Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Νεκρός μετά από 19 ώρες video game!

O ''άλλος'' πόλεμος


Ο 24χρονος Wu Tai ξεψύχησε μέσα σε ένα Ίντερνετ καφέ στη Σαγκάη στην Κίνας όπου έπαιζε επί 19 συνεχόμενες ώρες ένα βίντεο παιχνίδι. Ο νεαρός εξώθησε στα άκρα τον οργανισμό του και το βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε καρέ-καρέ την κατάρρευσή του...


Ο νεαρός έπαιζε το παιχνίδι World of Warcraft - είναι ένα video game ρόλων και φαντασίας - μαζί με άλλους παίκτες, χωρίς να κάνει κάποιο διάλειμμα για σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα.

Το βίντεο κατέγραψε τον νεαρό να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, πριν αρχίσει να βήχει επανειλημμένα και στη συνέχεια να καταρρέει στην καρέκλα του. Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι πελάτες του καφέ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς βλέπουν το νεαρό να χάνει τις αισθήσεις του πριν παραληφθεί στη συνέχεια από νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Hsin Lo, ένας άλλος παίκτης, είπε ότι ήταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο, όταν πρόσεξε ότι ο άτυχος Wu άρχισε να χλομιάζει.«Ξαφνικά άκουσα τα βογγητά του και όταν γύρισα για να δω τι συνέβαινε, είδα ότι ήταν πολύ χλωμός και έμοιαζε να είναι άβολα. Κρατούσε ένα χαρτομάντιλο στο στόμα, από όπου έβγαινε αίμα». είπε ο gamer.Όταν το παραϊατρικό προσωπικό έφθασε στο καφέ προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό. Όμως ήταν πολύ αργά για αυτόν, καθώς ήταν ήδη νεκρός.
Η λειτουργία του ιού βασίζεται στην τροποποίηση του υπολογιστή ενός χειριστή, η οθόνη του οποίου ανά 25 σαρώσεις (frames), στέλνει υποσυνείδητα μηνύματα, τα οποία προκαλούν καρδιακές αρρυθμίες ή προκαλούν ιδεοψυχαναγκασμό με το να “φυτεύουν” στην κυριολεξία ιδέες στο μυαλό του χειριστή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ