Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη (γιά τουρισμό-διασκέδαση και ψώνια), με χρήμα των ''κορόϊδων''

Τέσσερεις (!!!) υπουργοί σε ολιγόωρο...''φόρουμ'' (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan) γιά την...''ανάπτυξη'' και... ''επενδύσεις''στην Ελλάδα : Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου.

Τα μικρο-''φόρουμ'' στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα, που επιχορηγούνται από κρατικούς Οργανισμούς Ελλάδας (γιά να επωφελούνται ''ημέτεροι'' και ''πρωθυπουργικοί φίλοι''), αποτελούν μιά καλή αφορμή-δικαιολογία, γιά τουριστικά ταξίδια και ψώνια, υπουργών-πολιτικών, κλπ.
Ποιός θα επενδύσει σήμερα στην Ελλάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει, πολύμηνη (ή πολύχρονη) αναμονή γιά στήσιμο-λειτουργία επιχείρησης, μεγάλη φορολογία και τα δύο ''τέρατα'', δηλ. διεφθαρμένους-μιζαδόρους πολιτικούς και σάπιες-διεφθαρμένες, μιζαδόρικες δημόσιες υπηρεσίες;

Σημ.: Προτείνουμε η υπουργική πολυμελής αντιπροσωπεία (μαζί με τους συνοδούς της), να έρθει στη Νέα Υόρκη με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος'' (τώρα που η Ελλάδα ''βγήκε από τα μνημόνια'' και έχει ''ανάπτυξη'', όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός της), γιά ''να γίνει επενδυτικός ντόρος'' και να επωφεληθούν ακριβά εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και... στρηπτιτζάδικα Μανχάτταν, όπως συνηθίζεται με τις ελληνικές υπουργικές και λοιπές αποστολές.
 
........................................
 
Επιτακτική ανάγκη η άμεση αποχώρηση-αντικατάσταση του αρχιεπίσκοπου ''Αμερικής''. Δεν έχει την στήριξη, ούτε την εκτίμηση της Ομογένειας ΗΠΑ.
Το οικουμενικό Πατριαρχείο, με την πολυδιάσπαση που επέβαλε (1996), εξυπηρετώντας τους μακροχρόνιους στόχους της Τουρκίας γιά διάλυση της ''οργανωμένης Ομογένειας'', έκανε μεγάλη ζημιά στον Ελληνισμό ΗΠΑ, με την σύμπραξη των ''αφελών-ανεύθυνων'' κυβερνήσεων της Ελλάδας. Η παραμονή στον ''αρχιεπισκοπικό θρόνο'' του αυτοανακηρυγμένου και ως ''ηγέτη της Ομογένειας'', του ολίγιστου ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'' αρχιεπίσκοπου Δημήτριου, απλά ολοκληρώνει την διάλυση της Ομογένειας, αφού αυτή αποδεικνύεται ανίκανη να κάνει οτιδήποτε, ακόμα και γιά τα ελληνικά-κυπριακά εθνικά θέματα.
 
..........................................
 
''Ψευτο-Λομπίστες'' και παρέμβαση στην Ουάσιγκτον: Τα χάλια της Ομογένειας στις ΗΠΑ
 
..........................................
 
Ηπειρωτικοί Σύλλογοι στις ΗΠΑ ψάχνουν να βρούν που πήγαν τα... χρήματά τους, που...''επενδύονταν'' στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης!
''ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ'' ο πρόεδρος της (ανύπαρκτης) ΠανΗπειρωτικής Ομοσπονδίας, Νίκος Γκατζογιάννης, γιά εξηγήσεις και επιστροφή των χρημάτων στους συλλόγους-μέλη.
 
..........................................
 
''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης'': ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ... IRS
Νομικά-δικαστικά προβλήματα γιά την Οργάνωση επιτήδειων του ''γκέττο'' μας στην Αστόρια
 
........................................
 
ΜΗΝ ενοχλείτε τους προξένους-διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ πριν το μεσημέρι... Ξυπνούν αργά
 
........................................
 

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ