Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α !

Με τίτλο «Το άνοιγμα του Παπανδρέου προς τον Τσίπρα: ναι στον διάλογο, αλλά για τις μεταρρυθμίσεις» κυκλοφορεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, φιλοξενώντας συνέντευξη του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ! 

Ειδικότερα, ο Ιταλός απεσταλμένος Πάολο Βαλεντίνο αναφέρει ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πλήρωσε ένα πολύ υψηλό τίμημα εξαιτίας του πολιτικού του θάρρους», διότι «αν το 2011 δεν είχε προτείνει να τεθεί υπό την κρίση δημοψηφίσματος το πρόγραμμα λιτότητας, θα ήταν, πιθανώς, ακόμη στην εξουσία, αλλά, αν το δημοψήφισμα αυτό είχε προκηρυχθεί και το είχε πιθανώς, κερδίσει, η Ιστορία των τελευταίων αυτών χρόνων θα είχε πάρει μια διαφορετική τροπή. Η λαϊκή εντολή θα είχε απομακρύνει την αβεβαιότητα και, ίσως, θα είχε αποθαρρύνει την κερδοσκοπία».

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ερωτηθείς σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, απαντά ότι «αν δεν αλλάξουν οι παραγωγικές δομές, οι επιπτώσεις του θα είναι εφήμερες» και θεωρεί ότι χρειάζονται «ιδιωτικές επενδύσεις και σύγχρονοι κανόνες, σημεία στα οποία ο Τσίπρας δεν αναφέρεται καθόλου». 

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξηγεί, πάντως, ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια θεαματική στροφή και δεχθεί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα, αρχίζοντας από τη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, μπορεί και να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία». 

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Γιώργος Παναδρέου τονίζει ότι ελπίζει πως δεν πρόκειται για ρεαλιστική επιλογή». Θεωρεί, όμως, πως «για το ότι το θέμα αυτό προέκυψε και πάλι, η ευθύνη βαρύνει τόσο τον Πρωθυπουργό όσο και τον Τσίπρα», ενώ «υπήρξαν και απερίσκεπτες δηλώσεις από μέρους Ευρωπαίων ιθυνόντων».
Βόμβα Παπανδρέου Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...


Βόμβα Παπανδρέου Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...
hellasforce.com

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ :

ΣΥΡΙΖΑ = ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!)
https://www.youtube.com/watch?v=jxzlh-u20Nc

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ) :
http://www.parakato.gr/2015/01/blog-post_62.html

Ζίζεκ, Μέντορας Τσίπρα, : Όσοι διαφωνούν θα πάνε στα γκούλαγκ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου)! :
https://www.youtube.com/watch?v=WF_uDfnuGXA

Τον δικό του αντιρατσιστικό νόμο κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C

Ανακοίνωση συμπαράστασης του ΣΥΡΙΖΑ στους ισλαμιστές εγκληματίες που για έκτη μέρα καίνε τις σουηδικές πόλεις... Έλληνα ξύπνα... Ο θάνατος και η καταστροφή χτυπούν την πόρτα σου.
http://patmos-island.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5330.html

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ!
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_8025.html

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ :

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 .ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 4 ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΣΗΜΑΤΩΝ , ΝΑ ΣΥΡΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΑΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΔΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .(ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ