Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ιδού ποιος έδωσε την εντολή στον υποστράτηγο Νίτσα για να βγάλει την εγκύκλιο για τους μετανάστες...Ε! Πάνο Καμμένο δεν ήταν μονταζιέρα!..

Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την εγκύκλιο που απέστειλε ο υποστράτηγος Νίτσας, με την οποία η χώρα γινόταν "ξέφραγο αμπέλι" για τους λαθρομετανάστες,σήμερα κιόλας νέο έγγραφο που δείχνει με ονοματεπώνυμο ,αυτόν που έδωσε την εντολή στον υποστράτηγο.


Στην δεύτερη σελίδα στην παράγραφο 3 ,διευκρινίζεται πως η νεότερη διευκρινιστική διαταγή (αυτή που εξέδωσε ο υποστράτηγος Νίτσας) βγήκε "κατόπιν επικοινωνίας/παρέμβασης της κας Σπαθανά" -εκπροσώπου του υπουργείου μετανάστευσης και άτυπης συμβούλου της αναπληρώτριας υπουργού Α.Χριστοδουλοπούλου η οποία παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχει ορκιστεί ,οπότε δεν είναι ακόμη υπουργός.

Άρα ο υποστράτηγος ακολούθησε εντολές εντολές της πολιτικής ηγεσίας.Η οποία όμως παρέλειψε να ενημερώσει και τον κύριο Πανούση, ο οποίος ενημερώθηκε τελικά σήμερα,μια ημέρα μετά δηλάδή,με το έγγραφο που σας παρουσιάζουμε.'Αρα η μονταζιέρα έχει στηθεί στο Μαξίμου και στο γραφείο της Αναπληρώτριας υπουργού μετανάστευσης Α.Χρσιτοδουλοπούλου.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ