Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μέχρι τώρα οι οπαδοί της αίρεσης των μαρτύρων του Ιεχωβά, οι γνωστότεροι ως χιλιαστές, περιόριζαν την παρουσία τους στον Πειραιά σε μερικές ομιλίες, τη διανομή κάποιων εντύπων και σε μια ήπιας μορφής προσπάθεια προσηλυτισμού. 

Τελευταία, συνεργεία καλοντυμένων κυριών, που από μακριά φαίνεται ότι είναι υπάλληλοι κάποιας οργάνωσης, μοιράζουν σε γειτονιές χρήματα σε όσους δεν έχουν, τους καλούν σε κηρύγματα που συνοδεύονται από γεύματα και… φιλοδωρήματα και τους υποχρεώνουν να διαβάζουν το γνωστό προπαγανδιστικό περιοδικό «Σκοπιά», για να συνεχίσουν να τους παρέχουν τα… ευεργετήματα που προαναφέραμε. 

Τον τελευταίο καιρό… ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι στη Δερβενακίων, κοντά στις γραμμές, ένα τεράστιο, υπερπολυτελές, πολυώροφο κτίριο, όλο μάρμαρο και χλιδή, που φέρει την επιγραφή: «Ναός της χιλιετίας του Θεού», που πρέπει να στοίχισε πάρα πολλά λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ