Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πώς να ήξεραν πως εκείνες τις στιγμές, τις ιερές για κείνους, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ενημερωνόταν, μέσω του απεσταλμένου, από τον ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, για τις κινήσεις του στην επόμενη φάση του κατευθυνόμενου Πειθαναγκασμού, με την δοκιμασμένη μέθοδο στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Λαού!.....ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ δηλαδή της ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ!......Αυτόν τον ρόλο παίζει και ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα!......(Η ΕΛΠΙΔΑ)

-Βέβαια, υφίσταται τις πιέσεις τις ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, και συγκεκριμένα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


Αλλά διαβεβαίωσέ τον, πως όλες οι κινήσεις του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σκοπό έχουν να «περάσει» στον Λαό ως ηγέτης «ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»….. 

αλλά τέτοια μέτωπα, αγαπητέ μου, έχουν ανάγκη την κλαγγή των ΟΠΛΩΝ και όχι των ΛΟΓΩΝ, των εις την ΠΡΕΣΒΕΙΑΝ μας των Αθηνών Κατασκευασμένων!....συμπέρανε γελώντας.

Πετώντας με το αεροπλάνο πάνω από την πόλη των Χανίων, έβλεπα τους κατοίκους σύσσωμους να ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ κατά των ΒΑΣΕΩΝ. ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ, έμαθα φθάνοντας στις Βρυξέλλες, ήταν οι ΟΠΑΔΟΙ του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, οι οποίοι με σφιγμένες γροθιές κραύγαζαν: «έξω οι βάσεις του θανάτου» και «Κίσσιγκερ, δολοφόνε των Λαών», και μέσα στην άγνοιά τους είχαν δίκιο.

ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ!.....

Πώς να ήξεραν πως εκείνες τις στιγμές, τις ιερές για κείνους, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ενημερωνόταν, μέσω του απεσταλμένου, από τον ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, για τις κινήσεις του στην επόμενη φάση του κατευθυνόμενου Πειθαναγκασμού, 

με την δοκιμασμένη μέθοδο στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Λαού!.....ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ δηλαδή της ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ