Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ!...


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΑ 500.000€ ΕΝΤΟΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Σύμφωνα με την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση 2903/2013 του ΔΕΦΑΘ η Επιτροπή Ανταγωνισμού έθαψε την καταγγελία Φλωράς επί σχεδόν 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η εταιρεία ΦΛΩΡΑΣ από το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου.

Η ανωτέρω απόφαση στηρίχθηκε σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ τα οποία είναι εις γνώση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Για παράδειγμα στον αριθμό των εκκρεμών αποφάσεων (ψευδώς ισχυρίζονται περί 300-400 εκκρεμών υποθέσεων), στην διάρκεια του ελέγχου στο εξωτερικό (ψευδώς ισχυρίζονται περί μεγάλης διάρκειας ενώ διήρκησε η διαδικασία ένα μήνα ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ), στους απαραίτητους χρόνους για διάφορες εργασίες κλπ. Αυτά τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ συνεχίζει να τα αμφισβητεί επισήμως η Επιτροπή Ανταγωνισμού παρά την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ αποδεικνύοντας το ποιόν της.

Πρακτικά η Επιτροπή Ανταγωνισμού υποστήριξε την παράνομη δράση του καρτέλ με την καθυστέρηση της. Και με δεδομένο ότι τα στοιχεία τα είχε στα χέρια της ήδη από το 2001 (όπως ο Εισαγγελέας πλέον διαπίστωσε) το έγκλημα της είναι τρις χειρότερο.

Για την ενοχή του καρτέλ είναι περιττό να αναφέρω οτιδήποτε (2 αποφάσεις της Επαντ, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, αποφάσεις ΔεφΑθ, αποφάσεις ΣτΕ, αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων).

Και όμως αυτοί οι άνθρωποι μου ζητάνε συνολικά 2.000.000€ (οι εγκληματίες του καρτέλ και η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΕΝΟΧΗ Επιτροπή Ανταγωνισμού) ως αποζημίωση επειδή θίχτηκαν!!!

Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω στην παρούσα σελίδα πολλές λεπτομέρειες της δράσης ανθρώπων εντός της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Έτσι για να θυμούνται κάποιες και κάποιοι. ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΥ-ΚΑΜΠΕΡΙΔΟΥ-ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ-ΝΤΕΚΑ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και άλλοι.

Στην αγωγή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού μου ζητάει 500.000€ και ζητάει από το Δικαστήριο να με φυλακίσει αν δεν τα πληρώσω διότι ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!!! Προς απόδειξη δε της ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ προσκομίζει περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εταιρείας που αυτή ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ με αναφορές στο παρελθόν (η εταιρεία που εξαιτίας της Πτωχευσε). 

Θα ήθελα να την διαβεβαιώσω ότι μην ανησυχεί, οτιδήποτε ποσό της επιδικάσει το Δικαστήριο ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!!!!, άλλωστε η οικονομική μου επιφάνεια είναι γνωστή (ΤΕΡΑΣΤΙΑ) και μόνο κάτι ηλίθιοι θα πίστευαν ότι μετά την πολυετή καταστροφή από το καρτέλ και την προστάτη του Επιτροπή Ανταγωνισμού θα είχα οικονομική αδυναμία. Τι ζημιά άλλωστε μπορεί να κάνει ένα καρτέλ σε μια ανταγωνίστρια εταιρεία? Σύμφωνα με τους ανεγκέφαλους που διοικούν την χώρα μας ΚΑΜΙΑ!!

Τι έχει να δηλώσει περί αυτού ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ που είναι και υποψήφιος στην Β’ Αθηνών? Α…ξέχασα, η Κρήτη μόνο έναν έβγαλε, άλλους δεν έχει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ