Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η ομιλία του Δημήτρη Καμμένου στην ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας… Υποψήφιος στην Β' Πειραιά με τους Αν. Έλληνες!.. Βίντεο


Παρουσία πλήθους Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, πραγματοποιήθηκε, στις 19 Ιανουαρίου 2015, η ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με θέμα «Οι προτάσεις των κομμάτων για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής για τις ΜΜΕ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι φορέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανάμεσά τους αντιπροσωπείες από τη ΓΣΕΒΕΕ, το ΒΕΑ, το ΕΕΠ, το ΕΒΕΠ. Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί υποψήφιοι βουλευτές από όλα τα κόμματα και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Δημήτρης Καμμένος, υποψήφιος βουλευτής Β΄Πειραιά με τους ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα της χρηματοδότησης της αγοράς από το τραπεζικό σύστημα, ως άνθρωπος που εργάστηκε επί χρόνια σε αυτό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως ανέφερε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για κρατικές τράπεζες, δεν ιδρύονται έτσι εύκολα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως γίνεται η μόχλευση των τραπεζικών αποθεμάτων. Έχουμε το Ταμείο Παρακαταθηκών 1,4 δισεκατομμύριο μετρητά συν άλλα 1,8 δισεκ. που είναι εγγυήσεις. Με 1 δισεκ. μπορούμε με τη μόχλευση να έχουμε τελικά 10 δισεκατομμύρια στην αγορά. 

Μόνο με τα μετρητά του Παρακαταθηκών μπορούμε να έχουμε μόχλευση 15 δισεκατομμύρια! Ένας από τους λόγους που δεν τα αξιοποιούμε αλλά και δεν αξιοποιούμε σωστά τα ποσά που μας δανείζουν από την ΕΕ προς τις τράπεζες είναι η ελλιπής γνώση του αντικειμένου με αποτέλεσμα οι ξένοι να περνάνε ό,τι θέλουν σε βάρος μας. Μας χρεώνουν τοκοχρεολύσια κατά΄1,5% ακριβότερα! Μπορούμε με έξυπνες κινήσεις να μειώσουμε το χρέος στο 133% μέσα σε μια εβδομάδα! Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη προς το κράτος και αυτό ξεκινάει από το κράτος.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ