Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ……

Σαν εισαγωγή να θέσω κάποια βοηθητικά στο παρακάτω άρθρο καυτά ερώτημα στο Κύριο Τσίπρα;;; 

Γιατί πρέπει να αντικαταστήσεις τον ( Εβραίο πρόεδρο με άλλον Εβραίο );;; Δεν υπάρχουν χιλιάδες πατριώτες καθαροί Έλληνες να προτείνεις;;; Και αυτές οι κολοτούμπες μέσα σε ένα 24 όρο από σένα και τους υπουργούς τι σκοπό έχουν;;; Το παίζεις μάγκας και μετά πυροσβέστης, τι σώοι Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;;; Θέλεις να τους κοιμίσεις, θα το δούμε πολύ σύντομα και αυτά τα περί 6 μηνών χάρη από το λαό που ζητάς, είναι πολύ, πάρα πολύ, μετά βίας εχεις 100 ημέρες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 RatingenTel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail:chaziteo@t-online.de
31.01.2015
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η κατασταση για την Ελλαδα, μετα την καθοδο στην Αθηνα του προεδρου της ευρωβουλης Martin Schulz, του επικεφαλης του Eurogroup Γερουν Νταισελμπλουμ, και του επικεφαλης του Euro Working Group Τομας Βιζερ, οξυνεται.

Ας υποθεσουμε οτι η συμπεριφορα της νυν κυβερνησης του ΣΥΡΙΖΑ κατα την συζητηση εγινε βαση ενος Σχεδιου Α.

Οι ετσι ονομασθεντες αρχοντες (Μεγαλοαπατεωνες!) πισω απο το κατασκευασμα τους, την Ε.Ε!, προετοιμαζονται να δρασουν με τα αορατα χερια τους (Τριμερη Επιτροπη, Λεσχη Bilderberg, CFR, Μασονικες στοες, Rotary, Λα’ι’ονς, Πεν κ.α.), με τα εγχωρια τσιρακια τους και με την μαυρη προπαγανδα των ΜΜΕ που ελεγχουν και κατευθυνουν, για να παρουσιασουν πρωτα στο ευρωπα’ι’κο κοινο την Ελλαδα ως «θυτη», δηλαδη ως υπευθυνη οχι μονο για την παγκοσμια οικονομικη κριση, αλλα και για την γενοκτονια των Εβραιων κατα την διαρκεια του Δευτερου Παγκοσμιου Πολεμου (Ιδε την γερμανικη εφημεριδα «DIE WELT» της 04.11.2011) και μετα ως διαμελιστες και συγκολλητες των αντιπαλων κρατων, για να την διαμελισουν με τα «Ορνια» του χαλδαιου μαγου της απατης Αβρααμ και να την συγκολλησουν στα περιγυρω μας κρατη.

Ποιο αρρωστημενο, χειραγωγιμενο και πληρωμενο με τα αργυρια του Ιουδα μισος και χαιρεκακια κατα της Ελλαδος πρεπει να εχη μπει στα κεφαλια της γερμανικης πολιτικης ηγεσιας και κατ’ επεκταση των Γερμανων δημοσιογραφων της εφημεριδος «DIE WELT» αλλα και των αλλων εφημεριδων και περιοδικων για να γραφουν τετοιες συκοφαντιες.

Αληθες ειναι το πραγματικο!

Οι διαμελιστες και συγκολλητες των κρατων με τα «Ορνια» τους δρουν σημερα παντου, αναμοχλευουν με τις μυστικες τους υπηρεσιες, με τις ΜΚΟ που ελεγχουν και με το διαδικτιο, τις αντιπαλες χωρες, τις μπερδευουν σε ενοπλες συγκρουσεις και εμφυλιους πολεμους (εδω οφειλεται η ανοδος της ΧΑ!) στο ονομα της δηθεν Δημοκρατιας και μετα σκηνοθετουν το «Regime Change».

Δεν αποκλειεται σε λιγο να το σκηνοθετησουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ…..εκτος εαν ο προκαθημενος του κομματος αυτου πηρε ηδη την 22.01.2013 στο Ινστιτουτο Brookings των ΗΠΑ το «χριστα» του τοπικου αρμοστη για τις προκλησεις που εχει να αντιμετωπιση η Ελλαδα, για τις κοινωνικες και οικονομικες προοπτικες της χωρας μας, για τις σχεσεις Ελλαδος-Ε.Ε. και για τον ρολο που θα παιξουν οι ΗΠΑ στις σχσεσεις αυτες.

Μηπως οι Μεγαλοαπατεωνες κλείδωσαν και την προσεχη εκλογη του κ. Δημητρη Αβραμοπουλου ως Προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας;

Ειναι ο κ. Αβραμοπουλος πραγματι ενας υιος του Αβρααμ, δηλαδη ιουδα’ι’κης προελευσης με ελληνοποιημενο ονομα;

Τοτε εξηγειται γιατι ενας Ιουδαιος αντικαθιστα εναν αλλον Ιουδαιο στην Προεδρια της Ελληνικης(;) Δημοκρατιας!

Με Παθοκρατια και χωρις στρατηγικα Σχεδια Β και Γ στην τσεπη, οι επισκεψεις του νυν πρωθυπουργου της Ελλαδος την αλλη εβδομαδα στην Λευκωσια και στο Παρισι θα ειναι αναποτελεσματικες και η τυχων μετωπικη υποχωρηση απο τα διαγκελθεντα στις προσφατες εκλογες αλλα και στις προσφατες συζητησεις με τους κ. Schulz, Νταισελμπλουμ και Βιζερ, θα αποτελεσει και μεγιστη και ασυγχωρητη ντροπη για την πατριδα μας!

Ενα Σχεδιο Β θα μπορουσε να εχη ως βαση του, τον «Δελφικο Χρησμο»

«Παρα-χαραττειν το Νομισμα» διοτι αυτος ειναι πολυ επικαιρος και συσχετιζεται με το περιφημο θεμα της παρα-οικονομιας!

Εν αναγκη ο χρησμος αυτος μπορει να υποδειχνη και να προτρεπη σε εκδοση κιβδηλου νομισματος.
Μηπως το ευρω της ΕΚΤ δεν ειναι κιβδηλο;

Μηπως και ολο το νομισματικο συστημα του καπιταλισμου με τις κεντρικες τραπεζες δεν ειναι ενα κιβδηλο συστημα;

Βεβαιως στην πραγματικοτητα αυτος υποδειχνει οτι υπαρχει παραχαραξη και μαλιστα «ανεστραμμενη» υπο μορφη νομιμοφανους αφαιρεσεως ‘η καλλυτερα υπεξαιρεσεως εισοδηματος εις βαρος του πολιτη απο την μερια του νομου και της εξουσιας, οπως η σημερινη παρα-νομια της Ε.Ε. που προτρεπεται απο τα Μνημονια Ι και ΙΙ.

Με αλλα λογια, ο Νομος/Κρατος την Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ παρα-νομισε κατ’ εντολην της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και ο Απολλων δια του Δελφικου Χρησμου και του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλυπτει στον Ελληνα πολιτη αλλα και στους υπολοιπους πολιτες της Ε.Ε. την «εκ-τροπη» των Μεγαλοαπατεωνων.

Ο ως ανω «Δελφικος Χρησμος» υπαινισεται συνακολουθα, πως αντιδρουν στην ως ανω «εκ-τροπη» οι ελευθεροι πολιτες της Ελλαδος και της υπολοιπης ευρωπης, για να διεκδικησουν το δικιο τους και την αποκατασταση της «Φυσικης Ταξης Πραγματων»!

Οι αυτοκτονιες δεν αποτελουν λυση!

Το Σχεδιο Γ ειναι το σπουδαιοτερο για την σωτηρια της πατριδας μας.

Η πληρης ετοιμοτητα των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας για ολα τα ενδεχομενα!!!

Απο την 11η Σεπτεμβριου 2001 και κατα την διαρκεια του ετσι ονομασθεντος «οικονομικου θαυματος» και τις καπιταλιστικης «ευημεριας» προ της παγκοσμιας οικονομικης κρισης, δεν ειναι για ολους τιποτε το καλο.

Η ανθρωποτητα βρισκεται σε ενα συνεχη και αορατο πολεμο σε ολα τα μετωπα.

Ο «πολεμος κατα της τρομοκρατιας» στην πραγματικοτητα ειναι ο «πολεμος εναντια των λαων» και στηριζει τον οποιονδηποτε περιορισμο της ανθρωπινης υπαρξης.

Εαν στον «πολεμο εναντια του Ελληνικοι λαου» οι ευελπιδες της Νεας Ταξης Πραγματων που καθοδηγουν και ολα τα οργανα της Ε.Ε., προετοιμασαν τον ΣΥΡΙΖΑ (αριστερη προοδευτικη Μυθολογια) και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (νεοφιλελευθερη προοδευτικη απατη) για εναν ακομη εμφυλιο και καταστρεπτικο πολεμο, προ του τελικου διαμελισμου της χωρας μας, τοτε η μονη ελπιδα για την παυτριδα μας παραμενουν οι γνησιοι πατριωτες.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ