Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η Κίνα θα εκτελέσει τους Τούρκους Ισλαμιστές; Η Κίνα συνέλαβε 10 τουρκους ως συνεργατες των Οϊγούρων

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η σύλληψη έγινε στην Σαγκάη.

Οι τουρκοι δρούσαν με την κάλυψη των διπλωματικών αρχών, της επίσημης τουρκιας δηλαδή και προμήθευαν στους τρομοκράτες – ισλαμοφασίστες Οϊγουρους πλαστά διαβατήρια.
Συνελήφθησαν και 11 Οϊγουροι ισλαμοφασιστες που είχαν προμηθευτεί την τελευταία φουρνιά διαβατηρίων.

Ξετυλίγεται όλο το κουβάρι.

Οι συλλήψεις έγιναν στο αεροδρόμιο της Σαγκάης την ωρα που οι τουρκοι επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν την χώρα με διαφορετικούς τόπους προορισμού: Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν κλπ.
Ο ένας από αυτους, ταυτιποιήθηκε απο τις κινέζικες υπηρεσιες ασφαλειας ως ο άνθρωπος που δίεδιδε υλικό μίσους, ρατσισμού και «ανωτερότητας της τουρκικής φυλής»!

Ειναι η πρώτη φορά που η Κινα συλλαμβάνει αλλοδαπούς ως άμεσα εμπλεκόμενους με την τρομοκρατία στην χώρα. Δεν ειναι όμως κρυφό ότι το ρατσιστικό μίσος των Οϊγουρων πηγάζει απο την τουρκικη φυλετική προπαγάνδα, ενώ η Τουρκία στηρίζει ανοιχτα τους ισλαμοφασιστες της Κίνας με όλα τα λόμπι που επηρέαζει. Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες Οϊγούροι – ύποπτοι τρομοκρατίας έχουν συλληφθεί σε όλη την Ασία, ταξιδεύοντας με τουρκικά διαβατήρια. Πολλοί απο αυτους, μετα την σύλληψη ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Ειναι δεδομένη η σκληρή αντίδραση της Κίνας απέναντι στην Τουρκία, άγνωστο όμως πως θα εκφραστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ