Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Νεκρός 34χρονος πατέρας 4 παιδιών στον Άγιο Κωνσταντίνο! Μετά από 1μιση ώρα τον παρέλαβε το ασθενοφόρο! (ΔΕΝ ΗΤΑΝ Λ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)...

Θλίψη αλλά και ταυτόχρονα οργή προκαλεί ο χαμός ενός νέου παλικαριού σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου!
Στις 17:45 σήμερα το απόγευμα ο 34χρονος πατέρας τεσσάρων (4) παιδιών επέβαινε σε ένα δίκυκλο μηχανάκι, όταν για άγνωστο λόγο μέσα στο χωριό τουΑγίου Κωνσταντίνου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού!

Άμεσα μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος έτρεξε να τον βοηθήσει διαπιστώνοντας ότι είχε τις αισθήσεις του!

Στις 17:50 κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ προκειμένου να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει...αλλά εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου.

Δυστυχώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο, παρά ένα (1) ΜΟΝΟ για όλο το νησί όπου ήταν απασχολημένο σε διακομιδή στο αεροδρόμιο της Σάμου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλο διαθέσιμο!

Τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά για τον άτυχο νεαρό που σιγά - σιγά άρχισε να χάνει τις αισθήσεις και οι αγωνιώδεις τηλεφωνικές κλήσεις των κατοίκων του χωριού στο ΕΚΑΒ δεν είχαν αποτέλεσμα!

Τελικά με παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείουτης Σάμου ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού όπου τελικά το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας στελεχωμένο με δυο (2) γιατρούς του νοσοκομείου, έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος (1μιση ώρα μετά) στις 19:15....όπου δυστυχώς ήταν πολύ αργά!

Άλλος ένας νέος συμπολίτης μας δυστυχώς είχε την ατυχία να πέσει θύμα μια απράδεκτης κατάστασης για το νησί με το άψυχο κορμί του να κείτεται 1μιση ώρα σκεπασμένο με μια κουβέρτα κάτω στην άσφαλτο!

Ποιος είναι ικανός να το σταματήσει όλο αυτό που γίνεται;

Όπως φαίνεται κανείς!

Ένας πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων (4) παιδιών άνεργος για πολλά χρόνια, προσπαθούσε να επιβιώσει στα 34 του και εκείνη την στιγμή (σύμφωνα με πληροφορίες) πήγαινε στον τσοπάνη πατέρα του προκειμένου να τον βοηθήσει με τα ζώα!

Όπου φτωχός και η μοίρα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ