Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Ατλάντιος πολιτισμός!... Η Lady Gaga ως μάθημα πανεπιστημίου!

Από την άνοιξη του 2011 στο φημισμένο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας οι φοιτητές θα διδάσκονται και θα εξετάζονται στο μάθημα που φέρει το όνομα...Lady Gaga.


Καθηγητής θα είναι ο βέλγος κοινωνιολόγος Mathieu Deflem ο οποίος έχει παρακολουθήσει πάνω από 30 συναυλίες της.Όπως ο ίδιος δηλώνει στο BBC η Lady Gaga θα εξεταστεί ως κοινωνικό φαινόμενο γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι έχει 16 εκατομμύρια ''φίλους'' σε Facebook και
Twitter.

Ο καθηγητής πιστεύει πως στο μάθημα αυτό θα αριστεύσουν οι φοιτητές που αφενός λατρεύουν τη Lady Gaga αλλά και είναι πρόθυμοι να αναλύσουν το στυλ,τη μουσική και τις επιρροές που ασκεί η εκκεντρική σταρ.

Αυτό πάντως που δεν προκαλεί καμία έκπληξη στον βέλγο κοινωνιολόγο είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για το νέο του μάθημα,σε αντίθεση με το προηγούμενο που σχετιζόταν με την τρoμοκρατία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ