Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Ομογενείς ΗΠΑ, ετοιμαστείτε για κινητοποιήσεις

Παρά τις ''φιλότιμες'' προσπάθειες των ευθυνόφοβων, αστείων κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να υποβαθμιστεί το ζήτημα του Barbaros μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, η λογική και η ιστορία λέγουν ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν, με πολύ πιθανό κι ένα θερμό επεισόδιο.
 

'Ιμια (τετελεσμένα), Κύπρος (τετελεσμένα), αύριο ''αυτονομία Θράκης''. Η Τουρκία έχει στρατηγική και εθνική εξωτερική πολιτική, ξέρει που και πως πάει. Εμείς έχουμε το αντίθετο: Σαχλαμάρες ασυντόνιστων ευθυνόφοβων τυχοδιωκτών. 


Και ο ''οργανωμένος Ελληνισμός'' στις ΗΠΑ, διαλυμένος από την ελληνική κυβέρνηση, μέσω της απάτης ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), κατάντησε να ''εκπροσωπείται'' από γραφικό αρχιεπίσκοπο και αστείους αυτόκλητους ''ηγέτες-ψώνια'', που μας ατιμούν.

Ομογενείς...
 

Ετοιμαστείτε γιά κινητοποιήσεις. Ετοιμαστείτε γιά ''βομβαρδισμό'' Αμερικανών κυβερνητικών, τοπικών και ομοσπονδιακών πολιτικών με emails. Θα ενημερωθείτε σχετικά, σύντομα. Και να θυμάστε... Οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, πάντα χρησιμοποιούσαν και αποπροσανατόλιζαν την Ομογένεια, μέσω των αστείων διπλωματικών τους αποστολών. Δεν μπορούμε να ''συντονιστούμε''. Είναι αναξιόπιστοι.
 

Την πάθαμε την ''ζημιά'' τέλη δεκαετίας '70, όταν τρέχαμε γιά την Κύπρο και τα Προξενεία της στις ΗΠΑ μας έλεγαν ''μην κάνετε κινητοποιήσεις μην θυμώσουν οι Τουρκοκύπριοι και δεν γίνουν συνομιλίες''. Την πάθαμε 1992-93 με όνομα ''Μακεδονία'', όταν τρέχαμε στην Ουάσιγκτον και η τότε ελληνική κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, καλούσε (πίσω από την πλάτη μας) μυστικά και άτιμα ''παράγοντες της Ομογένειας'' να στείλουν το εμμετικό γράμμα στον μόλις ορκισμένο πρόεδρο Κλίντον κι έτσι γεννήθηκε το ''Μακεδονία'' μέσα στο FYROM (ενώ το είχαμε αποτρέψει με τις κινητοποιήσεις).
 

Μην την ξαναπάθουμε και τώρα. Η προάσπιση των εθνικών ζητημάτων Ελλάδας και Κύπρου είναι υπόθεση όλων μας. 'Εστω και αν δεν πρέπει να εμπιστευτούμε ποτέ πιά (πάθαμε και μάθαμε), τις κουτοπόνηρες κυβερνήσεις Ελλάδας-Κύπρου και τους διπλωμάτες τους στις ΗΠΑ.

...........................................

ΠΡΟΣΟΧΗ, με μιά ''επιστολή στον Κέρρυ'' σχετικά με τα γεγονότα στην Κύπρο

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία επιστολή από μία ''Οργάνωση'' αυτοαποκαλούμενων ''Ελληνοαμερικανών Ηγετών'' με όνομα ''Hellenic American Leadership Council'' (HALC) κι έδρα Σικάγο. Την επιστολή καλούνται οι Ομογενείς, βασικά μέσω facebook, να την στείλουν στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' εκτιμά ότι το κείμενο της επιστολής είναι αστείο, ασοβάρευτο, χωρίς ουσία και συνιστά στην Ομογένεια να είναι προσεκτική.
...........................................

ΣΚΑΝΔΑΛΟ (στα όρια απάτης): Τι συμβαίνει με την ''ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου'' στο ''σημείο Μηδέν'', Nέας Υόρκης; Γιατί η αρχιεπισκοπή Αμερικής ΔΕΝ ΛΕΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ;


...........................................

www.kalami.net | www.kalami.us | www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ