… καίνε τα καλώδια για να πάρουν το  χαλκό και  να τον πουλήσουν στην ανακύκλωση. Ένα τεράστιο σύννεφο διοξινών έχει κατακλύσει την Αθηνά. Ο Δημόκριτος και ο ερευνητής κ. Κατσαρός  μίλησαν για  τεράστιων διαστάσεων μόλυνση με  Διοξίνες. Ο Δήμος Ταύρου ( αριστερής ιδεολογίας)  ξεχνώντας τον «ρατσισμό» μπροστά στην   λαϊκή οργή, καλεί την αστυνομία να τους διώξει. Η αστυνομία κάνει επανελημένες εφόδους, οι Αλβανογυφτοι αμύνονται με ότι όπλο διαθέτουν επετιθέμενοι κατά της αστυνομίας.  Γίνεται, έγιναν για την ακρίβεια πολλές  μάχες. Και πριν η  κάθε μάχη  δείξει… εμφανίζονται οι Μ.Κ.Ο., το Ελσίνκι, το Προ-ασυλ, τα παιδία με τις κουκούλες από τα Εξάρχεια ...και υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες γύφτους. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Αλβανόγυφτοι έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο, το τηλέφωνο των ΜΚΟ για να τις καλούν όποτε η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να  τους  ελέγξει (πόσο μάλλον να τους απελάσει. Τότε θα  έχουμε πραγματικά νεκρούς).
 Πρόσφατα επίσημη έκθεση μιας  Μ.Κ.Ο., που έχει θέση σύμβουλου  του ελληνικού
Δημοσίου, πιέζει αφόρητα να  μην χαρακτηρίζονται πλέον οι Αλβανόγυφτοι , οι
Ρουμανόγυφτοι, οι Κοσοβόγυφτοι , οι Σκοπιανόγυφτοι και οι Βουλγαρόγυφτοι ως
λαθρομετανάστες αλλά να ενταχθούν στην γενική κατηγορία των ΡΟΜ.
Προφανής ο στόχος. Πιέζουν  για να δημιουργήσουν μειονότητα. Σε 120.000
Τσιγγάνους αναφέρεται η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία  σε 300.000 αναφέρονται
οι Μ.Κ.Ο. βάζοντας σε αυτούς και τους Αλβανογυφτους…κ.λ.π. Το ίδιο ανέφερε και
 η Μακ Ντούγκαλ , από τον ΟΗΕ, που ήρθε πρόσφατα και επισκέφτηκε τους
Αλβανόγυφτους ( ειδικά αυτούς! Βέβαια η Γυναίκα λήγε εκεί που
την πήγαν οι ΜΚΟ που την κάλεσαν) στον Ασπρόπυργο  και αλλού και μίλησε για
τεράστιο πρόβλημα (αυτή  είναι η κυρία  που πήγε και στην Φλώρινα και
συναντήθηκε με τους φιλοσκοπιανους και όπως λένε στο Υπ. Εσ.  ξεκαθάρισε
ότι τον Μάρτιο στην έκθεση της  θα γράφει ρητά ότι υπάρχει μακεδονική
μειονότητα…!!!
Γιατί να μην το γράψει. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε πληρώθηκε 250.000 δολάρια. Το
θέμα είναι ότι το ήξεραν, αλλά ο Παυλόπουλος δεν την έπιασε ούτε να της μιλήσει,
ούτε να  της δώσει καλύτερη πρόσφορα).

Ο φαύλος της κύκλος της Οικονομίας

 Όταν λέμε οικονομία στην Ελλάδα, εννοούμε φυσικά την οικοδομή,  καθώς και τα 120 περιφερειακά επαγγέλματα που αυτή συντηρεί.
Να όμως που  και αυτή έσπασε. 230.000 απούλητα σπίτια εφέτος στην Αθήνα! Για να πουληθούν πρέπει να  δοθούν δάνεια, τα οποία όμως δεν παίρνουν πλέον  οι απλοί πολίτες. Για να τα αγοράσουν οι επενδυτές πρέπει να βρεθούν ενοικιαστές. Για να βρεθούν ενοικιαστές πρέπει να γίνει νέα εισαγωγή  λαθρομεταναστών. ΄Έρευνα των Τραπεζών δειχθεί ότι μια νέα νομιμοποίηση 450.000 λαθρομεταναστών, θα ξανακινήσει την (κατ’  αποκλειστικότητα οικοδομική) οικονομία της Ελλάδος, αφού τα σπίτια θα πωληθούν σε επενδυτές, αυτοί θα βρουν ενοικιαστές και οι Τράπεζες θα ξαναδώσουν δάνεια για νέες κατασκευές, ενώ εκτιμάται ότι και το 12 % αυτών των λαθρομεταναστών, μετά την 5ετια, θα ζητήσει  και το ίδιο δάνειο, είτε καταναλωτικό, είτε κατοικίας!
Κατασκευαστές και Τράπεζες λοιπόν, τα ουσιαστικά αφεντικά της Ελλάδας, πιέζουν αφόρητα για την ελεύθερη είσοδο και άλλων και άλλων και άλλων!!!!

Οι Δημοσιογράφοι- και τα ΜΜΕ

Συμμετέχουν ξεδιάντροπα σε αυτόν τον αισχρό φαύλο κύκλο.
Στην  διεθνή έκθεση  Θεσσαλονίκης μόλις τρεις ερωτήσεις έγινα στον κ.Καραμανλη για το θέμα (και καμιά 20αρια για τον Βουλγαράκη). Και την πρώτη την έκανε Αιγύπτιος δημοσιογράφος. Και η απάντηση του Καραμανλή στερεότυπη: «Είναι δύσκολο θέμα, εργαζόμαστε» και έκλεινε αμέσως το μικρόφωνο. Τα ΜΜΕ καλύπτουν την υπόθεση με απόλυτο πέπλο σιωπής. Δεν ξέρω γιατί; Πιέζονται από κάπου,  ή τα παίρνουν από κάπου; Και όταν    τεθεί παραπλεύρως το θέμα, αμέσως οι αριστεριστές, που αποτελούν το σύνολο σχεδόν των  σχολιαστών στα τηλεπαράθυρα , απαντούν επιθετικά και  εκτρέπουν την  συζήτηση.
 Ο  κ Ευαγγελάτος με απανωτά ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1  πίεζε από τηλεοράσεως να αρθούν οι διατάξεις για αγορά ακίνητων σε παραμεθόριους νομούς της  Μακεδονίας, γιατί οι  Αλβανοί  (και οι Βούλγαροι και οι 30.000 σκοπιανοί που ζουν στην Ελλάδα είτε με βουλγαρικό διαβατήριο είτε ως εποχικοί εργάτες) θα αγοράσουν εκεί ακίνητα  και θα σώσουν την ελληνική οικονομία!!!

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας.

Με πρωτοφανή απόφαση του  εγκαθίδρυσε πριν λίγες μέρες (στις 1 Οκτώβρη) στον πρώτο όροφο του συλλόγου, γραφείο νομικής εξυπηρέτησης λαθρομεταναστών. Άραγε οι προοδευτικοί  δικηγόροι δεν άκουσαν ποτέ για φτωχούς Έλληνες, για να δώσουν κι εκεί την δωρεάν συνδρομή τους;

Ο Δημόσιος τομέας.

Γνωστό τώρα.  Έρμαιο των  κάθε φύσεως αριστερών, αριστεριστών και κυρίως αυτού του οπαδού της παγκοσμιοποίησης, νεοφιλελεύθερου  και νεοταξικού σχηματισμού, που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.
 

Οι Γεννήσεις Ελλήνων

Έπεσαν στο 0,96 παιδιά ανά οικογένεια. Λιγότερο από ΕΝΑ!!! Το κράτος δαπανά το 1/000 ( τοις χιλίοις) για τις γεννήσεις (είναι 190.5 εκ. Ευρω το χρόνο). Την ίδια στιγμή  το κοινωνικό κόστος των αλλοδαπών ξεπερνάει το 4% του ΑΕΠ. Την ίδια στιγμή που ανησυχεί η Ρωσία με τα 150 εκ Ρώσους και δίνει επιδόματα  από το πρώτο παιδί, που στο τέταρτο φτάνουν ένα μηνιαίο μισθό, η Ελλάδα με τα 9.200.000 Έλληνες και χωρίς καθόλου μέλλον, δηλαδή νεολαία,  δείχνει άνετη. (Την αποκοιμίζει εσκεμμένα βέβαια ο τύπος και η τηλεόραση).
 

Η προσφορά τους στην Ελληνική Οικονομία

Σύμφωνα με το ΕΚΚΕ και το Υπ. Οικονομικών, οι αλλοδαποί  συνεισφέρουν 1,5 % του ΑΕΠ και δημιούργησαν 150.000 θέσεις εργασίας. Και οι υπόλοιπες θέσεις από το 1,7 εκ. μόνιμων (νόμιμων τρόπον τινά)   λαθρομεταναστών έποίκων, τίνος θέσεις είναι; Που είναι η συνεισφορά τους στο ΑΕΠ, διότι θα έπρεπε να είναι και αυτή  κοντά στο 17%, όσος είναι ο πληθυσμός τους και όχι στο ενάμισι;!    Έριξαν λένε το κόστος των κατασκευών αλλά  οι τιμές των σπιτιών παραδόξως  τετραπλασιάστηκαν. Και έφεραν το μεροκάματο και μάλιστα ανασφάλιστο στα 700 Ευρω. Και κλαίαινε υπουργοί και δημοσιογράφοι για την γενιά των 700 Ευρω, που αυτοί  την δημιούργησαν!  Και από την άλλη ποιος νέος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να κάνει οικογένεια και να γεννήσει  παιδιά με 700 Ευρω τον μήνα και ημιασφαλιση και να φτάσει και στο τρίτο παιδί, για να μοιραστεί ένα κομματάκι από το μεζεδάκι του 1/000, που δίνει ο κ. Καραμανλής; Κανείς!
 Γι αυτό το κράτος μεριμνά και ο κ. Παυλόπουλος και μας φέρνει και άλλους λαθρομετανάστες. Πρέπει να του  είμαστε ευγνώμονες!
Και βέβαια η συνεισφορά τους  αυτή στην οικονομία ανάγεται στην
α )Αποταμίευση, β) Κατανάλωση, γ) Οικοδομή.
Στην παραγωγή, που είναι ο ουσιαστικός  εθνικός πλούτος, δεν συνεισέφεραν καθόλου.
 Χρέη 413 δισεκατομμύρια  Ευρω  στα κρατικά νοσοκομεία, από τα δωρεάν φάρμακα που δίνουν στους αλλοδαπούς. Μόλις στις 10 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε το νούμερο! Κατέρρευσε το ΙΚΑ! Το 38,85 των Αλβανών, όταν έκαναν τις εξετάσεις νομιμοποίησης (νόμος Γιανίτση- Σημίτη το 1997-98) βρέθηκαν με φυματίωση. Και το 70% με ηπατίτιδα Β. Βάσει νόμου έπρεπε να απελαθούν ΑΜΕΣΑ, διότι δεν ήταν υγιείς και διότι  έφερναν  μια ατομική βόμβα στην Ελλάδα που θα την εξαφάνιζε. Όμως ο Σημίτης με τον Σκανδαλίδη, «αριστεροί ανθρωπιστές» γαρ, αγνόησαν τον νόμο που οι ίδιοι έκαναν, ξανάκαναν το Σωτηρία «αντιφυματικό» και αντί για την Αλβανία τους έστειλαν εκεί!!!
Πως αλλιώς θα εξυπηρετούσαν τους  κατασκευαστές φίλους τους, που συνελήφθησαν μάλιστα  να κουβαλούν ασιάτες λαθρεργάτες με δικά τους πλοία
 

Το Κύκλωμα

Είναι τεράστιο. Είναι οργανωμένο. Συμμετέχουν ακόμα και μυστικές υπηρεσίες, και ντόπιοι μεγαλοεργολάβοι! Κάνουμε αιτήσεις στους Τούρκους να τους στείλουμε πίσω, αλλά τίποτε. Κωφεύουν!
Οι Τούρκοι δέχονται πίσω μόνο τους Ιρακινούς. (4.000 άτομα πέρυσι από τους 150.000 καταγεγραμμένους  νεσοεισελθόντες λαθρομετανάστες). Οι Αλβανοί τους δέχονται όλους, αλλά,  δώρο άδωρο. Την άλλη μέρα  μας τους ξαναστέλνουν μέσα από τα βουνά!
 
 

Το Δουβλίνο 2

Με βάση αυτή τη συμφωνία ο λαθρομετανάστης μένει μόνο στην χώρα που εισήλθε. Αν δηλαδή κάποιος Κούρδος ή Αφγανός πάει στην Αγγλία ή στην Ιταλία και συλληφθεί εκεί, τον κάνουν πακέτο και μας τον στέλνουν  πίσω στην Ελλάδα. Και αυτό το βρίσκουν από την καταγραφή       (δακτυλοσκόπηση- βάση  Σέγκεν) που τους κάνουμε εμείς όταν τους συλλαμβάνουμε. ( Η παρούσα κυβέρνηση  υπόγραψε αυτή τη συμφωνία). Μα τι θα γίνει, όλοι εδώ θα μείνουν; Δεν απασχολεί κανέναν πλέον αυτό;
 

Ο Αφανής Πόλεμος.

Στα σύνορα γίνεται πραγματικός πόλεμος. Ήρωες Λιμενικοί παίζουν τη ζωή τους κάθε βράδυ. Παίρνουν τις λαστιχένιες βάρκες και τις ξαναγυρνάνε στα τούρκικα παράλια, βρισκόμενοι αντιμέτωποι με τούρκους λιμενικούς και παρακρατικούς, με αδίστακτους δουλεμπόρους, καθώς και με τους γνωστούς αριστεριστές της Ελλάδος, που πληρωμένοι από τα ιδρύματα τύπου Σόρος, περιπολούν τα νησιά για να  «προσφέρουν φιλοξενία» σε ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες.
Στον Έβρο το ίδιο. Δίνεται το σύνθημα τα μεσάνυχτα και ξεπηδούν από θάμνους και κρυψώνες 100-200 άτομα  μαζί, με ποδοβολητό που σε τρομάζει  και σκορπίζονται στα χωράφια και στα χωριά. Δεν συγκρατούνται. Αν δεν  πέσουν πυροβολισμοί δεν γίνεται τίποτε. Μα τι πυροβολισμοί, που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου κατηγόρησε δημόσια και διεθνώς την Ελλάδα ότι διατηρεί ναρκοπέδια στον Έβρο, με αποτέλεσμα να   κινδυνεύουν οι αθώοι λαθρομετανάστες!!!

Ο Καραμανλής φεύγει

Δυστυχώς ξεφούσκωσε. Κι αυτό  όχι λόγω της  δικής  του μειωμένης  αντίληψης  και της διάθεσης για εθνική μειοδοσία, όπως ο Γιωργάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λόγω  κάλυψης της ανήθικης και ανύπαρκτης συμπεριφοράς των υπουργών και των συνεργατών του. Τιμωρούσε την «μαρίδα» κι άφηνε ελεύθερους κι ασύδοτους του «πρωτοκλασάτους».  Τιμωρούσε τους άσημους αλλά άφηνε τα παιδιά της πλουτοκρατίας και του Κολωνακίου, που δεν έχουν ΠΟΤΕ δουλέψει στην ζωή τους, να μας κυβερνήσουν.
Πιστεύω ότι δεν έχει εικόνα του τι συμβαίνει. Το διαπίστωσα με την επιστολή του Νομάρχη Δωδεκανήσου κ. Μαχαιρίδη, που ζητούσε επειγόντως  μέτρα για την λαθρομετανάστευση, η οποία έφτασε μόνο μέχρι την κατώτερη γραμματέα του γραφείου του, εκεί έγινε η διαλογή, και επειδή αφορούσε θέμα του Υπ.Εσ. την έστειλαν στο γραφείο του Παυλόπουλου, απ΄ όπου και εκεί  έγινε διαλογή από την κατώτερη γραμματέα, και εστάλη σε έναν από τους γ. γραμματείς του Υπουργείου, απ΄ οπου και εκεί έγινε διαλογή και κατέληξε σε ένα χαμηλόβαθμο υπάλληλο, που ανέτρεξε στο αρχείο και απάντησε  ξερά τον Νομάρχη ότι: Διαβάσαμε την επιστολή σας και σας ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την α), β), γ), ενέργεια και έχει καταθέσει και τους κάτωθι νόμους !!! (θα  συμβούλευα τον Νομάρχη,  ότι ξαναστείλει να το στείλει και στο σπίτι του πρωθυπουργού και να το κοινοποιήσει σε όλο τον ημερήσιο τύπο, ίσως έτσι καταφέρει κάτι).
Δυστυχώς ο Καραμανλής φεύγει, χωρίς να κάνει κάτι να ξεριζώσει αυτό το βαθύ παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ,  και των αριστεριστών, που είχε εγκαθιδρύσει τόσο χρόνια το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιωργάκη.
 

Η Λύση

Κράτος δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα. Ούτε με αυτούς ούτε με τους άλλους ούτε με εκείνους που θάρθουν μεθαύριο!
Προσωπικά έχω προτείνει ως μοναδική λύση την δημιουργία νέας πρωτεύουσας. Πρέπει το κράτος να απαλλαγεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ  από το σφικταγκάλιασμα  όλων αυτών των κυκλωμάτων, του  εκβιαστή τύπου, των εργολάβων, των συνδικάτων, των συριζόπαιδων και των ΜΚΟ... Άλλο τίποτε δεν μένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ