Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Τσίπρας και το γερμανικό κόμμα „Η Αριστερά„ (Die Linke) Η ηγεσία του DIE LINKE αποτελείται μόνο από Εβραίους


του Εμμανουήλ Σαρίδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα αλλοπρόσαλων μικροομάδων, πολλές από τις οποίες είναι ερωτευμένες με την αναρχία (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), άλλες με την τρομοκρατία, πολλές με την οικονομία (οι οικονομοισάριοι του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές κ.α.) και άλλες που ελπίζουν σε τιμές, δόξες, θέσεις και παράδες (Πανεπιστημιακοί, νυν και πρώην βουλευτές). Ένα βασικό ρόλο παίζουν σ’ αυτό το τσούρμο οι ομάδες ANTIFA, καθ΄εικόνα και ομοίωση των original ομάδων ANTIFA (Antifaschismus και Antifaschistische Aktion) του μεγάλου αδελφού του ΣΥΡΙΖΑ, του γερμανικού κόμματος DIE LINKE (Η Αριστερά), η πολιτική του οποίου έχει σαν κύριο άξονα την στήριξη των απανταχού της Γής κομμουνιστικών/σοσιαλιστικών/αναρχικών κομμάτων και κινημάτων. Οι ομάδες ANTIFA χρησιμοποιούνται, όπως έγραψα, σαν ομάδες κρούσεως εναντίον „δεξιών“ διαδηλωτών, για την απαξίωση συντηρητικών κομμάτων και κυβερνήσεων ("gegen Rechts"), για επιθέσεις και διαλύση διαδηλώσεων, όπως γίνεται τις μέρες αυτές στην Δρέσδη με επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών της PEGIDA/LEGIDA και για την αποσταθεροποίηση των κρατών.


Από αριστερά: Klaus Ernst, Αλέξης Τσίπρας, Gregor Gysi

Λεζάντα: Απο κει πάει ο δρόμος, σύντροφε

Η ηγεσία του DIE LINKE αποτελείται μόνο από Εβραίους (Gysi, Riexinger, Ernst, Wagenknecht κ.α.). Εβραίοι βρίσκονται βέβαια και στις ηγεσίες των άλλων πολιτικών κομμάτων της Γερμανίας, αυτό είναι βασική αρχή του Ηγεμόνα και όπως είπε ο Νέστωρ της γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας, Egon Bahr (του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD), μετά τον ΙΙ. Παγκόσμιο Πόλεμο και την υπαγωγή της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ και την Δύση, δεν υπήρξε κανείς καγκελάριος, πού να μην ήταν Εβραίος (Adenauer, Willy Brandt, Helmut Kohl, Merkel) και να μην εργάζονταν για τις μυστικές υπηρεσίες CIA, Mossad και άλλες, που βρίσκονται όλες υπο τον έλεγχο του Ηγεμόνα. Το ίδιο δε ισχύει και για τα άλλα πολιτικά κόμματα, δεξιά ή αριστερά, οι ετικέττες τους δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

Όπως το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό άλλες ψευτοκομμουνιστικές ομάδες στην Ελλάδα, έτσι και το DIE LINKE με τα παρακλάδια του, κάνει ότι μπορεί στην Γερμανία για την απαξίωση του συντηρητικού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και της Μερκελ (παρ’ ότι Εβραία!), που τους θεωρεί σαν υπεύθυνoυς για την κρίση στην Ευρώπη. Ένα Colpo Grosso του Ηγεμόνα, που έτσι κουνάει τα τσιράκια του σαν σκιάχτρο αποκρύπτοντας τον διεθνή Σιωνισμό και τον ίδιο, που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά.

Το DIE LINKE και το παρακλάδι του στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι λοιπόν εργαλεία του Ηγεμόνα για την παραπλάνηση των λαών, την αποδιοργάνωση των κρατών, την διάλυση των εθνών με την υποδοχή χιλιάδων (λαθρο)μεταναστών από χώρες που ο Ηγεμόνας με τους υποτακτικούς του διαλύει και καταστρέφει (Ιράκ, Λιβύη, Συρία, Νιγηρία κ.λπ.), για την πολυπολιτισμικότητα, την αλλοίωση του λαού/του έθνους (στην Γερμανία χρησιμοποιείται γι’ αυτή την περίπτωση ο όρος Umvolkung) και την υποβάθμιση των συντηρητικών κομμάτων, που μέχρι σήμερα ήταν μια κάποια εγγύηση για πολιτική σταθερότητα.

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=4432&cHash=a3070b91e2f20929f74032238e46ad4d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ