Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. , ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΧ (AXEL CHIPRAH) , ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΥ GEORGE SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ROTHSCHILD) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θέμα: ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. , ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΧ (AXEL CHIPRAH) , ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΥ GEORGE SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ROTHSCHILD) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς:

ΚΕΙΜΕΝΟ : Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ , ΟΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ , ΟΜΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ « ΜΑΚΕΛΕΙΟ » 19/1/2015 « Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , (ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ » , ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17Ν .

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ , ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ , Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΖΙΑΝΑΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ : « Ή ΚΟΜΜΑ Ή ΧΩΜΑ » , ΗΤΟΙ « ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΚΕ) ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ » .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ « ΚΑΡΝΤΑΚ » .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 12.000.000 ΑΤΟΜΑ , ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΦΑΓΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΞΕΝΩΝ .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ « ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ » ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΟ ΡΟΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ , ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ .

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΝ-ΓΕΣ-ΓΕΑ : ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-151 , ΜΕ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ .

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΠΙΔΟΣ 12 Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ – ΙΩΛΚΟΣ . Α.Δ.Τ. : Δ 424419 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ , ΤΗΛ. : 698.36.579.54

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ :

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ! Ο ΓΑΠ έριξε την… (αναμενόμενη για τους γνώστες) βόμβα: «Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ…»


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 . ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 4 ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΣΗΜΑΤΩΝ , ΝΑ ΣΥΡΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΑΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΔΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ . (ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ