Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1996.. 


1) Είναι προφανές ότι συμφωνείτε όλοι πως πρέπει να υπάρξει μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο χωρών, αν και όχι στο άμεσο μέλλον.
Είπε η...Susan Thomases.
2) "Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο για πόλεμο στην Ελλάδα και αποκλεισμό στο Αιγαίο, ώστε να δείξουμε ότι οι Τούρκοι δεν αστειεύονται.
Είπε ο...Προεδρος των ΗΠΑ -Clinton 
3) η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.
Είπε ο...George Stephanopoulos 

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

Ώρα 01:21, αμερικανική βάση στην Πρέβεζα. Οι δορυφόροι KH-11 είχαν επανακατευθύνει το "πεδίο όρασης" στο Αιγαίο πέλαγος. 

Οι οθόνες δείχνουν την παράταξη του τουρκικού στρατού. 

Ο Αμερικανός αξιωματικός πατάει κάποια πλήκτρα στο πληκτρολόγιό του, η εικόνα κάνει ζουμ πιο κοντά και ο ήχος γίνεται καθαρότερος. Πιέζοντας ένα ή δύο πλήκτρα ακόμα γίνεται σύνδεση στην αίθουσα επιχειρήσεων στο Fort Meade, του Μέρυλαντ - στρατηγείο του NSA.

Ο Ελληνοαμερικάνος, Bill Kambilis -- σχεδιαστής των KH-11 -- πατάει ακόμα ένα πλήκτρο και η εικόνα μεταφέρεται στο Κέντρο Ελέγχου του Πενταγώνου: η εικόνα είναι τώρα εντελώς καθαρή. Εν τω μεταξύ, η βάση στην Πρέβεζα ενημερώνει το αεροπλανοφόρο Roosevelt ότι είναι όλα έτοιμα.

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς στόχους τους.

Αθανάσιος Στριγάς
Διεθνείς Συνωμότες 
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ