Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Με το νταούλι και με τον ζουρνά…

Με νταούλια και ζουρνάδες αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα καταφέρει τις αγορές να χορεύουν στον ρυθμό του. Σίγουρα η παγκόσμια διαπλοκή ταράχτηκε. 


Ακόμα και ο Πούτιν μπήκε σε σκέψεις ότι η Ρωσία δεν είναι τελικά το μοναδικό αντίβαρο στην παγκοσμιοποίηση! Έτσι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνει το άγνωστο ακόμα πιο αποκρουστικό. Πόσοι άραγε έχουν πειστεί πως θα έρθει η αλλαγή!

Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί όμως, αν η αλλαγή αυτή θα είναι προς το καλύτερο… Αντί βαρύγδουπων δηλώσεων δεν έχουμε ακόμα ακούσει τον ορθό τρόπο, βάσει του οποίου θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη με ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και αύξηση των εξαγωγών μέσω δημιουργίας φορολογικών κινήτρων.

Στην ΝΔ έμειναν στην θεωρία. Στον ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτουν ακόμα και την θεωρία, κάνοντας λόγο για εσωτερικούς δανεισμούς και περισσότερους φόρους βάσει πλούτου, χωρίς να ξεκαθαρίζουν ποιον εννοούν πλούσιο. Όσο για τα εθνικά θέματα, τώρα που έχουν βγει όλες οι γύρω χώρες, με τελευταία την Βουλγαρία, και μιλούν για εδάφη μέσα στην ελληνική επικράτεια, δεν ακούσαμε αντίστοιχα νταούλια σε σχέση με τον ιμπεριαλισμό και τον υπερεθνικισμό των γειτόνων μας από την «Αριστερά» της Κουμουνδούρου.

Ούτε για τους φονιάδες ισλαμιστές που τεμάχισαν τελετουργικά τοξικομανή στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε αυτή την ιστοσελίδα δεν υποστηρίζουμε ούτε αποδοκιμάζουμε κανένα κόμμα με οπαδισμό, όπως πάρα πολλοί, μεταξύ των οποίων και δήθεν μορφωμένοι με πτυχία που βλέπουν την κάθε παράταξη ως ομάδα και την «ιδεολογία» της ως την μοναδική λύση για ανάκαμψη. Ωστόσο δεν μπορούμε να ακούμε τέτοιους παραλογισμούς.

Η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη, καθώς οι «μεγάλοι» της γης έχουν αποφασίσει να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα. Μέχρι στιγμής έμπαινε που και που και κανένα φρένο. Με αυτά που λέγονται, προβλέπουμε ελεύθερη πτώση, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ακόμα πιο συνεργάσιμοι στα μάτια των παγκοσμιοποιητών από τους προκατόχους τους. Ασχέτως με το τι κραυγάζουν. Και δεν μιλάμε μόνο για τα οικονομικά αλλά και για τα κοινωνικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσο για τις λύσεις δεν πρόκειται να έρθουν από τους πολιτικάντηδες.

Πρώτα ο Ελληνισμός αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης έχει να περάσει βαριά πολιτειακή, οικονομική αλλά και γεωστρατηγική καταιγίδα… Μακάρι να βγούμε ψεύτες!

ΠΥΓΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ