Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Πάνοπλοι αστυνομικοί στην Πορτογαλία πετάνε οικογένειες στο δρόμο! (Φωτογραφίες)

Εσπίνιο – Πορτογαλία, 17/3: Δεκάδες αστυνομικοί κινητοποιούνται για να πετάξουν έξω από το σπίτι της τη Χουλιάνα Φερέρα (Juliana Ferrera) και τα δυο ανήλικα παιδιά της. Οι γείτονες και οι αλληλέγγυοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, δυστυχώς δεν τα έβγαλαν πέρα με τις πάνοπλες διμοιρίες.

Μετά την Ισπανία, οι μαζικές εξώσεις έχουν αρχίσει και στην Πορτογαλία, χώρες που αμφότερες υποτίθεται ότι ζουν ένα ακόμη «success story» και έχουν βγει από το μνημόνιο. Δείτε σχετικές εικόνες πιο κάτω (Offsite Facebook)

Ξυπνήστε επιτέλους αύριο θα είναι η δική μας σειρά. Σέ 2-3 μήνες ετοιμαστείτε να ζήσουμε και εμείς στην Κύπρο ανάλογες και χειρότερες εικόνες.

Δεν είμαι ακραίος, αντίθετα είμαι πολύ ειλικρινής και δημοκρατικός. Θα πρέπει όμως να ομολογήσω ότι θα μετανιώσουμε πικρά για το γεγονός ότι δεν σκοτώσαμε κάποιους πουλημένους πολιτικούς τραπεζίτες και δικαστές που συνεργάστηκαν και συνωμότησαν για να μην μπορέσουμε να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του υπόλοιπού μισού του επίγειου παράδεισου που μας χάρισε ο θεός στους τραπεζίτες και στα ξένα επενδυτικά ταμεία.

Πολλοί ίσως πουν ότι απαξιώνω τους θεσμούς, η ίσως βρουν υπερβολικά καυστικούς και ακραίους διάφορους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις μου. Θα είναι ασφαλώς εκείνοι πού ακόμα δεν κατάλαβαν ότι στην κυπριακή μπανανία του σήμερα δεν πρέπει να υπάρχουν πια περιθώρια για μισόλογα και διακριτικούς υπαινιγμούς. Αυτός που πολεμά τους εσωτερικούς εχθρούς της πατρίδας του μόνο από δειλούς και βολεμένους χαρακτηρίζεται ακραίος.

Όμηρος Αλεξάνδρου

http://omirosalexandrou.blogspot.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ