Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Η Μισαλλοδοξία του φανατικού Σαλαφιστή Άχμαντ Ελντίν, του Ανδρέα Μπανούτσου

Όπως αναμενόταν ο κ.Άχμαντ Ελντίν απάντησε (http://ahmadeldin.org/2015/01/08/analytes-asfaleias/) στη προηγούμενη ανάρτησή μου με ένα τρόπο που αποπνέει μισαλλοδοξία,σκαιότητα και αγένεια ( εγώ του απευθύνω τον λόγο με ευγένεια και εκείνος προτιμά να μου απευθύνεται με γλώσσα πεζοδρομίου και να με χαρακτηρίζει ως τσιράκι του συναδέλφου μου Ιωάννη Μιχαλέτου!!!). 

 Να σημειώσω ότι συγκρατώ τη θετική του δήλωση ότι σαν Έλληνες Μουσουλμάνοι θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστών σε Ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η δήλωση αυτή είναι αντιφατική με την προηγούμενη πρότασή του ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εφόσον η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν πως θα κάνουν τα πάντα οι Έλληνες Μουσουλμάνοι για να μην δεχθεί επίθεση από τους φανατικούς Τζιχαντιστές τους οποίους ο ίδιος αποκαλεί Χαριτζήτες;

Να τον ενημερώσω επίσης ότι εγώ δεν απειλώ κανέναν και δεν είπα ποτέ όπως ισχυρίζεται ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Η επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος είναι μία νομικού χαρακτήρα διατύπωση, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα στραφώ και νομικά εναντίον του παρά τις συκοφαντίες και την προσπάθεια του να συνδέσει εμένα και τον συνάδελφο μου Ιωάννη Μιχαλέτο με τη Ναζιστική ιδεολογία. 

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτοί που όχι μόνο έχουν σχέση με τη Ναζιστική ιδεολογία αλλά συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι οι Ισλαμιστές με κλασικό παράδειγμα τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν αλ Χουσείνι. 

Προτρέπω μάλιστα τον κ. Ελντίν πέρα από το Κοράνι να διαβάσει και το “ The Mufti of Jerusalemand the Nazis: The Berlin Years” (http://www.amazon.com/The-Mufti-Jerusalem-Nazis-Berlin/dp/0853038449 ).

Το επιχείρημα του ότι είμαστε ακροδεξιοί αναλυτές επειδή τα άρθρα μας αναδημοσιεύονται και σε κάποια ιστολόγια τα οποία δεν απηχούν τις απόψεις και την ιδεολογία μας δεν αντέχει στη κοινή λογική. Να σημειώσω ακόμη ότι εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί του όπως ισχυρίζεται μιας και εκείνος ήταν που ανήρτησε πρώτος το ηχητικό με τους συκοφαντικούς υπαινιγμούς εναντίον μας περί δήθεν φιλο-Ναζιστικής ιδεολογίας και εμείς οφείλαμε να απαντήσουμε στη συκοφαντική αναφορά του. 

Κλείνοντας να επισημάνω ότι πολύ φοβάμαι ότι αυτός που ενοχλήθηκε από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία και τις παρεμβάσεις του RIMSE είναι ο ίδιος ο κ.Ελντίν και οι χορηγοί του. Δυστυχώς δεν θα του κάνουμε τη χάρη και θα συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε τις αξίες του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού όσο και αν ο κ.Ελντίν και οι ομοϊδεάτες του Σαλαφιστές και οι χορηγοί τους μισούν και καταδιώκουν τους εκφραστές αυτών των αξιών όπως περίτρανα φάνηκε με την καταδίκη σε μαστίγωμα του φιλελευθέρου Σαουδάραβα ακτιβιστή Ραίφ Μπαντάουι από το Θεοκρατικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ