Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . . .

Όλοι γνωρίζουν την κόπρο των στάβλων Αυγεία , τον άθλο του Ηρακλή που με την ένωση δυο πόταμων ( Πηνειού και Αλφειού) κατάφερε να καθαρίσει την κοπριά των στάβλων μέσα σε μια ημέρα. Ο άθλος αυτός δεν είναι ένας απλός μύθος , καθώς τίποτα από ότι αναφέρεται στα λεγόμενα ‘’μυθολογικά’’ κείμενα δεν είναι μύθος , είναι ένας αλληγορικό κείμενο εξαιρετικά επίκαιρο στις μέρες μας.

Η κόπρος είναι η σημερινή κοινωνία , μια κοινωνία που μέρα με την μέρα σαπίζει κάτω από την μπότα ενός τυρρηνικού καθεστώτος που μαστίζει την χώρα μεταπολεμικά. Είναι μια μακρά περίοδος κοινωνικής και εθνικής υποτίμησης , ενός σκότους πνευματικού και ηθικού που έχει ισοπεδώσει κάθε αξία. Η τυραννίδα αυτή σε πλήρη συνεργασία με τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μια απαθή μάζα που αποχαυνωμένη και σε πολλές φορές τρομαγμένη υπομένει τα πάντα ανήμπορη να αντιδράσει.

Κάθε εθνικό ζήτημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η εθνική κυριαρχία μπαίνει σε πωλητήριο που οι εχθροί της πατρίδος μας εκμεταλλεύονται προς όφελος τους . Οι ένοπλες δυνάμεις οδηγούνται αργά και σταθερά στην πλήρη απαξίωση , γίνονται ανίκανες να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα και μοιραία θα οδηγηθούμε σε ‘’άσχημες’’ καταστάσεις τύπου ‘’Αττίλα’’ χωρίς καμία αντίδραση.

Από την άλλη η κυβέρνηση , που διοικείται μέσω email και υπό την επίβλεψη των τοκογλύφων της λυκοσυμμαχίας του ευρώ , έχει αποσαθρώσει πλήρως τον κοινωνικό ιστό. Η αθρόα εισβολή ισλαμιστών ‘’παράτυπων ‘’ ‘’οικονομικών’’ μεταναστών σε συνδυασμό με τα μέτρα που καταπατούν όλα τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων , που έχουν κερδηθεί με ιδρώτα και αίμα , τους οδηγούν σε ένα μεσαίωνα όπου οι ίδιοι θα είναι απλά σκλάβοι. Σκλάβοι που η κυβέρνηση θα φροντίζει να του κρατά οριακά στην ζωή ώστε να πλουτίζει ακόμα πιο πολύ η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και να φουσκώνει κι άλλο ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Ο Πηνειός και ο Αλφειός τα δυο ποτάμια που χρησιμοποίησε ο Ηρακλής συμβολίζουν τους δυο πυλώνες που το κίνημα μας καλείται να ενώσει συντρίβοντας την νεοταξική αριστερά και την πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά . Οι πυλώνες αυτοί είναι η εθνική κυριαρχία και η επαναφορά των κοινωνικών και εργατικών αξιώσεων του λαού μας. Τα δυο ποτάμια αυτά που ενώνονται υπό την σκέπη του κινήματος μας καλούνται να καθαρίσουν τον κυβερνητικό κόπρο , να τιμωρήσουν παραδειγματικά αυτούς που έφεραν αυτά τα δεινά και να οδηγήσουν την Ελλάδα έξω από την φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο έτσι ο λαός μας θα είναι πραγματικά ανεξάρτητος και έτοιμος να εργαστεί για την ευημερία του , έτσι μόνο η εθνική κυβέρνηση που θα τα κάνει αυτά θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματα μας . Από μονός του ο εθνικισμός είναι στείρος σωβινισμός αν δεν έχει κοινοτισμό μέσα του , από μονός του ο κοινοτισμός είναι στυγνός υλισμός αν δεν έχει μέσα του εθνικισμό.

Κλείνω παραθέτοντας ένα απόσπασμα του φωτεινού φάρου του εθνικισμού Ίωνος Δραγούμη που είναι επίκαιρο όσο ποτέ σήμερα παρότι γράφτηκε το 1919:
«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»
Ημερολόγιο Ίωνος Δραγούμη 18-3-1919

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://antiratsistiko.blogspot.gr/2014/12/blog-post_238.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ