Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Σουηδία: Τζιχαντιστές πανηγύρισαν την επίθεση στην γαλλική σατιρική εφημερίδα

Ανώνυμη ομάδα τζιχαντιστών στην Σουηδία και υποστηρικτές τους, γιόρτασαν την επίθεση στην γαλλική σατιρική εφημερίδα
«Charlie ebdo» στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μέσω του Facebook. 

«Τώρα τα βρωμερά γουρούνια θα πρέπει να το ξανασκεφθούν, πριν κοροϊδέψουν τον Αλλάχ και τον Προφήτη Του», έγραψε ένα μέλος της εν λόγω ομάδας τζιχάντ στο Facebook. “Ζητάμε επίμονα από τον Αλλάχ, να αυξηθούν αυτές οι επιθέσεις και να αποδεχθεί τους αδελφούς και τις αδελφές που θα συμμετάσχουν σε αυτές», γράφει ένα άλλο σημείωμα.

Η σουηδική τηλεόραση που ‘έπιασε’ τα μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά που επικροτούν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, είναι τζιχαντιστές που πολέμησαν στην Συρία και το Ιράκ στο πλευρό της τρομοκρατικής ομάδας του ‘Ισλαμικού Κράτους’. 

Στην Σουηδία, λόγω της αιματηρής επίθεσης στη Γαλλία, τέθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον διάσημο Σουηδό σκιτσογράφο Lars Vilks. Ο Vilks τα τελευταία χρόνια ήταν στόχος πολλών προγραμματισμένων δολοφονιών, μετά τη δημοσίευση σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ με σώμα σκύλου, στην εφημερίδα «Nerikes Allehanda». - 

See more at: http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ