Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η υπόθεση με την ''αναβάθμιση'' των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ORION P-3 / Η ''μίζα'' και το λάθος του Π. Καμμένου:η ''Lockheed Martin Aeronautics Company'' θα δώσει ''προμήθεια'' περίπου 15 εκατομ. δολ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η προηγούμενη κυβέρνηση (Σαμαρά-Βενιζέλου) είχε ζητήσει επίσημα την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ΟRIOΝ Ρ-3Β, με κόστος 500 εκατομ. δολ. 

Το Στέητ Ντηπάρτμεντ είχε εγκρίνει το αίτημα της τότε ελληνικής κυβέρνησης και ενημερώθηκε το Κογκρέσσο 6 Οκτωβρίου 2014 από το υπουργείο 'Αμυνας ΗΠΑ. Το επίσημο αίτημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ -με απόφαση ΚΥΣΕΑ- υποβλήθηκε από τον τότε υπουργό 'Αμυνας Δημ. Αβραμόπουλο στον τότε Αμερικανό ομόλογό του Τσακ Χέϊγκελ, στις 21 Αυγούστου 2014 στην Ουάσιγκτον, αλλά ουδέποτε ανακοινώθηκε ή αναφέρθηκε οτιδήποτε στα ΜΜΕ... 

Το ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορεί την τωρινή κυβέρνηση γιά το ζήτημα αναβάθμισης των αεροσκαφών, κοροϊδεύοντας ακόμα τον λαό της Ελλάδας;;;...

(Δείτε το επίσημο έγγραφο-ανακοίνωση του υπουργείου 'Αμυνας των ΗΠΑ, 7 Oκτωβρίου 2014).

Η ''μίζα'' και το λάθος του Π. Καμμένου:

Επειδή ο υπουργός φημίζεται γιά την τάση του να μιλά πρώτα και μετά να σκέπτεται ή να μαθαίνει, τον ενημερώνουμε ότι η ''Lockheed Martin Aeronautics Company'' θα δώσει ''προμήθεια'' περίπου 15 εκατομ. δολ. (τακτική- κανόνας). Και αυτό επειδή η υπογραφείσα συμφωνία της Ελλάδας ΔΕΝ είναι με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά με ιδιωτική εταιρία (Lockheed Martin). Καλά θα κάνει ο υπουργός, να ψάξει να βρει που ΠΗΓΕ η ''προμήθεια-μίζα'' (ή που θα πάει).
 
........................................
 

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ