Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ Συντονιστής της Υπεύθυνης Αρχής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών

Η υλοποίηση των δράσεων θα πρέπει να εστιάζεται πρωτίστως σε ενέργειες σχετικές με την ένταξη των νεοαφιχθέντων υπηκόων τρίτων χωρών.


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 


Οι μη κερδοσκοπικοί φορείς, διεθνείς οργανώσεις, εκπαιδευτικά ή ερευνητικά ιδρύματα, οργανισμοί κατάρτισης, κοινωνικοί εταίροι, υπηρεσίες και φορείς της ελληνικής διοίκησης (π.χ. Υπουργεία, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού), λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου καθώς και κοινοπραξίες και ενώσεις (εφεξής αναφερόμενες και ως «συνεργασίες»), να υποβάλουν προτάσεις, στο πλαίσιο της ακόλουθης Προτεραιότητας και Δράσης του Ετήσιου Προγράμματος 2013:

Προτεραιότητα 

1: «Υλοποίηση Δράσεων για την πρακτική εφαρμογή των Κοινών Βασικών αρχών για την πολιτική ένταξης των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση» 

Δράση 1.3/13: «Εκπαίδευση και επιμόρφωση των νομίμως διαμενόντων π.τ.χ.». 

Έργο 1.3.γ/13: «Συγγραφή βιβλίου και δημιουργία εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής εφαρμογής με στόχο την προετοιμασία των πολιτών τρίτων χωρών (π.τ.χ.) που αιτούνται την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση».

ΟΜΑΔΕΣ - ΣΤΟΧΟΣ 

Για την παρούσα πρόσκληση, ομάδες-στόχος αποτελούν: - Πολίτες τρίτων χωρών (δηλ. τα φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια ούτε την ιθαγένεια άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την έννοια του άρθρου 20, παράγραφος 1 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης), που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. 

Η υλοποίηση των δράσεων θα πρέπει να εστιάζεται πρωτίστως σε ενέργειες σχετικές με την ένταξη των νεοαφιχθέντων υπηκόων τρίτων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ