Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πόσα λεφτά έπαιρναν Τόμσεν, Ράιχενμπαχ, Φούχτελ και οι ορντινάντσες τους;

Και πόσο κόστιζαν τα ξενοδοχεία όπου έμεναν και τα άλλα... έξοδά τους; 


Σίγουρα ο ελληνικός λαός θα έχει την ψευδαίσθηση ότι για όλο αυτό το... σκυλολόι που κουβαλήθηκε εδώ, τους ελεγκτές-κατασκόπους των δανειστών, που οι υπουργοί τούς επέτρεπαν να κάνουν τους μπάστακες, τον λογαριασμό τον πλήρωναν τα αφεντικά τους. Κάθε άλλο... Η φτωχή Ελλαδίτσα πλήρωνε τα πάντα.


Και δεν μιλάμε για τίποτε... φραγκοδίφραγκα...

Κατ' αρχάς, δεν περιοριζόμαστε στο αρχικό πασίγνωστο τρίο, με πρώτο βιολί τον... αλησμόνητο κ. Τόμσεν. Γιατί κάτω από τη... μαμά «τρόικα» υπήρχαν ένα σωρό παιδιά και εγγόνια.


Κλιμάκια, υποκλιμάκια, τεχνοκράτες που είχαν εγκατασταθεί μόνιμα στα υπουργεία και στις γραμματείες, ακόμη και στις μεγάλες Εφορίες, όπου παρακολουθούσαν τους πάντες και κατέγραφαν τα πάντα. Ολόκληρο λόχο, ίσως και τάγμα, είχε και ο επικεφαλής της... μονάδας Task Force κ. Ράιχενμπαχ, που μέχρι και υπουργούς διέταζε και τον ανέχονταν - τους έλεγε μέχρι και πότε θα έκαναν σύσκεψη και ποιοι θα μετείχαν. Και ανέθετε μεγαλοδουλειές εκατομμυρίων - τον έπιασε στα πράσα ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, όπως αποκάλυψε στη Βουλή και γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο. Χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία.

Αποδείχθηκε, δηλαδή, ότι είναι χειρότερος σε αυτά που ήρθε να μας διδάξει για να οργανώσουμε τη λειτουργία του Δημοσίου και να πάψουμε να είμαστε... διεφθαρμένοι. Είναι και εκείνος ο κακομοίρης ο Φούχτελ μας, που εξελίχθηκε σε μεγάλο... φαταούλα και δεν άφηνε τραπέζι για τραπέζι, τόσο πεινασμένος ήταν... Αυτός... θα μας οργάνωνε τους δήμους. Μαζί του είχε κι αυτός την ομάδα του... Όλους αυτούς η χρεοκοπημένη Ελλαδίτσα τούς τάιζε, τους διασκέδαζε, παρέα κάπου κάπου και με κοπελιές, και τους κοίμιζε στα καλύτερα ξενοδοχεία - από «Χίλτον» και πάνω. Ο Σαμαράς είχε γίνει χαλί... Στα όπα όπα τα παιδιά...

Τώρα το πάρτι τελείωσε. 

Τον λογαριασμό θα τον πληρώνει ο ίδιος πάντα, το μόνιμο κορόιδο, ο ελληνικός λαός. Δικαιούται τουλάχιστον να ξέρει πόσο έφτασαν τα... κερατιάτικα.

Χαρτί και καλαμάρι. Να κατατεθούν με κάθε λεπτομέρεια στη Βουλή όλα τα στοιχεία για κάθε έναν από τους επιτηρητές μας -για ξενοδοχεία, φαγητά, αυτοκίνητα κ.λπ. κ.λπ.- και να δοθούν στη δημοσιότητα.

Δεν είναι ανάγκη να το κάνει αυτό η κυβέρνηση. Μπορεί να γίνει με ερωτήσεις ή επερωτήσεις των βουλευτών και αιτήσεις κατάθεσης των στοιχείων, ώστε να έρθουν στη Βουλή όλα τα στοιχεία για τις διακοπές των «τροϊκανών» στην Ελλάδα.


ΠΑΡΟΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ