Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΩΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΙΚΕΙΑ (250 ΧΙΛ ΕΥΡΩ;) ΓΙΑ 850 ΕΥΡΩ!......

Να χάσει το σπίτι της κινδυνεύει η κ. Παναγιώτα Ταπάσκου καθώς ο Δήμος Αθηναίων την απειλεί με κατάσχεση εξαιτίας οφειλών της, ύψους 856 ευρώ (!), από κλήσεις για παράνομη στάθμευση.
Χθες το πρωί ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στην κ. Ταπάσκου την έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για ακίνητο ιδιοκτησίας της στην περιοχή του Γαλατσίου παραθέτοντας αναλυτική κατάσταση των οφειλών της προς το Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η ίδια υποστηρίζει πως αδυνατεί να εξοφλήσει το χρέος της καθώς είναι απλήρωτη από το Δεκέμβριο ενώ το σπίτι το οποίο απειλείται με κατάσχεση φιλοξενεί την ίδια και την οικογένειά της και είναι η πρώτη της κατοικία.Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τη διεύθυνση οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, ο υπεύθυνος της υπηρεσίας τόνισε πως εφόσον η οφειλέτης προχωρήσει σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της καταβάλλοντας το 3% της οφειλής και διακανονίζοντας τις δόσεις μπορεί να μπλοκάρει την κατάσχεση. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το πως ο Δήμος προχωράει σε επιδόσεις κατασχετηρίων προκειμένου να εκφοβίσει τους οφειλέτες με υπογραφή του ιδίου του διευθυντή Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ