Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

H «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΚΑΙ Η «ΙΣΤΟΡΙΑ» ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ «ΠΡΟ-ΟΠΤΙΚΗ»

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                  14.11.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η «Ιστορια» και η «συνολικη Ιστορια» υπο σιωνιστικη «προ-οπτικη» ειναι εννοιες που διαφερουν διαμετρικα απο αυτες των μη ιουδα’ι’κης προελευσης εθνων, δηλαδη των Γκογιμ.

Η εννοια της «συνολικης Ιστοριας» απλοποιειται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο στην κατευθυνση καταστροφης ολων των μη ιουδα’ι’κων κοινωνιων για την εκπληρωση σε ικανοποιητικο βαθμο του Νομου του Γιαχβε, που θα οδηγησει τελεσιδηκα με τον επερχομενο 3ον Παγκοσμιο Πολεμο στην παγκοσμια κυριαρχια, δηλαδη στον θριαμβο του Ιουδα’ι’σμου.

Η «συνολικη Ιστορια» περιλαμβανει τις φηγησεις χιλιετιων περι των Ιουδαιων οι οποιες μεταξυ αλλων αφορουν και τις εξωλοθρευτικες εκστρατειες και εκδικησεις τους.

Υπο την σκοπια αυτη η «συνολικη Ιστορια» των μη ιουδα’ι’κης προελευσης εθνων ειναι για τους Ιουδαιους ενα τιποτα.

Υπο την ιδια σιωνιστικη «προ-οπτικη» η «Ιστορια» ταυτιζεται αυτοματα μονο με τα γεγονοτα που περιγραφονται στα ιερα κειμενα της «Τορα» και του «Ταλμουδ» της ιουδα’ι’κης θρησκειας. Οι υπο σιωνιστικη «προ-οπτικη» διατυπωθεισες εννοιες της «συνολικης Ιστοριας» και της«Ιστοριας» αρκουν πληρως για να κατανοηση ο καθε ηλιθιος Γκογιμ τα πραγματικα αιτια των σημερινων γεγονοτων που οδηγουν κατευθειαν στην Νεα Παγκοσμια Ταξη και στον Μεσια που μας επιφθλασσουν οι εκλεκτοι του Γιαχβε.

Η κατανοηση επιτυγχανεται αποτελεσματικα εαν οι Γκογιμ αξιολογουν τα γεγονοτα του παροντος και   παρελθοντος κοσμου με το ιδιο ιουδα’ι’κο φασμα παρατηρησης, δηλαδη με την ιδια σιωνιστικη «προ-οπτικη».

Αυτο επιτυγχανεται οταν οι Γκογιμ παρατηρουν π.χ. απο την αναποδη ακρη ενος τηλεσκοπειου με το ενα ματι τους τον εαυτο τους και με το αλλο ματι τους δια ενος μεγενθυτικου φακου τους μη Γκογιμ.

Οι τεχνιτα μεγενθυμενοι μη Γκογιμ ειναι στην πραγματικοτητα αυτοι ενα τιποτα,  δηλαδη ψυχοπαθητικα αρρωστες υπαρξεις που δυστυχως μεσω των μελων των Συνασπισμων των Βλακων (The Trilateral Commission, CFR, Bilderberg, Μασονικες- Ροταρυ- και αλλες στοες) λαμβανουν, οπως μεσω του μεγενθυτικου φακου, γιγαντιαιες διαστασεις.

Τα μελη των ως ανω Συνασπισμων που πασχουν επισης απο ψυχοπαθεια, απαρτιζουν τιςδουλοπρεπεις κυβερνησεις Ολετηρων των δηθεν δημοκρατικων κρατων μελων της Ε.Ε., δηλαδη τις κυβερνησεις που ειναι κατωτερες των περιστασεων και πλαισιωνονται με τους ποιοαστειοτερους Πρωθυπουργους, Προεδρους της Δημοκρατιας και Υπουργους της εποχης μας.

Το Χθες χαραζει το Σημερα και τα δυο μαζι χαραζουν το Αυριο.

Η «πραγματικη Ιστορια» ειναι γεματη με καμπυλοτητες λογω της ποικιλομορφιας των δρωντων και της ετερογονιας των σκοπων. Πολλες διαμορφωτικες πτυχες της πραγματικης Ιστοριας ποτε δεν γινονται γνωστες.



Πολλα γεγονοτα κρινονται απο το νεο αποτελεσμα ‘η καλλυτερα απο τα τετελεσμανα αποτελεσματα.

Αυτα θα τα ζησουμε εως τα τελη του 2014 στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου κααι στην δυτικη Θρακη.

Η «πραγματικη Ιστορια» υπο μια ουδετερη και μη σιωνιστικη «προ-οπτικη» μας πληροφορει, οτι με την κατοχη το 170 π.Χ. της Ιερουσαλημ απο τον επιγονο του Μεγαλου   Αλεξανδρου Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη, οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι εξελληνισθηκαν και αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα και την γλωσσα τους.

Με την εξεγερση των Μακκαβαιων υπο την διοικηση του ιουδαιου ραββινου Ματαθια εξοντωθηκε την 13η Μαρτιου 160 π.Χ. στην Ιερουσαλημ μια ελληνικη στρατιωτικη φρουρα υπο την διοικηση του τοτε αξιωματικου Νικανορα.

Μετα το 160 π.Χ. μεχρι τις ημερες μας εορταζουν οι   Ιουδαιοι καθε 13. Μαρτιου  σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη μας την εορτη «Ανουχατ», δηλαδη την «Ημερα του Νικαναρος» σαν επετειο της σφαγης της ελληνικης φρουρας της Ιερουσαλημ με τον αξιωματικο Νικαναρο.

Με τους Ιουδαιους συνεορταζουν και οι ανεγκεφαλοι της Ορθοδοξιοας, της Πολιτικης και των Ενοπλων Δυναμεων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης χωρις να γνωριζουν τιποτε για τα πραγματικα γεγονοτα που οδηγησαν τους Ιουδαιους στην εορτη αυτη.

Πως ειναι ποτε δυνατον τετοιοι ηλιθιοι και εθνομηδενιστες της Ρωμιοσυνης να γνωριζουν τους λογους για την προγραμματισθεισα νεα εορτη «Ανουχατ ΙΙ» προς τιμην της ολοκληρωτικης καταστροφης της    

Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου βαση των επιτελικων σχεδιων του διεθνους  πολιτικου Σιωνισμου «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ».

Με το σχεδιασθεν «Μνημονιο 3» εως στις αρχες Δεκεμβριου 2014 στα πλαισια του σχεδιου«OVERKILL», η Ελλας  επαναφορεται τελεσιδηκα στην κατασταση της «δουλοπαροικιας» με εξαθλιωμενες οντοτητες πολιτων, απελπιστικα ανθρωπολογικα υποβαθμισμενες.

Μετα την επιτευξη της πληρους αφυδατωσης και απονευρωσης των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας, μετα την διαλυση του κοινωνικου και ελεκτικου μηχανισμου της χωρας, μετα την τρομοκρατιση των Ελληνων πολιτων και την οικονομικη εξαθλιωση των λα’ι’κων μαζων με ταΜνημονια 1, 2 και του Μνημονιου 3 της  «Τρο’ι’κας» που ειναι καθ’ οδον, μετα την εδραιωση της  δουλοπαροικιας, θα ακολουθησει με το σχεδιο ΦΑΙΔΩΡΑ η ολοκληρωτικη εξοντωση, δηλαδη το ολοκαυτωμα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, Προς αναμνηση τιμην της  εξοντωσης αυτης θα καθιερωθει παγκοσμια η νεα σιωνιστικης εορτη «Ανουχατ ΙΙ».

Την κατασταση της «δουλοπαροικιας» με το «Μνημονιο 3» για την Ελλαδα εχει επινοησει για λογαριασμο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου η μεγαλυτερη πορνη της Ιστοριας, η Γερμανια ‘η καλυτερα το τεταρτο γερμανικο Ρα’ι’χ.

Για το Ρα’ι’χ αυτο, οτι ειναι φαινομενικα νομιμο, ειναι και ηθικο και οτι παρακλινει απο την γραμμη του, ισωπεδωνεται!

Νομιμα συνεπως η εγκληματικη SIEMENS μετετρεψε την ελληνικη (;) Βουλη, σε Βουλη τηςSIEMENS! Νομιμα συνεπως οι γερμανικοι επιχειρηματικοι κολοσσοι στην Ελλαδα δεν πληρωνουν φορους, ακομη ουτε και το ΦΠΑ, και αποδεχονται να πεθαινουν οι Ελληνες των Μνημονιων 1 και 2 απο την ελλειψη των πορων αυτων που στερειται το Δημοσιο ταμειο.

Αρα για το τεταρτο Ρα’ι’χ ειναι νομιμο  και ηθικα αποδεκτο να κατεδαφιζονται στην Ελλαδα οι προνοιακες δομες, να βουλιαζουν τα δημοσια νοσοκομεια, να καταρρεη η δημοσια εκπαιδευση κ.α. πολλα.

Νομιμα ελαβε το 2009 ο εβραιογεννης τοτε Πρωθυπουργος της Ελλαδος δισεκατομμυρια δολλαρια με μηδενικο επιτοκειο απο την Παγκοσμια τραπεζα, νομιμα εδωσε τα συμβολαια των ασφαλιστρων (CDS) στον αδελφο του και αφου δυσφημισε την Ελλαδα πλαστογραφωντας το ελλειμμα της, ανεβασε τα ασφαλιστρα αυτα στα υψη για να τα μεταπωληση κερδιζοντας δισεκατομμυρια ευρω.

Νομιμα ο εβραιογεννης αυτος Πρωθυπουργος εριξε την χωρα, που δηθεν υπηρετουσε, στα χερια των ετσι ονομασθεντων «Αγορων», στα χερια των διεθνων τοκογλυφων και ιδιαιτερα των Γερμανων, οι οποιοι μας δανειζουν σημερα και θα μας δανειζουν και αυριο (Μνημονιο 3) τα δικα μας χρηματα που μας εκλεψαν.

Το δημοσιο χρεος της Ελλαδος ακολουθησε την εξης ανοδικη πορεια:

                      1973                              24 % του ΑΕΠ

                      1980                              28% του ΑΕΠ

                      1981                              85 % του ΑΕΠ

                                                2014                            177 % του ΑΕΠ

Το συνολικο δημοσιο χρεος υπολογιζεται (κατασταση Ιουλιος 2014) σε 302 δισεκατομμυρια Ευρω- χωρις τα 15 δισεκατομμυρια Ευρω εναλλαγων αξιων και κατανεμεται στους δανειστες ως εξης:

Εuropean Financial Facility (EFSF)                                        44 %

Greek Loan Facility (GLF)                                                      18 %

Europäisches System der Zentralbanken (ESZ)                        9 %

Internationaler Währungsfonds (IWF)                                     10 %

Ιδιωτες δανειστες, αναδομημενοι                                             11 %

Ιδιωτες δανειστες                                                                        8 %

                                                                                                 ———

                                                                                                 100 %

Η εξυπηρετηση του ειδεχθους αυτου χρεους δεν μπορει να λαβη χωρα ουτε  με παρανομα επιβεβλημενα χαρατσια αλλα και ουτε με νεα δανεικα, που κανενας δεν ειναι διατεθειμενος να εγγραψη στον προ’υ’πολογισμο του, προκειμενου να διαιωνιζεται αυτος ο πολιτικος και οικονομικος παρενδυτισμος. Οσο καιρο παραμενει η ελληνικη οικονομια διασωληνωμενη στην Ευρωζωνη δεν προκειται ποτε να δειξη σημεια ανανηψης.

Μονο ηλιθιοι δεν ειναι σε θεση να δουν, οτι με την διασωληνωση αυτη θα μειωνεται συνεχως το ΑΕΠ και θα αυξανεται το δημοσιο χρεος απο 177 % του ΑΕΠ σημερα, σε 300% του ΑΕΠ αυριο και 500 % του ΑΕΠ μεθαυριο, καθως ολοι οι δεικτες της οικονομικης και κοινωνικης ευμαρειας βαινουν καθημερινα προς το χειρωτερο!

Ειναι συνεπως αδυνατο να μειωση η Ελλας το δημοσιο χρεος της, οσο συνεχιζει να ενισχυη τραπεζες και επιχειρησεις, ενω ταυτοχρονα περιοριζει τα εσοδα της παραλληλα με την μειωση των εισοδηματων των νοικοκυριων, σαν αποτελεσμα μεταξυ αλλων, της εγκληματικης πολιτικης λιτοτητας που επιβαλλει δια της Τρο’ι’κας το τεταρτο Ρα’ι’χ (μειωσεις μισθων, υψηλη φορολογηση, χαρατσια κλπ.) η οποια προκαλει υφεση και στην συνεχεια στασιμοπληθωρισμο.

Η υφεση φαινετα ξεκαθαρα απο την πραγματικη εξελιξη της οικονομικης αναοπτυξης:

                                                                                  %

                              2003                                         +6,0

                              2006                                         +4,0

                              2007                                         +3,5

                              2008                                         -2,0

                              2010                                         -4,5

                              2011                                         -7,0

                              2012                                         -7,0

                              2013                                         -4,0

Τα σωσιβια σωτηριας της ελληνικης οικονομιας (Μνημονια 1 και 2) ηταν απο μολυβδο. Ουδεις επεδιωκε την σωτηρια της ελληνικης οικονομιας. Αυτο που ολοι στην σιωνιστοκρατουμενη Ε.Ε. επεδιωκαν και επιδιωκουν ηταν και ειναι η τελεσιδικη καταστροφη της ελληνικης οικονομιας βασει του σχεδιου «OVERKILL».

Η νεα νομιμη απατη που σχεδιασθηκε για τσιμεντοποιηση της κατασταση της  «δουλοπαροικιας»αυξανοντας συνεχως την φτωχια του ελληνικου λαου,  ονομαζεται στην γλωσσα του τεταρτου Ρα’ι’χ «BIP-indexierte Kredite für Griechenland» (Με το AEΠ-τιμαριθμικα συνδεδεμενα Δανεια για την Ελλαδα).

Γι’αυτο αλλωστε απορριπτει  αυτο τις επιθυμειες της νυν ελληνικης (;) κυβερνησης για μια νεα τομη διαγραφης του δημοσιου χρεους. Με τα νεα και τιμαριθμικα με το ΑΕΠ συνδεδεμενα δανεια(Μνημονιο 3) επιτυγχανονται για το τεταρτο Ρα’ι’χ (οχι για την Ελλαδα) τα εξης πλεονεκτηματα:

α.  Οι πληρωμες των τοκων των δανειων συνδεονται με την εξελιξη του   ελληνικου ΑΕΠ.

Με τον τροπο αυτο μειωνεται η πιθανοτητα της ανικανοτητας αποπληρωμης του χρεους και το ρισκο για τους  φορολογουμενους Γερμανους που κατεχουν ελληνικα ομολογα.

Απο την  αλλη πλευρα επιτυγχανεται ο στοχος της σταθεροποιησης του ποσοστου του ελληνικου χρεους και με χαμηλα ποσοστα της οικονομικης αναπτυξης.

β.  Τα με το ΑΕΠ τιμαριθμικα συνδεδεμενα δανεια δεινουν ισχυροτερα κινητρα στην ελληνικη κυβερνηση για εφαρμογη με δικη της ευθυνη και επιτυχως των μεταρρυθμιστικων προγραμματων που προβλεπονται απο τα Μνημονια 1 και 2.

γ.  Τα με το ΑΕΠ τιμαριθμικα συνδεδεμενα δανεια, με την χρονικη επιμηκυνση των πληρωμων των τοκων, ανακουφιζουν την ελληνικη κυβερνηση στον βαθμο ωστε να μην επιβαλλη αυτη ολοενα νεους και μεγαλυτερους φορους στους πολιτες της.

δ.   Οι δανειστες βγαινουν κερδισμενοι, επειδη μακροπροθεσμα, οταν η ελληνικη οικονομια θα ανακαμψει και θα αναπτυσεται, θα εισπρατουν τα τοκοχρεωλυσια τους χωρις ρισκα.

Οι απατες του τεταρτου Ρα’ι’χ δεν περιοριζονται στην Ελλαδα.

Μετα την λεηλασια της Κυπρου, επειδη δηθεν αυτη ως φορολογικος παραδεισος ξεπλενε μαυρο χρημα, ηρθε στις ημερες μας και η σειρα του Δουκατου του Λουξεμβουργου ‘η καλυτερα του προεδρου της Κομισιον της Ε.Ε. Ζαν-Κλοντ- Γιουνκερ επειδη αυτος παρεκλινε απο την γραμμη λεηλασιες των λαων που ακολουθει το τεταρτο Ρα’ι’χ ως εκτελεστης των διαταγων που λαμβανει απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Προσφατα εκανε ο ως ανω πολιτικος, πολιτικες δηλωσεις που σκιαγραφουσαν μια προτιμηση σε χαλαροτερη οικονομικη πολιτικη απο αυτην που εχει επιβαλει το τεταρτο Ρα’ι’χ σε ολη την Ευρωζωνη και την Ε.Ε. Ξαφνικα δεν ηταν η Κυπρος που λεηλατουν αλλα το Δουκατο του Λουξεμβουργου το κεντρο της συστηματικης φοροαποφυγης δισεκατομμυριων Ευρω απο τις μεγαλυτερες εταιρειες του κοσμου στην Ευρωπη.

Βεβαιως ειχε ο μεγαλοαπαταιωνας Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ, που επι δεκαετιες μας κορο’ι’δευε και μας το επαιζε παρθενα θεα της εντιμοτητας, πληρη γνωση ως πρωθυπουργος του Λουξεμβουργου, για το ειδικο φορολογικο καθεστως της χωρας του.

Ας μη μας πουλα οπως στο παρελθον παραμυθια.

Τοσο ο ιδιος οσο και ολοκληρη η Κομισιον του ειναι σιωνιστικοκρατουμενη.

Η δηθεν Ελληνιδα επιτροπος Δαμανακη (κατα ομολογια της Εβραια) αντικατασταθηκε απο τον δηθεν Ελληνα επιτροπο Αβραμοπουλο (υιον του Αβρααμ). Ασφαλως το ιδιο θα συμβαινει και με τους αλλους επιτροπους της Ε.Ε.

Για το μεγαλυτερο ομως κεντρο της φοροαποφυγης και του ξεπλυματος μαυρου χρηματος απο το μεγαλοεμπορειο οπλων και ναρκωτικων, για την «City of  London», δεν τολμει να μιληση κανεις υπευθυνος της Ε.Ε.

Το «τετραγωνικο αυτο μιλι του Λονδινου» μαζι με τα τεως νησια των πειρατων, δηλαδη οι ετσι ονομασθεισες «Αγορες», ελεγχεται απ’ ευθειας απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Και για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο δεν τολμα να ξεστομιση τιποτε η Κομμισσιον και η Ευρωβουλη της Ε.Ε. και το πανισχυρο δηθεν τεταρτο Ρα’ι’χ.

Ας μη αυτοκορο’ι’διομαστε!!!

Οι Μηδες, Σισυφοι και Προκρουστες του τεταρτου Ρα’ι’χ και κατ’ επεκταση της Ε.Ε. επιδιωκουν κατα διαταγην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου μια ψυχρη, αμουση και αγευστη των διαιωνιων ηθικων αξιωματων της αξιοπρεπειας και της ελευθεριας του ανθρωπου, με την διαμορφωση ενος«νεου τυπου ανθρωπου» χωρις ηθος, χωρις συναισθημα, χωρις αρχες, δηλαδη ενα θλιβερο και αξιοθρηνητο ζητιανο του χρηματος και της εξουσιας, ενα μικροχαρη, μικροπρεπη, γιγαντονανο ανθρωπακο.

Θελουν να επικρατει, οπως σημερα στην Ελλαδα, απανταχου στον πλανητη Γη ο πονος και ο στεναγμος, να κυριαρχη το σκοτος και ο θανατος και να επικρατη μεταξυ των ανθρωπων ο αλληλοσπαραγμος.

Για τα σιωνιστικα ανθρωποειδη  ειναι η ζωη πονος, ο πλανητης Γη η κοιλαδα των δακρυων και το ανθρωπινο σωμα η φυλακη της ψυχης.

Τα επικινδυνα για την ανθρωποτητα και τον ανθρωπισμο ανθρωποειδη αυτα, που πασχουν απο αθεραπευτη ψυχοπαθεια, δημιουργησαν λογω αλλοιωσεως της διανοητικης τους λειτουργιας, μια κατασταση παρανοησης του νοηματος και της αξιας της ζωης.

Υπαρχει καποια διεξοδος απο την κατασταση αυτη για την πατριδα μας και κατ’ επεκταση και για τους αλλους λαους;

Η εννοια του κρατους αρχισε πρωταρχικα να διαμορφωνεται στην αρχαια Ελλαδα.

Προκειται για εκμαγειο σαρκας και αιματος μιας υπαρξης με εσωτερικη εξουσια, δεμενη με την ιστορικη συνειδηση περισσοτερο και λιγοτερο με τα συνταγματα, μιας υπαρξης, η οποια κυβερναται απο την μειοψηφια στον κορμο της ταξης, η οποια διαιωνιζεται απο τις διαφορες μεταμορφωσεις της κρατικης οντοτητας.

Καθε κρατος που σεβεται την ανεξαρτησια του και την ελευθερια των πολιτων του απαιτειται να συνεκτιμα ολους τους παραγοντες και να χαρασσει στρατηγικη που εκπληρωνει παγια τα αντικειμενικα κριτηρια της κοινωνικοπολιτικης και οικονομικης αναπτυξης.

Η δυναμη του κρατους κατοπτριζει το ιστορικο πνευμα του λαου του και οι τροπες του (τυρρανικη, επαναστατικη, δικτατορικη) φωτιζουν τον δυναμισμο, τις παλινωδιες και τον πειρασμο της πρωτογονης δυναμης.

Η πολιτικη οριζεται ως ευφυια ενος λαου, ο οποιος δινει εμπιστοσυνη στην πατριωτικη και οχι οπως σημερα στην προδοτικη εξουσια ως αρχη.

Οι ορισμοι των εννοιων «φυλο», «φυλη», «γενος», «εθνος», «εθνοτητα» κ.α.

εχουν ως κοινο στοιχειο συγκρισης την διαφορετικοτητα των ανθρωπων που διαβιουν στον πλανητη Γη. Απο την εποχη του Ηροδοτου τα σταθερα κριτηρια της ομοιγενους εθνοτητας ειναι το «ομαιμον» (με το ιδιο DNA), «ομογλωσσον» και το «ομοδοξον ‘η ομογνωμον», δηλαδη η πεποιθηση κοινης εθνικης συνειδησης. Το «ομοθρησκον» ειναι δευτερεβουσης σημασιας.

Τα εθνη δημιουργηθηκαν με την ελευση του καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος, η δε διαδικασια κατασκευης τους ηταν και ειναι μια κατ’ εξοχη πολιτικη  διαδικασια, στην οποια το πραγματικο ‘η το ιδεατο κρατος παιζει εναν εξεχοντα ρολο και σχετιζεται με τις διακηρυξεις και την λειτουργια της αστικης κοινωνιας που γεννηθηκε μετα απο αιωνες προετοιμασιας.

Κρατος και εθνικισμος δημιουργουν το εθνος. Η φυλετικη συγκολληση ειναι ποιο συχνη σε εθνη των οποιων η ομογενεια μενει, αν αποδειχθει με παραθεση και πολλαπλασιαμο στοιχειων, παρα σε εθνη που διατηρωντας μια ποιο αμεση συνεχεια με τις αρχικες κοσμοπολιτικες και ανθρωπιστικες διακηρυξεις μια κυριως πολιτικη ‘η πολιτισμικη συγκολληση.

Ως «Ελληνογενεις» οριζονται ολοι εκεινοι οι ανθρωποι που κατοικουν σ’ ολοκληρο τον πλανητη Γη και εχουν μακρυνη ‘η κοντινη προελευση απο το «ελληνικο» γενος, οπως διαμορφωθηκε απο τοτε που αρχισε να επικρατη η ιδιαιτερη ελληνικη ταυτοτητα ως διαφορετικοτητα εναντι των αλλων πληθυσμιακων ομαδων.

Ελληνιδες και Ελληνες!

Οι δηθεν προοδευτικοι των αριστερων πολιτικων δυναμεων του σημερινου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης θα χαρακτηρισουν, παπαγαλιζοντας την προπαγανδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, τον ως ανω ορισμο ως «ρατσιστικο» ‘η «σωβινιστικο» ‘η «δογματικο».

Τα πουλημενα αυτα προοδευτικα βοδια δεν γνωριζουν τιποτε απο τα εργα της αρχαιας κυριως γραμματειας που ειναι δεσμευτικα για τα πλαισια της γενεαλογιας των Ελληνων. Κατα τον Ισοκρατη (Πανηγυρικος, 50) ο ορισμος εχει ως εξης: «…το των Ελληνων ονομα πεποιηκε μηκετι του γενους αλλα της διανοιας ορκειν ειναι, και μαλλον Ελληνας καλεισθαι τους της παιδευσεως της υμετερας ‘η τους της κοινης φεσεως μετεχοντας».

Για τον γραφοντα Ελληνες ειναι οι Βαλααδες της Ηπειρου και της Μακεδονιας που ζουν σημερα στην Τουρκια, οι Τουρκοκρητες, οι Τουρκοκυπριοι, οι Πομακοι της Βουλγαριας.

Στην σημερινη Τουρκια το «καθαρο» τουρκικο στοιχειο δεν αντιπροσωπευει ουτε το 20 % του συνολικου πληθυσμου της.

Συνολικα οι εξισλαμησθεντες Ελληνες στην Τουρκια υπολογιζονται σημερα σε 20 εκατομμυρια κατοικους.

Εν οψει του γεωπολιτικου γιγενεσθαι των ημερων μας και στην περιοχη μας το δογμα του αχρηστου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης «δεν διεκδικουμε τιποτε αλλα και δεν παραχωρουμε σπιθαμη των κυριαρχικων μας δικαιωματων» αποτελει ηλιθιοτητα της χειριστης μορφης.

Στην πραγματικοτητας οι προδοτες που ασκουν σημερα εξουσια παραχωρουν τα παντα.

Οι γνησιοι Ελληνες διεκδικουν απο την Τουρκια τα παντα!!!

Διεκδικουν την προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων των Ελληνων ομοεθνων μας της Μικρας Ασιας που βιαια εξισλαμισθηκαν.

Την προστασια των αρχαιοελληνικων μνημειων και της ελληνικης πολιτιστικης κληρονομιας.

Το ανοιγμα των ελληνικων σχολειων και την ελευθερη και ακωλυτη διδασκαλια της ελληνικης γλωσσας και του πολιτισμου. Το ιδιο εγκλημα οι προδοτες που ασκουν εξουσια σημερα στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης κανουν και με τους Ελληνες-Μακεδονες του κρατιδιου των Σκοπιων οι οποιοι αποτελουν το 65 % του συνολικου πληθυσμου, δηλαδη 1,5 εκατομμυριο Ελληνογενεις-Μακεδονες. Ακομη περισσοτερο αστοχαστα ειναι αυτα που λενε και γραφουν οι προδοτες και τα βοδια για τις «χαμενες πάτριδες   Προκειται για τις«εγκαταλειμενες πατριδες».

Η Εννοια «εθνος-κρατος» αμφισβητηται σημερα σκοπημα και ευλογα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και απο τα δηθεν προοδευτικα τσιρακια του.

Η εξοδος συνεπως της πατριδας μας απο την σημερινη κατασταση «δουλοπαροικιας» ειναι η επιστροφη στις εθνικες πολιτικες και πολιτισμικες παραδοσεις μας πανω στις οποιες και μονο μπορει να κτισθη μια βιωσιμη Ελλαδα, ανθρωπολογικα μεστη και πνευματικα περιεκτικη.

Χωρις το υποβαθρο αυτο, το σημερινο  κρατδιο της Ρωμιοσυνης θα παραμεινει ενα εωλο, τρωτο και αυτοκτονικο και προς εξαφανιση δημιουργημα.

Επιβαλλεται συνεπως να ξεχασουμε ολα τα κιβδηλα ιδεολογικα δογματα ολων των ισμων του διεθνους πολιτικου  σιωνισμου και να οργανωθουμε πολιτικα στην βαση των αποκρυσταλλωμενων πολιτικων παραδοσεων της διαδρομης απο την αρχαιοελληνικη εποχη εως τα Αλεξανδρινα και λιγο ποιο πανω χωρις ομως να εισελθουμε στο Βυζαντιο.

Το επιπλαστο σημερινο νεοελληνικο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, που επικαθησε στις πλατες των Ελληνων μετα το 1826 μ.Χ. με κυριαρχια των εθνομηδενιστικων παραδοχων και περιφρονηση της κοινωνικης δικαιοσυνης καθε ειδους, πρεπει απο τους ιδιους μας να ισοπεδωθη με την επανιδρυση ενος γνησιου Ελληνικου Κρατους με ενα πολιτικο και εκπαιδευτικο παραδειγμα που θα καλλιεργει την αληθεια και οχι το ψευδος.

Προηγουμενως ομως πρεπει να εξοντωθουν ολοι οι προδοτες.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ