Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο εξευτελισμός της Ομογένειας - Οι...''λομπίστες'' και ψευτο-''ηγέτες'' μας στις ΗΠΑ

Να γιατί στην Ουάσιγκτον μας θεωρούν ''της πλάκας''.

Ο εξευτελισμός της Ομογένειας - Οι...''λομπίστες'' και ψευτο-''ηγέτες'' μας στις ΗΠΑ

ΣΤΗΝ ''ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ'' ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ - IRS (τα αποδεικτικά στοιχεία).


Μαζεύοντας χρήματα από την Ομογένεια, εξαπατούν διπλά το IRS και μπορεί να εμπλέξουν αθώους πολίτες- δωρητές σε προβλήματα με την Φορολογική Υπηρεσία.

H διαχρονική εξαπάτηση Ελλάδας και Ομογένειας από την... ''λομπίστικη'' Οργάνωση ΑΗΙ (που δηλώνεται επίσημα στις ΗΠΑ ως ασχολούμενη με...εμπόριο!!!)

Eίναι αυτοί, που οι ανεύθυνοι πολιτικοί Αθήνας και Λευκωσίας δέχονται με...''τιμές'' ως ''σπουδαίους ηγέτες-λομπίστες'' (ακόμα και μέσα στην Βουλή).

Το βασανιστικό ερώτημα: ΓΙΑΤΙ οι άχρηστοι 'Ελληνες, υποτιθέμενοι ''διπλωμάτες'' μας στις ΗΠΑ, δεν ερευνούν και αφήνουν, πρόεδρο Δημοκρατίας, πρωθυπουργό, Βουλή και υπουργούς (που επισκέπτονται τις ΗΠΑ, π.χ. Β. Κικίλιας πρόσφατα) να χαριεντίζονται, συνομιλούν, φωτογραφίζονται με παρανομούντες και σε ''μαύρες λίστες'' ομοσπονδιακών Αρχών ΗΠΑ, εξευτελιζόμενοι;;;

Σημ.: Περισσότερες από 300 ομογενειακές Οργανώσεις στις ΗΠΑ είναι στην ''μαύρη λίστα'' της Φορολογικής Υπηρεσίας.
(Γιά τα αίσχη με τις παρανομίες oμογενειακών ελληνικών Οργανώσεων, είχαν ενημερωθεί ελλην. Πρεσβεία και Προξενεία από τέλη Απριλίου 2014... Αλλά, αδιαφόρησαν)
..........................................
Ηπειρωτικοί Σύλλογοι στις ΗΠΑ ψάχνουν να βρούν που πήγαν τα...χρήματά τους

Καταγγελίες από αξιωματούχους Ηπειρωτικών Συλλόγων στις ΗΠΑ, μελών της τυπικά-νομικά ανύπαρκτης ΠανΗπειρωτικής Ομοσπονδίας, ότι, ουδέποτε ενημερώθηκαν -παρά τα αιτήματά τους-, γιά την κατάληξη των χρημάτων που έδωσαν στην ηγεσία της Οργάνωσης, ώστε αυτά να ''αξιοποιηθούν'' με ''επένδυση'' στο...Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης. Παρά τις ''διαβεβαιώσεις'' ότι θα δοθεί απολογισμός, αυτός δεν δόθηκε ποτέ, ούτε τα χρήματα επιστράφηκαν και η -υπό τον Ν. Γκατζογιάννη- ηγεσία της ΠανΗπειρωτικής, τους αγνοεί προκλητικά.
...........................................
Σε δικαστικές περιπέτειες πρόεδρος και πρ. Συμβούλιο ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόςκης
........................................
www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ