Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Το ΜασονοΕβραϊκό Συμβούλιο Επικρατείας ενέκρινε το Τέμενος και επιβάλει στους Έλληνες την ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ από τα ΚΤΗΝΗ!...ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!....

01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
Η Ολομέλεια του ΣτΕ ενέκρινε την Τρίτη, ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους επί της Ιεράς Οδού, στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.







Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 1.100.000 ευρώ και στο ποσό αυτό, περιλαμβάνεται και η αμοιβή του τεχνικού συμβούλου που ανέρχεται στις 153.750 ευρώ.

Το τέμενος πρόκειται να κατασκευαστεί σε έκταση 17 στρεμμάτων, στον χώρο του παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Πολεμικού Ναυτικού, στον Βοτανικό.

Η κατασκευή του αποσκοπεί στην κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των μουσουλμάνων που μένουν στην πρωτεύουσα.

ΠΑΣΟΚ

Η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ . Με τη σημερινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ γίνεται το τελικό βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής με ευθύνη του ελληνικού κράτους, ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ευχόμαστε καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους Έλληνες ή μη μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας.

Και ευχόμαστε ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας, σημειώνει στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ