Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Κινητοποίηση Ομογενών υπέρ της Ελλάδας

Με αφορμή τους ωμούς εκβιασμούς της ''συμμορίας'' που λειτουργεί μέσα στην -υπό την Γερμανία- Ευρωπαϊκή 'Ενωση, εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της, Ομογενείς επιχειρηματίες άρχισαν την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων γιά ολοσέλιδες καταχωρήσεις, σε δύο μεγάλες αμερικάνικες εφημερίδες (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη), με ισχυρό μήνυμα υπέρ του ελληνικού λαού προς την πολιτική ηγεσία και το Κογκρέσσο των ΗΠΑ. 

Παράλληλα, κινητοποιείται η νεοσύστατη παναμερικάνικη Οργάνωση ''Hellenes USA'' γιά αποστολή emails σε όλα τα μέλη Βουλής και Γερουσίας και στα μεγαλύτερα -κάθε μορφής- αμερικάνικα ΜΜΕ ανά τις ΗΠΑ. (Σημ.: Με την κίνηση αυτή ΔΕΝ έχουν σχέση οι διαλυμένες ομογενειακές Οργανώσεις δηλ. Ομοσπονδίες, σύλλογοι, ψευτο-''λομπίστες'' κλπ, ούτε η ελληνική πρεσβεία των ''τουριστών'' στην Ουάσιγκτον)
...............................

H KAΤΑΝΤΙΑ της παρέλασης γιά 25η Μαρτίου και οι ανίκανοι διοργανωτές της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης.
Θα είναι θαύμα αν στην εμπορική παρέλαση-''καρνάβαλο'' 29 Μαρτίου στο Μανχάτταν, παρελαύνοντες και θεατές ξεπεράσουν τις 8.000.
...............................

Η ανιστόρητη Αρχιεπισκοπή μας στην Αμερική και οι πρώτοι 'Ελληνες στις ΗΠΑ
..............................
 

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ