Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο του Μόντρεαλ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών σε εμπορικό κέντρο του Μόντρεαλ, ένα από τα μεγαλύτερα του Καναδά, μετέδωσε το Σάββατο το τοπικό πρακτορείο QMI.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ στο εμπορικό κέντρο Galeries d'Anjou στα ανατολικά της πόλης.Ένας άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης, που γειτνιάζει με ένα από τα εστιατόρια του κέντρου. Ο άνδρας ξεψύχησε από τα τραύματα, που προκάλεσαν οι σφαίρες. Ένας δεύτερος άνδρας τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν ήδη μέσα στο εμπορικό κέντρο, δέχτηκε αρκετές σφαίρες, αλλά η ζωή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Όπως μεταδίδει το QMI, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία, πως μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, έφυγαν γρήγορα από το σημείο δύο μαύροι άνδρες. Τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ