Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Παπανδρεική ιστορία.

Του Ζώη Μενέλαου*

_”Το έχασε, το έχασε ........ “ φώναζε γεμάτος ενθουσιασμό, που παρόμοιο δεν είχαμε ξαναδεί, ο μικρούλης διαβολάκος ο μαλακοβούλ , μέσα στους διαδρόμους της κόλασης, περνώντας με το πατίνι του, πάνω από τους δυστυχισμένους - καταδικασμένους αμαρτωλούς που καίγονται σε ενεργειακούς κλιβάνους τελευταίας τεχνολογίας και κουνώντας όλο καμάρι την διχαλωτή ουρά του, πάνω από τα κεφάλια τους.

Λαχανιασμένος, έφτασε μπροστά στο αφεντικό του ( που εκείνη την στιγμή γυάλιζε τα κέρατά του με λιπαντικό) και αφού χτύπησε την καθιερωμένη προσοχή, φώναξε γεμάτος ενθουσιασμό παραβαίνοντας μάλιστα και το πρωτόκολλο που απαιτεί περισσότερη ευγένεια όταν μιλάς στον αντίχριστο.

“κ.Βελζεβούλ ........!!! Ο θεός το έχασε. Η βασιλεία μας πλησιάζει.επιτέλους « η ελεύθερη ώρα» δικαιώνεται. Ο 666 (εσύ δηλαδή) θα είσαι πλέον το μεγάλο αστέρι.” Είναι φανερό ότι ο γέρος τρελάθηκε. Με διέταξε να βγάλουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου από τον ενεργειακό κλίβανο, κλάσης Α, που τον έχουμε και να τον πάμε σε σουίτα(!!!) στον παράδεισο με πανοραμική θέα προς την γη.......Είναι δυνατόν να είναι στα καλά του? Άμα αρχίζει και δίνει τέτοιες διαταγές τότε μάλλον θα πάει για σύνταξη.

_”Εννοείς τον Έλληνα Λαϊκιστή πρωθυπουργό που καταχρέωσε και κακόμαθε έναν λαό και που τσιλημπούρδιζε στα ογδόντα του με μια χοντρή, που τις έφαγε τα λεφτά ένας ατάλαντος ηθοποιός?” Ο Μαλακοβούλ δεν εξεπλάγη πάντως καθόλου από τις καταπληκτικές γνώσεις του αντίχριστου πάνω στο θέμα. Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό ότι ο Βελζεβούλ διαβάζει ανελλιπώς την espresso και άλλα έντυπα του σατανά με ακόλαστους και κολασμένους.

_”Ναι μεγαλειότατε αυτόν ακριβώς.”

_”Έλα διάολε, αυτό είναι ύποπτο . Όχι απλώς ύποπτο, θα έλεγα ότι είναι στα όρια της καλοσύνης. Δεν μπορούμε όμως να παρακούσουμε και τις διαταγές του.Θα μας κόψει το επίδομα θέρμανσης και τότε από κόλαση θα γίνουμε παιδική χαρά και μετά ταμείο ανεργίας. Πήγαινέ τον, αλλά τα μάτια σου και τα αυτιά σου 13 που είναι και γρουσούζικος αριθμός.

Ο Μαλακοβούλ ξεκίνησε τρέχοντας να βρει τον Ανδρέα Παπανδρέου.Πήγε μάλιστα εκεί που είχαν light εγκληματίες, άλλα δεν βρήκε τίποτα. Ο δικός μας είχε μεταφερθεί στην πτέρυγα «ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ» όχι μόνο γιατί προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους διαβόλους με λαϊκίστικα συνθήματα του στυλ «Η κόλαση ανήκει στον Σατανά» και «Αλλαγή στην κόλαση», αλλά κυρίως γιατί υποσχόταν διορισμούς στον παράδεισο στον κάθε αποτυχημένο διάολο.
Τον πέτυχε δίπλα ακριβώς από τον Ντίλιγκερ.Ο μεγαλομαφόζος είχε πραγματικά βγάλει σπυριά και είχε αλλάξει πενήντα χρώματα , αφού ο δικός μας είχε μαζέψει όλους τους κατώτερους μαφιόζους από την ομάδα του και απαιτούσαν από τον ίδιο, «Αναδιανομή του πλούτου , κοινωνική πολιτική και δημιουργία ΕΣΥ» στον συνεταιρισμό, όπως ονόμαζαν την εγκληματική ομάδα τους.

_”Ε εσύ Ανδρέα”Φώναξε ο Μαλακοβούλ μάλλον επιτακτικά.

_”Σε θέλει ο Θεός.Πας σε Σουίτα στον παράδεισο.”
Όλοι σώπασαν. Αυτό δεν είχε ξαναγίνει πλην του Λάζαρου εδώ και 1980 χρόνια περίπου.Μέχρι και ο Ανδρέας σώπασε πράγμα που δεν είχε ξαναγίνει εδώ και πολύ καιρό. Δίχως να πει τίποτα ακολούθησε τον διαβολάκο και μαζί πήραν το ασανσέρ για τον παράδεισο..
Σε 20 λεπτά περίπου βρισκόταν και οι δυο τους μπροστά στον Θεό. Δεν ακουγόταν κιχ στην αίθουσα ενώ οι άγγελοι δούλευαν πυρετωδώς για το γενέθλιο πάρτι , πλησίαζαν Χριστούγεννα άλλωστε και το πάρτι γενεθλίων θα άρχιζε αύριο.
Ο Θεός δεν είπε τίποτα απλά έδειξε στον Ανδρέα την πανοραμική σουίτα του με θέα την Γη.

_”Εκπληκτικό Ελληνικέ λαέ. Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται.” είπε ο Ανδρέας με την χαρακτηριστική ομιλία.
Ο Θεός δεν απάντησε σφράγισε μόνο την πόρτα και με ένα του νεύμα κάλεσε το πνεύμα των παρελθόντων Χριστουγέννων .Της δεκαετίας του 1980-90 και 2000.
Εικόνες με πιάτα να εκσφενδονίζονται, ζειμπεκιές να χορεύει το τιμώμενο πρόσωπο και λουλούδια να ρέουν άφθονα στην Ελλάδα του παρελθόντος που διασκέδαζε με τα λεφτά των επιδοτήσεων. Οι Έλληνες ζούσαν το δικό τους επίγειο παράδεισο με την ρεμούλα και τον διορισμό στο δημόσιο.Τα παρελθόντα Χριστούγεννα ήταν ευτυχισμένα και καταπληκτικά.

_”Εγώ, εγώ το έφτιαξα αυτό” είπε ο Αντρέας με καμάρι.
“Εγώ Ελληνικέ λαέ σε έκανα αυτό που είσαι, ατίθασα νιάτα - περήφανα γηρατειά.”είπε κουνώντας χαρακτηριστικά τα χέρια του.

Τότε με ένα νεύμα του θεού εξαφανίστηκε το πνεύμα του παρελθόντος και εμφανίστηκε το πνεύμα του παρόντος. Τώρα το σκηνικό άλλαξε άρδην και εμφανίστηκαν εικόνες ανθρώπων να χρεοκοπούν και εμφανίστηκαν στατιστικά με τζίρους στα καταστήματα, να είναι και 30% κάτω. Εικόνες ανέργων και ρακένδυτων να πολλαπλασιάζονται ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητα δεν έχουν να βάλουν βενζίνη και οι μανάδες δεν έχουν γάλα για τα παιδιά τους. Το χειρότερο ? Είδε ακόμα τον γιό του να ηγείται της καταστροφής.

_”|Δεν φτάιω,δεν φταίω εγώ για αυτά” ψέλλισε .”Φταιει η δεξιά, η αριστερά, το κέντρο, οι Αμερικάνοι, το ΝΑΤΟ, οι βάσεις του θανάτου. Πάντως όχι εγώ. Άλλωστε δεν έφταιγα ποτέ και για τίποτα. Πώς είναι δυνατόν να φταίω τώρα?”
Τότε το πνεύμα του παρόντος χαιρέτισε σιωπηλά και εμφανίστηκε το πνεύμα των Μελλοντικών Χριστουγέννων.
Εδώ τα πράγματα ήταν σαφώς χειρότερα.Η Αθήνα ήταν πλέον κατά 50% παραγκούπολη και κατά 50% βίλες.Μεσαία τάξη δεν υπάρχει.Δεν ξεχωρίζει απόν την Βοβμάη ή την Κων/πολη.Φαβέλες παντού.Μόνο φτωχοί και μόνο πλούσιοι. Ο εφιάλτης μια πρώην πλούσιας χώρας που φτώχυνε απότομα, έγινε πραγματικότητα.

_ “Γιατί μου τα δείχνεις όλα τα αυτά?” ρώτησε το Θεό, ο Ανδρέας .”Με θεωρείς υπεύθυνο?Θεωρείς ότι έκανα κάτι επίτηδες? Με έβαλες στην σουίτα για να βλέπω τον υιό μου να καταστρέφει την χώρα ? Δεν την θέλω την Σουίτα! Θέλω να γυρίσω στο κελί μου στην κόλαση. Θέλω το κελί μου στην κόλαση. 'Οχι άλλο παράδεισο. 'Οχι άλλο παράδεισο!!!”
Ο Μαλακοβούλ έφυγε απογοητευμένος. Ο Θεός δυστυχώς δεν το είχε χάσει καθόλου. Απλά με τον τρόπο του ήθελε να τιμωρήσει τους υπευθύνους!!!

ΕΜΕΙΣ ΠOTE?

*Ο Ζώης Μενέλαος ειναι λογιστής φοροτεχνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ