Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Bγάλτε τα χρηματά σας από τη Γαλλία, προειδοποιεί ο Andy Street της John Lewis

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η Γαλλία βρίσκεται σε τέτοια απελπιστική κατάσταση που τίποτε δεν λειτουργεί και οι επενδυτές πρέπει να αποσύρουν γρήγορα από εκεί τα χρήματά τους, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτυχημένης βρετανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων John Lewis σε ομιλία του σε δείπνο αφού το τρένο του καθυστέρησε από το Παρίσι.

"Ουδέποτε βρέθηκα σε μια χώρα όπου να επικρατεί μεγαλύτερη αμηχανία... τίποτε δεν λειτουργεί και ακόμη χειρότερα ουδείς ενδιαφέρεται γι΄ αυτό", δήλωσε ο διαχειριστικός διευθυντής της John Lewis Άντι Στριτ απευθυνόμενος σ΄ ένα λονδρέζικο κοινό, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τάιμς".

Εκπρόσωπος της John Lewis, η οποία ετοιμάζεται εντούτοις να λανσάρει μια γαλλική εκδοχή του ιστότοπου πωλήσεών της, επιβεβαίωσε ότι τα σχόλια που αποδίδονται στον Στριτ μεταφέρθηκαν με ακρίβεια, αλλά δήλωσε πως τα είπε "σε τόνο αστεϊσμού" και πως "δεν έπρεπε να τα πάρουν στα σοβαρά".

Ο Στριτ, ο οποίος εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην John Lewis αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παρουσίασε τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης ως αρτηριοσκληρωτική και συνέκρινε αρνητικά το Παρίσι με το Λονδίνο.

"Παίρνεις το Eurostar από ένα μέρος που μπορώ μόνο να περιγράψω σαν τον βόθρο της Ευρώπης, τον Γκαρ ντι Νορ, και βγαίνεις σ΄ ένα σύγχρονο, στραμμένο προς το μέλλον σταθμό", τον Σεντ Πάνκρας στο Λονδίνο, φέρεται να δήλωσε.

Ο Στριτ πρόσθεσε πως το βραβείο που απονεμήθηκε στην John Lewis αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου, "είναι φτιαγμένο από πλαστικό και είναι ειλικρινά αηδιαστικό".

"Αν χρειαζόμουν και κάποια περαιτέρω ένδειξη ότι η χώρα βρίσκεται σε ύφεση, ιδού. Κάθε φορά που την βλέπω, σκέπτομαι, Θεέ βοήθα την Γαλλία", φέρεται να δήλωσε, προσθέτοντας: "αν έχετε επενδύσεις σε γαλλικές επιχειρήσεις, αποσύρετέ τις γρήγορα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ