Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Με τις εκλογές που έρχονται βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά, μπροστά σε ένα «τετελεσμένο γεγονός» της ΔΗΘΕΝ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά οι μεταπολεμικές κομματικές μάντρες δεν έχουν ισχύ, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν όραμα και υφίστανται με την τρομοκρατία των απολύσεων, την αδιαφορία προς το κοινωνικό σύνολο, την ειρωνεία και τις απειλές.



Απ’ την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά, αυτό που προέχει είναι η αναζήτηση πελατείας, είναι η εξουσία με όπλο το ψέμα, την εξαπάτηση του κυρίαρχου Λαού καλλιεργώντας του την βαρβαρότητα και τον ωφελιμισμό.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δέσμιος εγκλημάτων και ιδιοτέλειας, έφερε σχεδόν σε πέρας το εθνοκτόνο σχέδιο των εχθρών του ελληνισμού, ισοπεδώνοντας αξίες και θεσμούς, καταλύοντας το Σύνταγμα, καταστρέφοντας παραγωγικές υποδομές, ασφάλεια, παιδεία, υγεία, ξεπουλώντας τα πάντα, ξεσπιτώνοντας χωρίς οίκτο έντιμους πολίτες και ξεριζώνοντας το πολύτιμο φυτώριο του Έθνους προκαλεί την γενοκτονία του.

Με σύνεση και πολιτική ευθύνη ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ από αυτή την φαρσοκωμωδία των «εκλογών» ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την πολιτική τάξη της χώρας ως υπηρετούσα τους προδότες και τους δολοφόνους του Έθνους, ως αντιπρόσωπος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της Τάξης των Διεθνών εμπόρων ναρκωτικών, των καταστροφέων κρατών και των σφαγέων των Ορθοδόξων πληθυσμών της Κριμαίας και της Συρίας, των δημιουργών της ΙSIS και των Ισλαμοφασιστών φονιάδων.

Η αποχή μας από τις «εκλογές», είναι βαθειά πολιτική πράξη και τούτο διότι, όντας υπόλογοι απέναντι στην ιστορία μας, στους νεκρούς και στα αγέννητα παιδιά μας:

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας με την συμμετοχή μας σε ένα διαρκές έγκλημα το οποίο οργάνωσαν και εξετέλεσαν από κοινού, οι ντόπιοι δωσίλογοι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την μαφία που κατοικοεδρεύει, στους γυάλινους πύργους των Βρυξελλών με στόχο την ικανοποίηση και μόνο, των ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων τους.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να επικυρώσουμε την κατάλυση του Ελληνικού κράτους και της Εθνικής μας κυριαρχίας!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.

Αρνούμαστε κάθε δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις υποθηκεύοντας την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» με την από 14η Ιανουαρίου 2015 ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, η οποία επισυνάπτεται ΔΗΛΩΝΕΙ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 25ης Ιανουαρίου 2015, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας          *Στέργιος Σμυρλής*          Κωνσταντίνος Γκέκας

210 3250220 6944325056 6937118822

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 12.11.2014 : Η ΘΕΜΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!

1. https://www.youtube.com/watch?v=MFm7_BT4hqI&list=UUb14JYkSM46c3dXfLhAxVyQ



2. https://www.youtube.com/watch?v=6vbP8Iadems

ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΛΙΑ (ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 8/2/2005)


3. https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ