Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους “γαμπρούς” απ’ τη Συρία

Σχόλιο: Μέσα στις Φράξιες της άκρας αριστεράς έχουν ερευνήσει; Η είναι το ΑΒΑΤΟΝ του ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ; 

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκονται τα κλιμάκια της ΕΥΠ που είναι επιφορτισμένα με τις έρευνες για τους θύλακες τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες συναγερμό έχουν προκαλέσει στην Κατεχάκη οι «γάμοι» 15 Συρίων με μουσουλμάνες στα Πομακοχώρια.

Όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για γάμους προσχηματικούς που είχαν ένα και μοναδικό στόχο: Να αποκτήσουν οι 15 Σύριοι διαβατήρια για να πηγαινοέρχονται στην Ευρώπη.

Τώρα η ΕΥΠ και όλες οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών ψάχνουν να βρουν τους γαμπρούς απ’ τη Συρία αλλά διαπιστώνουν ότι οι νύφες είναι μόνες και οι σύζυγοι λείπουν ταξίδι για… δουλειές.

Μάλιστα κάποιες τελευταίες πληροφορίες που εμφανίζουν τους 15 Σύριους να έχουν στενές σχέσεις με τους τζιχαντιστές του ISIS έχουν προκαλέσει πανικό στην ΕΥΠ στελέχη της οποίας μιλούν για στημένη υπόθεση απ’ τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν νταλαβέρια με το ισλαμικό κράτος.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τα κλιμάκια της ΕΥΠ θα ψάχνουν τους γαμπρούς γιατί καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν διαπιστωθεί ανάμιξή τους σε κανένα χτύπημα σε ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ