Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

H ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ 25.01.2015!

ΜΕ ΤΗΝ NIKH TOΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ) ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΑΝ ΘΥΤΗ!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο παναρχαιος ανθρωπος του Ελλαδικου χωρου «ολα τα ειχε πει» με απλοτητα και σαφηνεια στην ιστορικη του πορεια. Αλλα οι διωκτες του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας φροντισαν οπως φροντιζουν και σημερα, να συκοφαντησουν και να παραποιησουν την κληροδοσια του.

Ο μεγαλος Διας π.χ. μεταξυ αλλων ωρισε σε 1 % την φορολογια, για να αφηση ελευθερο το πεδιο οικονομικης δρασεως στους ανθρωπους, ομως η εποχη των Διογενων χαρακτηρισθηκε απο τους διαστροφεις της Ιστοριας μυθος και παραμυθι και εξευτελισθηκε ετσι η ιστορικη αληθεια. Το ποσο δικαιο ειχε ο παναρχαιος οικουμενικος αρχοντας περιοριζοντας το δημοσιονομικο του κρατους στο 1 % στην σημερινη παγκοσμια οικονομικη κριση, οσοι εχουν μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι τους, το καταλαβαινουν.

Η Αθηναιων Πολιτεια της χρυσης περιοδου αυξησε την φορολογια στο 10 % και προεβλεψε αυστηρους διοικητικους και ποινικους κανονες διαχειρσης του δημοσιου χρηματος. Το οριο αυτο, η «δεκατη», εμεινε ακλονητο για 2500 περιπου χρονια παγκοσμια.

Στην δαιμονοποιημενη σημερα απο τους ιδιους διαστροφεις της Ιστοριας Ελλαδα, εφθασε το δημοσιο χρεος στα 175 % του ΑΕΠ και το δημοσιονομικο μεριδιο στο εξωφρενικο 80 %, οδηγωντας την ελληνικη οικονομια και τους Ελληνες πολιτες μαζι με το ξεπουλημα των παντων, δηλαδη ολων των κρατικων υποδομων, στην αυτοκτονια.

Το Μαντειο των Δελφων χρησμοδοτησε με γνωση, σοφια και μαντικη ικανοτητα, δηλαδη λογικη προβλεψη σε καθε επιστητο στην πολυχιλιετη του πορεια.

Αλλα και αυτον τον παγκοσμιου ακτινοβολιας παναρχαιο πολιτικοκοινωνικο θεσμο, «το Μαντειο», τον κατηγορησαν, τον υποβαθμισαν και τον συκοφαντησαν οι συγχρονοι και παλαιοι διωκτες του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, δηλαδη τον συκοφαντισαν δολοφονοι, χαφιεδες, μιζαδοροι, μισοτρελλοι, διεφθαρμενο και σημερα τα δουλικα των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που λεηλατουν τους λαους της Ε.Ε. και οχι μονο, με αποτελεσμα εκατονταδων χιλιαδων αυτοκτονιων….

Ο γραφων ως αποδημος Νεοελληνας, χωρις να εχει τις ικανοτητες των παναρχαιων ανθρωπων του Ελληνικου χωρου και την λογικη προβλεψη του Μαντειου των Δελφων, θα προσπαθησει με απλοτητα και σαφηνεια να διατυπωση τους φοβους του για την παγιδα της 25.01.2015, που εστησαν σε βαρος της πατριδα μας αυτοι που βυθισαν τις χωρες της Ε.Ε. στα τεραστια χρεη.

Οι λαοι αυτοι ως γνωστο μεχρι σημερα εξαναγκασθηκαν με απειλες και εκβιασμους απο τους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου να δανεισουν στην χρεωκοπημενη Ελλαδα για να πληρωση αυτη με τα χρηματα τους, τους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που προηγουμενως την φορτωσαν με τα «σκουπιδια»των ομολογων της, σαν δηθεν επενδυσεις.

Μεσω των εγχωριων προδοτων της Ελλαδος και με την ως ανω μεθοδο ξεφορτωθηκαν οι ως ανω τοκογλυφοι τα σκουπιδια των ελληνικων ομολογων στους υπολοιπους λαους της Ε.Ε. Ετσι θυματοποιηθηκαν και οι υπολοιπη λαοι της Ε.Ε. μαζι με την Ελλαδα, χωρις να ευθυνονται για τιποτε.
Ως θυματα ομως θα εξαναγκασθουν να πληρωσουν τα σπασμενα. Συνεπως προγραμματισθηκε εγκαιρα η επικινδυνη συγκρουση του ελληνικου λαου με τους υπολοιπους λαους της Ε.Ε.
Αυτοι που σχεδιασαν την συγρουση αυτη, ειναι οι ιδιοι που προωθουν τον ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσια.
Γιατι, θα αναρωτηθει ο παραπληροφορημενος απο τα εγχωρια και οχι μονο ηλεκτρονικα ΜΜΕ, Ελληνας πολιτης;
Οι θυτες (οι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και τα εγχωρια τσιαρακια τους) θα εμφανησουν το θυμα τους (την Ελλαδα) σαν θυτη, για να γλυτωσουν απο την οργη των υπολοιπων λαων της Ε.Ε. που σε λιγο θα γινουν και αυτοι με την ιδια μεθοδο θυματα.

Η οργη τους προγραμματισθηκε να πεση πανω στην Ελλαδα, που σκοπημα δαιμονοποιηται και στους Ελληνες, που ηδη χαρακτηριζονται ως επικινδυνα γομαρια, αγνωμονες, αχαριστοι, θρασεις, αλητες, κτηνανθρωποι και με αλλα πολλα. Ριχνοντας τα παντα σε βαρος της πατριδα μας σχεδιασαν οι τοκογλυφοι του διεθνους σιωνισμου να«κουρεψουν» και τα αποθεματα των ασφαλιστικων ταμειων και των αλλων χωρων της Ε.Ε. και τις τραπεζικες αποταμιευσεις των πολιτων αυτων, οπως στην Κυπρο.

Με την Ελλαδα ως θυτη, δημιουργειται διοδος διαφυγης της προσοχης και του μενους των λαων της Ε.Ε. κατα των πραγματικων υπαιτιων.

Τους πραγματικους υπαιτιους καλυπτουν περαν απο τα εγχωρια τσιρακια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και ολοι αυτοι που ηγουνται σημερα τις κυβερνησεις των μελων κρατων της Ε.Ε. αλλα και της ιδιας Ε.Ε., δηλαδη οι κυριοι υπευθυνοι της συνομωσιας κατα των λαων τους, οι περισσοτεροι των οποιων ειναι δολοφονοι, χαφιεδες, μιζαδοροι, μισοτρελοι, διεφθαρμενοι και γονοι Ναζιστων.

Με τον τροπο αυτο γινεται σχεδον αδυνατη η τοσο αναγκαια παλλα’ι’κη συγκεντρωση και συγκρουση των παραπληροφορημενων επισης πολιτων των χωρων μελων της Ε.Ε. με τους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και με τους παρατρεχαμενους αυτου.

Με το φοβητρο της Ευρωπης, τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον αντιπροσωπευει στην Ε.Ε. ο απολυτος ηρωας της «αριστερας», ο Μανωλης Γλεζος, ο οποιος κατεβασε δηθεν την σημαια της ναζιστικης Γερμανιας απο την Ακροπολη, την οποια ποτε δεν δηλωσαν οι Γερμανοι οτι την εχασαν, με την λαμπερη βιτρινα και το βρωμικο παρασκηνιο του ΣΥΡΙΖΑ, επιτυγχανεται καλλυτερα και ευκολωτερα ο προγραμματισθεις και ως ανω παρουσιασθεις στοχος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Στην ουσια τον ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν περαν απο τους εγχωριους συνεπενδυτες, συναδελφους, συνοδοιπορους, ομο’ι’δεατες κ.α. και οι ηγεσιες με τους παρατρεχαμενους αυτων ολων των υπολοιπων ελληνικων κομματων και ας φαινεται αυτο ως απιστευτο γεγονος.

Ολοι τους ανηκουν στην ιδια συμμορια που καθοδηγειται απο το Κολεγιο των Αθηνων, απο το παραρτημα της Λεσχης Bilderberg.

Ολοι τους ειναι κατασκευασματα, ηθοποιοι της εξουσιας, δοτοι καραγκιοζηδες, σκιες, αχρηστες φιγουρες, αντιπροσωποι παρακεντρων της εξουσιας, εκλεκτοι κλειστων λεσχων (μασονικων στοων, τριμερους επιτροπης, λεσχης Bilderberg, CFR, ροταρυ, λα’ι’ονς κ.α.). Ολοι τους εχουν παρει ηδη, αφεση αμαρτιων.

Οι εξεταστικες επιτροπες ηδη ξεχασθηκαν.

Εδοθησαν ηδη οι υποσχεσεις ατιμωρησιας σ’ ολους τους εγχωριους υπευθυνους της συνομωσιας κατα του ελληνικου λαου, κατα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Αφεση αμαρτιων εδοθη ηδη σε ολους τους εγκληματιες, κλεφτες και προδοτες της ελληνικης «διαπλοκης». Ολοι αυτοι πρεπει να απολαυσουν ατιμωρητα τα κλοπιμεα τους.

Ο λαος ας συνεχιζει να αυτοκτονη… Αφου ετσι και αλλως σε λιγο θα εξαφανισθει… Εαν θελει να επιζηση και να παιξη πρωτιστο ρολο στον Ελληνικο Κοσμο του Λογου που ερχεται καλπαζοντας, εχει ενα μονο δρομο: Να στειλη στον διαβολο χωρις επιστροφη τα σημερινα εγχωρια καθαρματα της εξουσιας, το Ρωμαι’ι’κο κρατιδιο, τον εχθρο του Ελληνισμου και να επανασυνδεθη με την Ελληνικοτητα, δηλαδη να κατανοηση εκ νεου την ακατανοητη γι’αυτον σημερα Ελληνικη Γλωσσα.

Ο Ελληνισμος εν αναγκη θα μπορεσει να ζηση χωρις το Ρωμαι’ι’κο κρατιδιο, αφου μεχρι το 1922 ο «Ελληνισμος των Τριων Ηπειρων και των Πεντε Θαλασσων» επεβιωσε χωρις να συρρικνωθη και να ξερριζωθη ζωντας επι πολλους αιωνες υπο ξενη κατοχη.

Εκτος εαν ο Δελφικος Χρησμος «Παραχαραττειν το Νομισμα» βρει πληρη εφαρμογη ετεροχρονικα, στα καθ’ ημας και οικουμενικα, και ερμηνευθει σαν πραξη ελευθεριας και αντιστασης κατα του αχαλινωτου εξουσιαστικου κρατους και της τοκογλυφιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου με το «Παραχαραττειν το επικρατουν Νομισμα»των παραχαρακτων.

Ας θυμηθουμε εδω τον Ηρακλειτο που προειδοποιει, οτι οι Ερινυες θα τιμωρησουν ακομη και τον Μεγα Ηλιο, εαν αυτος παραβει τον φυσικο νομο.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ