Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Φόρος 60% άνω των 80 χιλ. ευρώ… ληστής και ο Τσακαλώτος! (Η εναντίωσή μας είναι η ίδια απέναντι στα κάθε λογής κρατικοδίαιτα παράσιτα!...).

Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται, οι «νονοί» της νύχτας που απασχολούσαν με τις δραστηριότητές τους τις αστυνομικές αρχές, αφού αποσπούσαν ποσά για προστασία από τα νυχτερινά κέντρα, θα αποδειχθούν «μωρές παρθένες» μπροστά στα νταβραντισμένα (από το «πήδημα» που είπε ο Αλέξης στη Ρόδο προκύπτει) καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονται να σώσουν τη χώρα.
Στη μανία τους με την «πλουτοκρατία», δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να εισπράττει παραπάνω χρήματα, επειδή αυτό υπαγορεύει το είδος της δουλειάς του, η εκπαίδευσή του κ.λπ., αλλά ως σύγχρονοι… Ρομπέν των Δασών θα το βουτάνε για να κάνουν – φυσικά – με ξένα λεφτά, «κοινωνική πολιτική».

Όπως δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εάν το εισόδημα ξεπερνά τα 80.000 θα πέφτει μια καμπάνα μέχρι και 60% από την εφορία, αφού εκεί θα φτάσει το ανώτατο κλιμάκιο από το σημερινό 42%!
Και δεν φτάνει που ο κατά Τσακαλώτον πλούσιος θα χάνει με το «καλημέρα» το μισό των αποδοχών του. Εάν έχει κάνει το λάθος να μένει σε μεγαλύτερο σπίτι, σε καλύτερη περιοχή, θα παραμονεύει πάλι ο… Τσακαλώτος και θα του ρίχνει μια στο κεφάλι με ένα σφυρί που θα γράφει πάνω «φόρος», με τον γραφικό γλυκομίλητο καθηγητή του ΣΥΡΙΖΑ να του ξαναλέει με τραγουδιστή φωνή «είσαι πλούσιος χρυσέ μου».
Το μέγεθος της ανωμαλίας είναι ασύλληπτο, εάν όμως τους επιλέξει ο ελληνικός λαός, θα διαπιστώσουμε πόσο γρήγορα θα εκδιωχθούν από την Ελλάδα ακόμα και οι τελευταίες επιχειρήσεις! Υποτίθεται, έναν εργαζόμενο τον πληρώνεις καλά για να αποδίδει καλά κι επειδή τα χρήματα που παίρνει τα φέρνει στην επιχείρηση με τη δουλειά του.
Αν έχεις το κάθε αρπακτικό τύπου Τσακαλώτου δίπλα σου (τσακάλι πραγματικό… πως πήγαινε χαμένος τόσα χρόνια, αν και «μόρφωνε», όπως λένε, παιδιά στο πανεπιστήμιο), να αρπάζει ότι βγάζεις για να υλοποιήσει το σοσιαλιστ(ρ)ικό του όραμα, όντως οι μαθητευόμενοι μάγοι, θαυμαστές του Τσάβες (αφού όμως δεν έχουμε πετρέλαιο, θα σκίσουν τους πάντες στην εφορία, λογικό είναι), ήρθε η ώρα να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Υπενθυμίζεται, ότι η κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ που είχε θεσπίσει το 2012 ανώτατο φορολογικό συντελεστή 75% για πολύ υψηλά εισοδήματα (πάνω από το 1 εκατ. ευρώ), απέσυρε τον σχετικό νόμο άρον-άρον, λόγω του πλήγματος που δέχθηκε η γαλλική οικονομία από τη μαζική αποχώρηση των πραγματικά πλούσιων από τη χώρα. Άντε βρε και στα δικά μας!
Όποιος νομίζει ότι αντιδρούμε διότι απολαμβάνουμε εισοδήματα αντίστοιχα με αυτούς που θα πληγούν εάν έρθει στα πράγματα ο Τσακαλώτος, κάνουν μέγα λάθος. Η εναντίωσή μας είναι η ίδια απέναντι στα κάθε λογής κρατικοδίαιτα παράσιτα που κατέστρεψαν τη χώρα, μετατρέποντας τεράστιο αριθμό εργαζομένων, σε κομματικό στρατό αντιπαραγωγικών κηφήνων. Τώρα τα εν λόγω παράσιτα, φαίνεται πως επιστρέφουν μεταλλαγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ